Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta - CVK noraida jūrmalnieku prasību, Aizstrauta vērsīsies tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Unģene
U
Man jau liekas, ka Inesei ir kāds labums no Zaļajiem ko var meklēt kašķi.... un kur Bārda tā raujas- kas tur tik vilinoš - laikam asfaltu uz mājām vajag noliet ? Es vispār viņu nepazīstu, domāju, kad Staicelieši netik.
ak
a
Jautājums:Cik alojieši strādā Staicelē un cik staicelieši pie alojiešiem,ainažniekiem un rīdziniekiem?
ak
a
Jā,Bakmanis ir darījis Staiceles labā,bet ne staiceliešu.Nevar pilsēta pastāvēt tikai no muzejiem(kuri vēl joprojām neienes ienākumus) un skaistiem akmeņiem,vajag arī darbavietas iedzīvotājiem,lai nāktu nodokļi.Un to viņš skaidri ir pateicis,ka mums nevajag.Tā jau mums ir maz iedzīvotāju un ja tā turpināsies paliks vēl mazāk.
Māris Dzenītis
M
Latvijas 450 lielākie ieķīlātāji Bet bankas jau grib, lai tu parādi, ka tev pašam arī kaut kas ir. .... Māris Niedra, Māris Dzenītis, Kaspars Loss - Ls 7,11 miljoni latu ... www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=ffeb7cf1-a20a-4e8a-a3e0-c2 0e87b596bf... - Jātiek pie kredītiem.
alex
a
Paldies.
UUUUU
U
Alex , tavs vārds jau parāda to , ka tavs IQ līmenis ir zem normas ! :D :D :D
alex
a
Kāds mēs te varonis! Kāda daiļrunība! Kāds IQ līmenis! Lai Tev veicas. Hm... ,ja Tavs IQ tam netraucēs.
xxx
x
Saulkrastos arī visa ģimenīte gan meita gan māte darbojās vēlēšanu komisijā, tas nav normāli, tas tik veicina korupciju. Mūsu indariņš ir bezmugurkaulnieks, noraidīs visu, lai tik nevajadzētu strādāt, vai arī lai izpildītu to ko augstākie kungi liek.
UUUUU
U
:D Ko tā zagle Aiztrauta bezdē ? Jūrmalā ja pat būs pārvēlēšana v, vienalga tā *auka netiks pāri 5% !!! :D :D :D Bezdē, bezdē kas tur bezdē Kaimiņ Janka apakš beņķa Tas tas lielais bezdētājs No tā nāk tā lielā smaka.
Cunami
C
vajag saprast, ka Inesei ir grūti, un vispār - kam šodien ir viegli? - katrs relaksējas kā māk, bet to vajag darīt civilizēti. Viņai ir tiesības sūdzēties? Ir. tad lai to dara, bet lamāties gan nav labi.
vinnijs
v
Mja. Arī man pēc vēlēšanām dažādas pārdomas radās: 1) ko tas Cimdars un visa tā brandža visus gadus tur darījusi, ka nevarēja ieviest normālu, vismaz daļēji elektronisku sistēmu, lai tantēm nebūtu sarakstos jārakājas? Mani, piemēram, nevarēja atrast vēlēsanu sarakstā. Pēc gaidīšanas un skaidrošanās, tomēr atrada. Par to prieks; 2) kamēr gadiīju, manā klātbūtnē kāda blondīne (laikam no vēlēsanu komisijas) iemeta urnā kādas četras aploksnes... Tagad nožēloju, ka negrābu šo uzreiz aiz rokas, jo kā gan tagad to pierādīt? Vairākas dienas par to domāju... 3) CVK varēja aizbraukt ekskursijā uz Lietuvu - tur jau sen atpakaļ visi rezultāti tiek elektroniski apstrādāti un kandidātu sadalījums aplūkojams uz kartes pa administratīvajām teritorijām. Piebildīšu, ka šeit minētais ir Rīgas 5.vēlēšanu iecirknis...
jaunā jūrmala
j
Aizstrauta ir veca muļķe! Bija baigi sadomājusies, ka sēž jau krēslā baltajā pie apaļā galda. nav ko lēkāt augstāk par pēcpusi! Proti zaudēt! Pirms četriem gadiem, kad tiesājās par balsu pirkšanu Jūrmalā - pirmā kvieca, ka viss kārtībā. Lai dzīvo Jaunā Jūrmala, bez Trenča, Kuzina, mežapuķes smirdīgās mutes un Aizstarutas!
Vineta
V
Pilnībā Tev piekrītu! Bakmanim arī lielāks atbalsts valdībā. Tāpēc jau mūsu Staicele ir pievilcīga pašiem un tūristiem. Alojiešiem arī darbs ir Staicelē!
Pieupītis
P
AIZSTRAUTA, TU ESI GLUPA! JĀ - TIEŠI GLUPA UN NEVIS STULBA VAI VIENKĀRŠI MUĻĶE. G L U P A !!!
Cody
C
Bet ja mūsu tauta ir tik stulba, ka var nopirkties par šņabi, tad viņi ir pelnījuši šādu pašvaldību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas