Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - "Dienas" darījuma finansētājs kļūs par uzņēmuma līdzīpašnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
country ir radies Smiltenē
c
Vispār jau smieklīgi, kādu cirku visu laiku taisa ofšora lapeles redakcija, jau kuro reizi paši pārceļ savus ultimātus jaunajiem īpašniekiem, atceros, vēl vasarā kliedza, ka jāatklāj ir nekavējoties, ja nē, tad iešot prom, jau pagājuši vairāki mēneši, bet redakcijas vadība joprojām nav atkāpusies. Ēst jau visi grib, tādēļ tie ultimāti izskatās pēc cirka! Dubultmorāle jau ir ļoti tuva "patiesības ministrijas" esošajiem redakcijas līderiem!
Senais
S
Amizanti cik daudzi ir iekritušu uz šo dubulto blefu. Padomā tik, žurnālisti, kas parasti "uzož"daudz slēptākas lietas, nezin, bet manipulatori, ja tā var teikt, nedrīkst atklāt. Un nu tautas daļa, ko sauc par komentētājiem, tik šūmējas :))
Pikselis
P
Vai tas Nedela nav tas pats, kas Ņeģeļa?
Jānis
J
Nu gan cepiens. Varbūt drīz ejot pēc kredīta uz Hanzeni viņi būs spiesti zrādīt VISUS akcionārus un noguldītājus. Nellija izbeidz ņemties un labāk padomā kā izcirst NRA un LA, pārdotās tirāžas jums jau ir vienādas (izņemot sestdienu- un tikai tāpēc , ka tur ir žurnāls) un nav ko fleitēt par abonēšanas kampaņu. Tā pa lielām šaibām nav tava darīšana. Priekš tam ir administrācija. Tev jāorganizē saturs tā , lai tauta stāvētu rindā pēc abonentiem... Točno aizsorosējušies
kolchoznieks
k
Un kas jūs uztrauc? Kas ir īpašnieks dienai? Nu nopirka viņu kā ielasmeitu..:) Kas? Šķēle ar Šleseru..., kurš gan cits..:)
optimists
o
Nu kāda starpība, kas būs Dienas īpašnieki? Nu kāda? Es ieteiktu redakcijai vienkārši rūpēties par sava izdevuma kvalitāti. Un vai redakcija pati nenojauš, ka izdodot paziņojumus no sērijas "Esmu ļoti nobažījusies par termiņa pagarinājumu", utt, Diena pati grauj savu prestižu, rada bažas sabiedrībā par savu nākotni un lieki pievērš šim visam uzmanību. Šis jautājums jau sen būtu nogājis no dienas kārtības, ja Diena pati to nekurinātu. Varbūt, ka redakcijai vienkārši vajag PR konsultantu?
Albrecht
A
Kāda vaina Sporta Avīzei? Žurnāls pa pirmo zorti!
ilžux
i
jā, Diena kļuvusi par Sporta avīzi. Atveru un bēdīgi nodomāju, ka tas laikam tāpēc, lai samazinātu izmaksas.
singh
s
lai kas ir Dienas ipasnieks, kaut vai Krievijas komunistu partija, vai kads ludzu, beidzot, varetu panakt, ka Diena parstaj inerneta paradities ka kadreizeja avize Sports? vienmer tikai sporta zinas galvenaja lapa, pec analitiskas zurnalistikas jamekle caur saitem, jaklikskina utt. nekad nedomaju, ka saksu Latvijas zinas skatoties sakt ar NRA, bet pat ta ir interesantaka neka Diena paslaik. Kada iemesla del galvenas zinas ir vai nu sports, vai kaut kas lidzigi nesvarigs ipasi krizes apskaklos? Man interese, lai Dienas izslavetie zurnalisti rok informaciju, kas attiecas uz valsti un krizi. Rigas Dinamo un Ernests Gulbis dizkibeli neatrisinas. Vismaz butu likusi kulturas notikumus sakumlapa... pikanta Gundegas Repses intervija bija talu no pirmas lapas, pat Slesera dullas izdaribas nav redzamas prieksplana kaut gan attiecas tiesi uz pusi Latvijas iedzivotajiem , NRA bija intervija ar Skeli un to tulit redzeja pirma lapa, bet Diena pieaugusiem cilvekiem domatas lietas jamekle ilgi un dikti. Sorry, pietrukst pacietibas ar so "dinamisko mediju"
ruža
r
Piekrītu, pašlaik ir jābūt pilnībā nelīdzsvarotam, lai domātu par šīs "biezo igauņu" rotaļlietas abonēšanu, pietiek palasīt internetā, kāpēc tajā tuklajā šīmī pumpēt iekšā naudu?
batja
b
Tralmaka seja izskatās ļoti šaubīga, uzmanieties visi - gan Diena, gan lasītāji!
Vivaldi
V
Paldies Tralmakam, nu jau DIENA ar katru DIENU kļūst aizvien nebaudāmāka.
Kurš
K
vais var ko abonēt?
Juris Kaža>> mazais cin
J
Beļģu zobārsti -- Belgian dentists-- apzīmējums kaimiņvalstu profesionāļiem (ārstiem, zobārstiem) kas daļu ieņēmumu nobēdzina Luksemburgas fondos, kuri agrāk bijuši samērā necaurspīdīgi. Vai arī " The mythical figure represents the high-income professional such as a dentist, doctor or lawyer who is keen to minimise tax and maximise the return on investments."
vip
v
ak, kaut nu tā būtu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAZIŅOJUMA PILNS TEKSTS

Kad iegādājos AS DIENA un SIA Izdevniecība Dienas Bizness, apņēmos līdz 1.oktobrim darīt zināmus šī darījuma finansētājus, lai sabiedrība būtu pārliecināta par to, kas finansē abus Latvijā svarīgos medijus. Patlaban es joprojām nevaru atklāt šo finansētāju identitāti, jo ir nepieciešams papildu laiks, lai veiktu aizdevuma konvertāciju akcijās. Ir plānots pabeigt šo finanšu restrukturizāciju līdz nākamajai piektdienai, 9.oktobrim, kad tiks sniegta pilnīga informācija par AS DIENA un SIA Izdevniecība Dienas Bizness īpašniekiem. Ir spēkā līdzšinējais nodoms Nedela S.A. pārveidot par atvērta tipa fondu, kurš veiks investīcijas mediju aktīvos Baltijas valstīs.

Aleksandrs Tralmaks
AS DIENA valdes priekšsēdētājs un
Nedela S.A. valdes loceklis 


LAIKRAKSTA DIENA LASĪTĀJIEM

Pēc Dienas īpašnieku maiņas jūlijā redakcijas darbinieki atklātā vēstulē nepārprotami apliecināja, ka pirkuma finansētāju slepenību uzskata par pilnīgi nepieņemamu un aicināja jauno īpašnieku Aleksandru Tralmaku nekavējoties atklāt aizdevējus un izveidot publiskos reģistros caurskatāmu īpašnieku struktūru. Īpašnieks deva solījumu sniegt pilnu skaidrību līdz 1.oktobrim, kad oficiāli sākas abonēšanas kampaņa.

Diemžēl solījums nav turēts un īpašnieks ir lūdzis informācijas publiskošanas termiņu pārcelt uz 9.oktobri.

Esam nobažījušies par šo kavēšanos, kuras patiesie iemesli nav skaidri. Taču Dienas nākotnes vārdā redakcijas vadība ir gatava dot vēl pēdējo iespēju atklāt finansētāju un īpašnieku struktūru, lai nekādas neskaidrības par to nekaitētu redakcionālai neatkarībai un zīmola ilgtspējai. Mēs gaidām līdz 9.oktobrim un tad kopā ar redakciju lemsim par tālāko rīcību, kas apliecinās mūsu uzticību Dienas kā kvalitatīva un uzticama medija vērtībām.

Izdevniecības galvenā  redaktore Nellija Ločmele

Laikraksta galvenā redaktore Anita Brauna

Komentētāju lapas redaktors Pauls Raudseps

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas