Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Devjatņikovas māte noliedz, ka 16.martā video redzamā sieviete būtu viņas meita

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
nu kaa, tad , kad atradis, tad visi mediji metisies virsuu. ko tur laiku teret pasiem meklejot
maaris
m
krievi ir krievi. Vinus labak ignoret. Normalus krievus pazistu ne vairak ka desmit.
...
.
Tik tieshaam, lasot sheit krievu iedomiibu, uzpuutiibu un degjeneraatu rakstus, esmu tuvu leekmei...bet es jau neesmu tik stiprs kaa O-o
0_o
0
Ono govorit!!! Ono dvigajetsa!!! Apžēliņ .. asinis no deguna netek no piepūles, runājot latviski? Pag, nesatraucies, mierīgi - atgulies, rāmi. Pirmajai reizei nebūs par traku? Paskaties uz sevi spogulī drošības labad - kāškrusts kaut kur uz sejas nav izdīdzis, muti šajā fašistu valodā lauzot? Es gan ieteiktu tā netrakot - kas to zina, pēc dažiem teikumiem varbūt pat kāškrusts izaugs uz kakla. Ar visu lentīti. Un ko tad darīs? Šmuce un negods uz mūžiem būs .. biedri redzēs, ka tu latviski runājis esi un pats inficējies ar bīstamo fašisma bacili! Tiešām iesaku saudzēt sevi - sevis paša labā. Takš jātaupās, ne jau rīt uz kapiem!
Nesteidzies tā ar zvaigznīšu likšanu sev - ieturi pauzi!
I Wish I Had An Angel
I
9. maija piedzerushos degeneratu aleshanas,liela skatuve ar lekashanu un dejoshanu neliecina par to ka kads justos vainigs par Eiropas valstu okupaciju un teroristiska rezhima atneshanu,par Latvijas valstiskuma iznicinashanu,par plaukstoshas LV pataisishanu par tadu pashu MISKASTI kaa ta bedre,no kuras aiz tankiem sarapojushi "popkorna shaveju" un "iepljuakataju" ordas krievijas spiegiem par "godu" noteikti valsti jaatjauno navessods...
0_o
0
Redzi, onanīmais trolli (es pareizi uzrakstīju tos svešvārdus? centos), tu pat nespēj paskatīties kartē un izdomāt, kā uzlabot savu dzīvi, bet bezspēcīgā naidā acīm zvērojot, spēj tikai nospiest "vērtēt komentāru". Bez cerībām uz savas dzīves kardinālu uzlabošanu un kādu izcelšanos šo fašistu vidū!! Bet nepadodies! Iz grjazi v kņazi, kā mēdz teikt! Vai iz grjazi v sopļi vismaz!! Arī kāda pārmaiņa!! Centies! Nepadodies!! Vispasaules proletariāta vārdā - aiziet !! Urrrāāāāā!!!!! Bulciņa: paldies, centos :) /paklanās, plašā lokā novēdot cepuri ar spalvu/
Bulciņa
B
Stipri smējos, paldies. Man kā mazdusmīgai bulciņai nesanāktu tik precīzi, aber forši nobēri.
0_o
0
Manu dvēseli, Saldsērīgi pret debesīm kliedzošo Piemini, ak, biedri, Tumšās pērkona debesīs raugoties Siltu vēju sajūtot sev apkārt Siltu stacijlaukuma belašu Savā kabatā sataustot Tu zaudēji - man sanāca foršāka haika :D Kompānijas pēc kaut ko tikpat stulbu uzrakstīju. Lai tu nesajūties kā vienīgais diletants, izmēģināt roku dzejā. :D Takš tu apspiests un savās iedomās sakropļots, pasaules nesaprasts parasts proletārietis esi buržuju un rīkļurāvēju vidū. Daudz cietis, noteikti naglas sev zem nagiem esi sadzinis un visiem stāsti, ka to izdarīja fašists Jānītis, kuram drīz apritēs 2 gadi. Viņi jau visi fašisti no mazotnes!!! Viņi ādu pār acīm velk!! Tevi, nabadziņu, moca!!11viensviens!! Veikalā tevi dažas pārdevējas, darbā iegrumušas un nepamanot tavu prasto, slāvisko seju un inteliģences nesakropļoto seju, latviski, iedomājies, uzrunā!! Nabadziņš .. saprotu tavu niknumu - jājā, tiešām, pasaule ir netaisna!! Nabadziņš .. neesi mammai prasījis, lai dzemdē tevi atpakaļ - prom no šīs skarbās, fašistu pilnās pasaules? Vai pat izved ārā no dzīvokļa un parāda globusu, kurā ir tik daudzas valstis, kuras pats esi apjūsmojis un kurās esot daudz vieglāka dzīve - ASV, Krievija, Igaunija, Lietuva, Kaļiņingradas apgabals - varbūt ir laiks pamēģināt ko jaunu un tīties ka nafig no šejienes? Vai arī tas būtu par daudz prasīts - nabadziņam sadūšoties sacelties pret šo fašistisko režīmu un pirmo reizi pārspļaut pār lūpu - izdarīt kaut ko savas dzīves labā un emirgēt, nevis veģetēt pie datora un piepildīt savu dzīvi, rakstot komentāros sajūsmas dziesmas sava izcelsmei un pakļaujoties naida izvirdumiem pret visu plašo pasauli, kas neatzīst "plašo zadrota dvēseli", lai gan visiem patiesībā uzspļaut, ko tāds komentāru raustītājs un interneta "kareivis" no sevis tēlo? Jo sevišķi dzīvē, kur tavu naida izvirdumu bīstas visi 4. klases skolnieki! Get a life, vārdu sakot. Raustītājs un moceklis hrenovs.
Русскую душу ногами пиная, Помни, фашист, про 9 мая.
0_o
0
Un jā - jauniešu grupiņa uzsāka apvainojumus. Meitene pat vairāk kā pusminūtes garumā apvaino cilvēkus ebreju nogalināšanā. Sākot no [ 00 : 28 ] līdz pat minētajiem [ 00 : 58 ]. Nodzertā, nopīpētā balsī griezīgi bļauj vienu un to pašu. Tur nu nekādu šaubu nav, kurš apzināti attīstīja konfliktu.
0_o
0
Paskatoties "pilno" video, skaidri redzams, ka meitene sāk kasīties un runāt pilnīgas muļķības par ebreju nogalināšanu [ 00 : 58 ]. Tikpat labi var pienākt klāt cilvēkam, prasīt, cik fekāliju viņš ir apēdis (vai kādu citu darbību, ko normāli cilvēki nedara un nedarīs pie pilna prāta) un cerēt, ka viņš tikai smaidīs. Skaidri redzama uzprasīšanās uz konfliktu. Punkts un amba. Meitene ir provocējusi konfliktu. Ja kāds vēlas saskatīt "nacionālā naida kurināšanu" - nu tad aiziet, dzīvs piemērs. Apvainot ebreju nogalināšanā, ko pasaule toč sapratīs kā provocējošu tematu aiztikšanu. Aiziet - jebkurā Eiropas tiesā to var sniegt galdā, un meitene atrausies pēc pilnas programmas. Jo ebreju jautājumu uztvers stipri nopietnāk nekā tantiņas nomurmināto "maita". Tie, kas aicināja šo te skatīties un teica "vecenīte pati pienāca klāt un sāka konfliktu" - jūs vispār paši to esat redzējuši? TheDeghtyaryoff klips iekš jūtūba, 18. martā ievietots. Paskatieties un tad komentējiet.
///
/
tikai isti maitas var uzdroshinaties kauninat un apvainot kritusho karaviru pieminetajus,ziedu nolicejus. ==================== Atceries to 9.maijā!
vecmaminai Triszvaigzhnu orden
v
Pelnijusi ir par uzdriksteshanos fashistisko padomju civiloklupantu pretigo,naidu kurinosho attieksmi pret mirusho karaviru PIEMINETAJIEM nosaukt istaja varda.tikai isti maitas var uzdroshinaties kauninat un apvainot kritusho karaviru pieminetajus,ziedu nolicejus. Nesaprotami, kapec tas fashistisko padomju ciovilokupantu bars,kas organizeti grupa pie Brivibas pieminekla nelietigi apvainoja garamejoshos cilvekus joprojam nav apzinats un apcietinats. ddd
Ņepoņal
Ņ
Tad vēlreiz - ņepoņal, par ko ir sirs - bors. Tad jau mums visiem vienā mutē jākritizē tie, kas bija to aizsargbarjeru otrajā pusē, tur, kur tā spļāvējmeiča. Piekrītu tiem, kas uzskata, ka vecā tantīte ir ārpus kritikas. Viņa ir veca, līdz ar to neaizskarama. (Viņas vietā varēja būt arī kāds krievu večuks, kas mātes vārdos lādētos stāvus gaisā. Tā pati "neaizskaramības prezumpcija attiektos arī uz viņu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas