Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Daudze rosinājumu par prezidenta tiesībām atlaist Saeimu nodēvē par autoritārismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ripa
r
Ko, Daudze tautu uzskata par - muļķiem? Vajag domāt, ko runā.
Valsts tiesības rullē
V
Tautai IR JĀBŪt Satversmes garanētām tieīb'm atlaist švaku krānīņu, nespējīgus, anti-Latviešu prezidentus izskatatās valdība kā vienmēr tikai domā par savām pupiņu smadzeņu intresēm. . Kad iedzīvotāju intreses nav svarīgas, nāk otrā vietā pēc valsts, TAAS IR FAŠISMS
Troll
T
Kur šito Daudzi atraduši? Tikai kaunu ZZS no viņa iegūst. Iedomība un uzpūtība.
Prezis
P
Bet ja tas sunju bars tur Saeimā ticis mulki laiz kapēc gan to neatlaist?
arī prom
a
... nu gluži kā anekdote : ... saeimā šobrīd esošās politiskās partijas nevar vienoties, ka tas (Satversmes grozījumi) ir (prezidenta) mēģinājums gūt tautas atbalstu jautājumā, par ko politiskās partijas nevar vienoties ... ... pat zirgi jau smej ...
Vetis
V
lūriķis » lops 14:14 Autoritārisms ir bīstams pat ģimenē,nerunājot par valsti... -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Tautas v ēlēts prezidents nav autoritārisms. Latvijas izlaupītaji un sadalītāji ietekmes zonās baidās no viena tautas vēlēta prezidenta. Viņi zaudētu ietekmi un iespeju rīdīt tautu savā starpā. Tas nav izdevīgi narkotiku tirgoņiem,bērnu izmantotājiem, cilvēku tirgoņiem un vergturiem. Tas nav izdevīgi mūsu jauniešu nobēdzinātājiem un cilvēku iekšējo orgānu tirgoņiem. Tiks darīts viss, lai tautas ievēlēts prezidents nebūtu. Skaldi un valdi!
Vetis
V
lūriķis » Vetis 13:31 Biedri Veti,šaubos,ka Jūs piedalījāties paša minētajās akcijās-pa purnu,uz mieta,slīcināt,stipri izklausās pēc komuņagas sapūdētām smadzenēm,ar visa no tā izrietošajām sekām? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''' Daudzes un & ķedes suņi steidzas aizstāvēties? Cik tad Jūdas grašus saņemam par vārdu un teikumu? Vēl jau jāpasaka, ka nebija Kauguru nemieri, Džutas dumpis, 1905-1917.gadi????Birku kāršana bija ļoti iedarbīgs līdzeklis staļinisma laikā. Nevajag meklēt argumentus un kontrargumentus. Ērti un efektīvi. Esmu kategorisks revolūciju un dumpju ienaidnieks. Revolūcijas augļi bija staļinisms.Latvijas okupācija. Reliģisko tradīciju iznīcināšana. Šodienas nelaimes arī ir okupācijas sekas. Tieši tāpēc daudzēniem, karginiešiem laventiešiem ,lembistiem, ,šņukuriešiem ,mākoņstūmējiem ir jāsaka nē! Jāsaka nē mūsdienu baroniem, kas Latviju ir sadalījuši savu ietekmju zonās. Jāieved kārtība. Jāapvieno valsts un tauta .Latvijas apstākļoe to var izdarīt tikai visas tautas vēļēts prezidents.
Vetis
V
Vovka Uljanovs 16:40 Un iedzen savaa komjauniesa galvinjaa, ka arii Saeima ir taas pasas tautas veeleeta. Bet varbuut tu par tautu uzskati tikai sevi? ...................................................... ............................................................ .......................................................... P ieminēt vēsturiskus faktus jau ir noziegums? Un arguments ir viens-piekārt birku. Tas no Staļinistu skolas? Nav mums kazaku. Nesapņo.Tad kad bomži dedzinās tavu māju un izvaros tevi un tavus tuvos, tad jau domāt, kam bija taisnība ,būs par vēļu. Es neesmu par revolūcijām. Tā būtu traģēdija. Tieši tāpēc es brīdinu un atgādinu par iespējamām briesmām. Janvāra notikumi, tam pierādījums.
Vovka Uljanovs
V
Un iedzen savaa komjauniesa galvinjaa, ka arii Saeima ir taas pasas tautas veeleeta. Bet varbuut tu par tautu uzskati tikai sevi?
Vovka Uljanovs
V
Es gribeetu redzeet, kaa tu, brasuli, sakrautu pa purnu tam 1905. gada baronam, kursh lieliski rikojas ar mediibu bisi, jo nekaa cita vinjam kaa aristokraatam nav ko dariit :D Kaa variants - ja tevi sanjemtu ciet kazaki, kas tos baronus apsargaaja, un piedaavaatu peec tavas pasa izveeles vai nu peerienu vai nosausanu, ko tu izveeleetos? Tas taa, paardomaam.
Kuks
K
+5
lūriķis
l
Autoritārisms ir bīstams pat ģimenē,nerunājot par valsti...
lops
l
autoritārisma tieši trūkst šobrīd un tik mazā valstī tas nav bīstami ...
lūriķis
l
Gan jau beigās atklātos,ka bijis svina trūkums organismā,tāpēc tāds joks vien sanāca:)
nelieši
n
Daudzim taisnība. Tautas neievēlēts cilvēks NEDRĪKST atlaist tautas ievēlētu Saeimu, bet tautas piekrišanas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas