Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Dālderis basto lekcijas, bet no stipendijas neatteiksies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
students
s
Kauns Dālderim, ej labāk uz lekcijām....starpcitu regulāri koncertēt un par to saņemt naudu ari ir iespējams esot ministram?-Es noteikti apmeklētu lekciju par to kā tas iespējams.bet iedegums labs
linda
l
moš lai atdot savu stipendiju tam censonim - godīgajam stučītājam?
Lidziba
L
Kadreiz bija tada anekdote: Dialogs pa telefonu: "Alio, eto baza? - Hu*** Bl** Su**!!! Eto Ministerstvo Kulturi!!! " Tada pie mums taa kultura
Kex
K
Domaju, ka vienkarsi godigi butu no ministra puses atteikties no savas stipendijas par labu kadam studentam, kurs nestradaa un kuram nav ienbaakumu, lai vins var visu uzmanibu veltiit maciibaam. :) Bet pielauju, ka no Jaunlaiceniem sadu ricibu nesagaidit. Diemzeel tur lielaka dalja biedru ir tadi KAMPEJINI, kuri savu kapitalu grib salasit pa mazam daklinam ar tadam mazaam smuciteem ;) Butu janokaunaas ministra kungam.
Ledus
L
Dālderis nav vienīgais ģēnijs JL, - arī Dombrovskis, vadīdams FM, pamanījās paralēli studēt RTU Muitas institūtā :)
veiklais
v
lai saņemtu stipendiju, ir jāuzrāda 70% lekciju apmeklējums... ---- ....“nobastojis” visas līdz šim notikušās lekcijas... ==== pie mums viss ir iespejams!!!
Lelle
L
Baigie cūkas! paši sev stipendijas sakārtojuši no ES! Demakovietei kaut kur ap tūkstoti tā stipendija!!! Nez vai šādaiem mērķiem Eiropa tās stipendijas dod?! Par 300,-Ls varētu 3 lauku talantīgus studentus uzturēt, nevis biezajiem atgrūzt, kuri paši lai arī maksā, ja vēl uz lekcijām nevelkas. KAD ŠITAIS MARASMS TE BEIGSIES????
Artis
A
Kas par lietu, skauģi un tirliņi? Cilvēks, kas neiet uz lekcijām, var būt gudrāks par visiem tiem, kas sēž lekcijās no rīta līdz vēlam vakaram! Ja var nokārtot visus eksāmenus, tad tā ir tikai viņa paša atbildība, vai iet vai neiet uz lekcijām!
Students
S
Lai jau studē. Ministrus turpmāk izraudzīsimies no izstudējušo vidus.
kultūrkalpotājs
k
Kad un cik ilgas stundas (nerunāsim pat par dienām) ministrs veic savus tiešos pienākumus?????????????????/ Koncerti, komandējumi, maģistratūra, izstāžu un pasākumu atklāšanas.. ES ARĪ GRIBU NESTRĀDĀT UN BŪT MINISTRS
jaunietis
j
Skauģi jau kapu rok.... lūkojiet, ka paši neiekrītat !
uu
u
"Kāpēc lai ministrs būtu sliktāks par pārējiem studējošajiem, kas visi kādreiz basto?" ___ Man ir gan Latvijā, gan Rietumos iegūta izglītība, kur Latvijā pārsvarā bija dzerstīšanās, bastošana, špikošana, un plaģiāti, bet Rietumos visu lekciju apmeklējums obligāts un pamatīga studēšana no rīta līdz vakaram.
Milky
M
Vecīt! Esi ka nu pieklājīgs, tautas modrā acs Tev seko :)
Ne-mix
N
kri 21:26 bet Demakova ari sanem Sociala fonda stipendiju, studejot LKA -------------------------------------------------------- ------------------------------------- Vairākkārt lielāku stipendiju. Un no viņas pētījuma temata var dabūt zaļi melnas pumpas...
Ne-mix
N
forte » Ne-mix 13:42 Vai Tu patiešām nesaproti, vai izliecies, ka nesaproti, par ko ir runa? ------------------------------------------------------ --------- Es neesmu izliecies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas