Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Disciplinārlieta pret tiesnesi Vēveri netiks ierosināta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Vai Treija atbildi sacerējusi bez Grūtupa padoma?:))
Bob
B
Mjā,labi,ka prokuratūra tiek zākāta,tas nozīmē,ka dzīva:))
zvirbulēns
z
Jā, tiešām, paldies Dievam. Labāk lai 10 reizes lieki atsakās - ja ir kaut mazākā iespējamā interešu konflikta ēna, nekā vienreiz neatsakās, iztiesā lietu un pēc tam atceļ spriedumu, un pēc tam tas pats prokurors Piliksers ierosina kriminālprocesu pret tiesnesi, ka viņa lietu skatījusi un nav sevi atstatījusi, kaut bija jāatsta.:(((
max3
m
Prokuratūrai ir liels risks kļūt par sava PR upuri. Viņi ir ieguldījuši tādu piepūli, lai būvētu savu ideālo un pareizo tēlu, bet aiz tās skaistās fasādes var izrādīties viss daudz bēdīgāk - neprofesionalitāte, nolaidība, slikta vai nekāda kontrole pār visādiem tādiem spicbukiem kā KNAB. Un ko nozīmēja tas Valsts kontroles atzinums, kurš gan kaut kā neizskanēja. iepirkumi apejot likumu. Kaut kādas 18 nelietderīgi izmantotas automašīnas, kaut kas pavisam dīvains. Ka nesnāk tāpat kā KNAB, kad sāks līst problēmas ārā maz neliksies.
Vanags
V
Par Latvijas prokuratūras prokuroru kompetenci un neitralittāti labāk nerunāt, jo taisnību teikt nedrīkst, bet melot nav jēgas.
Paldies Dievam
P
Paldies Dievam. Labāk lai 10 reizes lieki atsakās - ja ir kaut mazākā iespējamā interešu konflikta ēna, nekā vienreiz neatsakās, iztiesā lietu un pēc tam atceļ spriedumu.
Sandra
S
Zvejnieks un Maizītis jau , protams, paši apsūdzības neuzrāda ar savām rociņām, tās uzrāda viņiem paklausīgie darbarūķi, kuri ir gatavi saplosīt jebkuru, ir vainīgs tas vai nav, lai tik saimnieks būtu apmierināts.
interesents
i
Vai kāds nezin, cik liela ir ģenerālprokuratūras virsprokuroru un prokuroru algas uz roku mēnesī ? Cik dārgs tas prieks mums sanāk?
zvirbulēns
z
Virsprokurors Ēriks Zvejnieks, akurāt kā ģenerālprokurors Maizīšu Jānis, apsūdzības nevienam neuzrāda. Viņš prokuratūrā ir baltais cilvēks, stumda tik papīrus un drūmi elšs :))))
Sandra
S
Pēc tik klaja , pretlikumīga uzbrauciena tiesai, šo prokuroru vispār vajag padzīt no darba ar sūdainu mietu!!!!! Kā tik nekompetents prokurors vispār var uzrādīt kādam apsūdzības (visai apšaubāmas!) , ja pats rīkojas pretlikumīgi?
andris
a
Malači. Sāku ticēt Latvijas tiesu neatkarībai. Prokuratūrai principā vajadzēja parādīt, ka nevar prasīt disciplinārlietu, pret tiesnesi, tikai tāpēc, ka tā nav lēmusi tāpat kā domā prokuratūra. tas vispār bija bezprecedenta uzbrauciens tiesu neatkarībai. Cepuri nost Treijas priekšā.
zvirbulēns
z
Man reizēm šķiet, ka Ģenerālprokuratūras virsprokuroriem un atsevišķiem prokuroriem tā ir sākāpis galvā, ka šie jau pazaudējuši veselo saprātu. Viņi sevi stāda augstāk par tiesnesi, kaut viss ir gluži otrādi. Tiesa, pie šādas situācijas vainojami arī paši tiesneši. Kas liedza tiesnesei, pēc prokurora Piliksera verbālās caurejas masu medijos par viņas nekompetenci, uzrakstīt iesniegumu Maizītim un pieprasīt, lai šo prokuroru sauc pie disciplināratbildības par neētisku rīcību? Nevis lūgt, bet uzdot Maizītim izvērtēt un saukt pie atbildības.!
PaPa
P
Pierādījumus lūdzu un uz prokuratūru...
es
e
Jāsaka ,drīzāk dažam labam ģenerālprokuratūrā, ka ir pienācis laiks apmeklēt kvalifikācijas celšanas kursus ...
zvirbulēns
z
Tas smieklīgākais, ka Ģenerālprokuratūras "speci" jau mierā neliksies. Viņi atkal strādās, rakstīs jaunu papīru, šoreiz tieslietu ministram, un atkal atrausies pa ģīmjiem, jo te nav ko pārmest tiesnesei, vienkārši nav ! P.S. Es nedzeru, brāl, nedzeru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas