Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināta - Dinevičs: LSDSP vieni nevar iekļūt nākamajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Ar šo sastāvu, kas nevar atrast aizstājēju Dinēvičam, nekāds bloks nebūs spēcīgs. Nav pašas idejas, kas vienotu. Apvienosies, kam idejas būs ārpus privāto interešu nodrošināšanas.
skolotajs
s
Latvijā ir jāapvienojas visiem sociāldemokrātiskajiem spēkiem, gan latviešiem, gan krieviem, visiem jābūt vienotiem. Lai radikāli mainītu valdību nākamajās vēlēšanās, ir jābūt spēcīgam kreisajam blokam, kas domās par pensionāru, ārstu, skolotāju un citu strādājošo interesēm. Vislabākā savienība būtu LSDSP, Saskaņas Centrs un A.Sūnas "Solidaritāte". Protams, ka labējām partijām, kuras tagad ir pie varas, tas nepatiktu un centīsies LSDSP pārvilināt pie sevis, kaut vai blokā ar Jauno Laiku. Ja tā notiks, tad LSDSP parādīs savu īsto seju un būs jāaiziet no Latvijas politiskās skatuves uz mūžīgiem laikiem... Ja būs spēcīgs kreisais bloks, tad LSDSP būs pārstāvēts nākošajā Saeimā.
Vilis
V
Ar vienu domu tikt pie siltiem krēsliem un personālās pensijas.Tā vietā,lai organizētu protestus pret valdošo politiku,pašiem viena doma - tikt valdošaja kliķē. Ar šādu bezdarbību - pilnigs bezceris.
Diskobumba
D
Nu tad varbūt vajag taisīt to kantori ciet? Nav tautas uzticības!
tautfrontietis
t
Dinēvičs-vecais āzis, Latavio izzaga, Rīgas domē zaga 8 gadus! Lai dzīvo LSDSP seja, vismaz nebūs pie varas visādi Bojāri, Burvji, Dobeļi u.c. pašlabuma meklētāji.
tādi esam
t
Ar šādu vadītāju partija sevi norakusi.
Lelle
L
Ja palūr rūpīgāk zvaigznēs, tad krieviem mēs esam kļuvuši diezgan neinteresanti un naudas jau arī nav par ko mūs no zviedriem izpirkt. Te aci ir uzlicis Obama priekš kodolbāzem(tāpēc arī atteicās no Čekijas) un bīstamajiem atkritumiem, bet visreālāk izskatās, ka Jevropa nevienam nedos, bet zviedri te būs noteicēji, kamēr savu naudu dabūs atpakaļ.
jautājums
j
Nē Lelle, nē ! Tie būs krievi .. Vai tad nesaproti ? Ja Putins pieņem Kalvīti...Tas nozīmē , ka tiek vestas sarunas par aizdevumu no Austrumiem. Pēc tam , kad Dombrovska valdība būs kritusi...Mums būs, kas naudu aizdod. Bet , lai nu kā... Zviedru bankas nedrīkst iziet sausām kājām pēc visa tā posta , ko ir sadarījušas
Lelle
L
Pēc zviedru premjera izteikumiem izskatās, ka te drīz nevienam no augšas mūļiem nebūs nekādu tiesību vairs ko teikt, lemt un turpinat laupīt tautu! Duraki valsti ir padi.$uši...strauji tuvojas valsts bankrots un svešas varas ienākšana...un tie būs zviedri. Lai visi Dievi tad stāv šitiem zagļiem klāt...ar veselu ādu šie nu cauri netiks, lai kurp viņi arī muktu... Strauji tuvojas Finka pareģojuma noslēguma fāze....un ka var zvaigznēm neticēt?! Sen teicu, ka tās nekad nevar piečakarēt ka tautu.
a13
a
Vai tik dinevičs nebija tas, kurš nolaida Latavio ņemdams 120% Baltijā,bet vienlaikus mazais radinieks sariktēja jogutra ražotni jogijs?
mja
m
Žēl ka šajā partijā vairs nav neviena sociāldemokrāta., bet tad arī nav ko darīt Saeimā . Jo tur jau pietiek ar TP un LPP/LC, PS utt . Visas vietas aizņemtas.
fakti
f
Dinēvičam bus jāatbild par saņemto naudu no cilvēkiem Rigas dzivoķlu rindas. vai nevaidēzetu pašam aiziet uz knab, jo tad bus vieglāk, varbut jasez tikai 8 gadus nevis 14 gadus.
sivēns
s
Dinēvičs cer uz Lejiņa pleciem izlīst pie siles!
no CVK
n
Kas tie par auniem, kas par priekšsēdi atkārtoti ievēl Dinēviču? Kā redzams no Rīgas domes vēlēšanām, viņš ir otrs nepopulārākais cilvēks partijā: 1.Karpovičs ar 354 svītrojumiem; 2.Dinēvičs - 323 svītrojumi; 3.Dobelis Ansis - 321 svītrojums! LSDSP Rīgā ieguva 12.vietu no 17 partijām ar 3001 balsi un 1,24%. 1. Saskaņas centrs - 82 847 balsis; 2. Pilsoniskā savienība - 45 677; 3. LPP/LC - 36 521; 4. Jaunais laiks - 26 767; 2001.gadā LSDSP Rīgā ieguva 49 959 balsis un 14 vietas; 2005.gadā - 19 388 balsis un 7 vietas, otrs nepopulārākais aiz Tralmaka atkal ir Dinēvičs ar 1144 svītrojumiem!
Āpsis
Ā
Tādas mēslu vaboles kā šis kumgs un viņa pudeles brāļi ir ļoti "vajadzīgi" Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas