Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Daudzas ministrijas vēl nezina, kā samazināt tēriņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andis
A
Mana sieva strada ministrija. Pec vinas sausmu stastiem var secinat, ka naudas tur ministrijas ir apmeram 50% vairak, ka vajag, turklat vel ap 50% darbinieki ir vairak, ka vajag. Ieredni un to statuss. Iedomajieties, ka nu taupibas rezima visu samazina, tikai ne privilegijas ierednim. Ja Ierednim ir vel 13 alga, un piemaksas premijas par katru ceturksni, tas vel ir strunts, ja vina gimene dzimst berns, vins sanem 6 menesalgas no valsts par savbu statusu, un par algu un premijam kopa vel ofic nolemto no labkajibas ministrijas. Un ja abi gimenes locekli ir ieredni- 12 algas. Un tas ir tikai saraksta sakums. Vel ir arstata darbinieki, kas algas par nepilnam likmem sanem vairak, ka stata darbinieks, turklat arstata cilveki maz pavisam maz dara, un ka likts- ir draugi, radi vai labi pazinas tiem, kas vinus pienem. Nu ne visi ir slikti ministrjas, bet katra ministrija un katra nodala tadi ir. UN ka vel!!! Zivs sevi nenocirtis nost lidz pusei, lai uz pusi butu mazak ko barot. Ja jau Sudrabu par pilnu nenem un rveizijas parbaudes datus, tad skaidrs, ka zivs dzivos.....
jaunais
j
6) Atteikties no tabloīda "Diena" abonēšanas.
Dace
D
Pilnibā atteikties no piemaksām pēc vadības līgumiem,parlamentārajiem sekretāriem un pa- domniekiem,kā arī likvidēt ministrijām pakļautās,dublējošās valsts aģentūras! Veselības minist- rijā,tādas,piemēram, ir Sabiedrības veselības aģentūra(dublē VM Sabiedrības veselības depar- tamentu) un Zāļu valsts aģentūra(dublē VM Farmācijas departamentu).
vecais-2
v
Lūk daži padomi: 1) Neapsveikt kolēģus ar puķēm, kas pirktas par valsts naudu; 2) Nepasūtīt maizītes un citus rijamos no vietējās kafejnīcas pašiem nemaksājot. Par to parasti samaksā no valsts kases par visu mēnesi. 3) Nepiešķirt visiem augstas raudzes apdrošināšanas polises; 4) Nebraukt ar sekretārēm "komandējumos". Nu apmēram tā kā Kastēns! 5) Dienesta mašīnas atstāt tikai dažiem lielākajiem priekšniekiem. Nemaz nerunāju par vakancēm, kuras var likvidēt un visādiem analfabētiem-partijniekiem padomniekiem!
Daina
D
A kur var iemācīties šādi virsrakstus rakstīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas