Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Digitālās televīzijas lietā būs jānozīmē jauns tiesnesis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kastanis
k
Digitalizētāju dziesma: Jauka dzīve Latvijā Tur neviens mūs nevajā, tiesneši mūs mierā liks Un par to tiem ar kas tiks!
ululiņš
u
Zvirbulēna cerības saistītas ar Veldres zirgu goda sardzi...
Andrew
A
ko taads satraucies?..ir tak 7 trekno gadu kulminaacija, ko..tev tak vajadzeetu tagad lepnam kaa eerglim dziivoties pa trekniem..suu.,,m:)..bet kaut kaa iznaak kaa shakaaleenam piiksteet par visaadu razbainieku aizstaaviibu kas visos liimenjos pamazaam nonaak uz apzuudzeeto sola.>DDDD
Jēlīšu pakaļskrējējiem
J
Prokuratūrai šis "šķerslis" ir kā Dieva dots, jo safabricēto apsūdzību tagad atkal atliks uz ilgāku laiku. Un ja tā nebūtu, tad visiem kļūtu skaidrs, ka process ir mākslīgi safabricēts un iziet no šīs šļuras nu nekādi nav iespējams izkļūt ar tīru Prokuratūras ādu! Bet tagd atkal atliek un par to laiku....Maizītis būs ne pie kloķiem, apsūdzības prokurori pensijā un vispār visiem šī kļume būs līdz kaklam, jo nekādi neviens nevar pateikt: KAS, KO, KAM ir nozadzis!!!!!!!!! Un tikai nesakiet, ka šie "piedzenamie"2,3 mlj. ir no digitālās TV ieviešanas! Tie ir PAŠAS Prokuratūras radītie zaudējumi- jo "te ir afēra..."sekas!
zvirbulēns
z
Šai muļķībai aizmugurē stāv Maizītis un biedri :)))
mērglis
m
šai kompaanijai aizmuguree staav varas hierarhija, pat Šlesers tajaa iejaukts , tikai tikdaudz kad atteicaas buut cuieteeja lomaa , arii tas kautko noziimee, taatad nodemonstrees kas stipraaks valdošie , kaut arii peleekie kardinaali , jo viņi valda banaanu valsti , vai prokuroori, kurus beigaas pataisiis par vainiigajiem, likumu pinekļi ir pa šiem gadiem taa samezgloti ka buus gruuti kautko piesiet, likumus pieņem saeima ,valdošo instruments, boļševiku tiesas skaitiijaas "humaanaas" bet taa aiz deguna sevi vazaat neļaava ...
Klients
K
Da, tas Saulvedis Vārpiņš ķeras pie jebkura salmiņa, lai tikai atstrādātu honorāru. Bet diemžēl tiesa vērtē arī to, cik vāja ir aizstāvība. Ja nav argumentu, tad nav. Agrāk gan domāju, ka no Vārpiņa ir kāda jēga, bet tagad ar katru reizi, kur viņš piedalās, viļos arvien vairāk.
few
f
Pietiek paskatiites uz tiesajamo solinu, lai paliek skaidrs, ka galaa ciks vien buus.. attaisnos, un vel nomaksasim kompensacijas par " kaitejumu"..
vezuvs
v
šī ir kārtējā lieta, kurā prokuratūra izgāzīsies
ne mūžam
n
tai lietai galu neredzēt, neatkarīgi no tā, vai tiesnesis ir vai nav
Prokurators
P
no citas puses apsūdzēto izmisīgie centieni nobremzēt processu liecina par to ka IR VAINĪGI MAITAS UN PAŠI TO ZINA! ;)
AJ
A
"... tās skatīšanas atsākšanai būs vajadzīgs vismaz pusgads." - to arī vajadzēja panākt. Redz', ka izdevās. Nesaprotu tikai, kāpēc, nozīmējot tiesnesi, netika ņemti vērā visi blakusapstākļi. Tam taču vajadzēja būt skaidram, ka tiesas procesa bremzēšanai tiks pielietoti visi iespējamie un pat absurdie līdzekļi.
zvirbulēns
z
Tiesnese redzēja, ka tur teju visi jāattaisno un nolēma, ka noraidījums jāpieņem, lai pēcāk prokurori nesāk viņu vajāt :)))))) P.S. Vispār jau drūmi, kā tie prokurori šodien strādā lāgā nesaprot neviens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas