Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - Dombrovskis neizslēdz, ka atkal tiks atcelts Vilnīša lēmums par vietnieka atstādināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
72
7
Ko darīs premjers ja KNAB priekšnieks pierādīs Vilka vainu - premjers līdzdalībnieks, organizētājs. Es nezinu kam te taisnība, vai vispār to sabiedrība uzzinās. Vilnītis un Dombrovskis ir sverami ar vieniem svariem.
archivārs
a
Tādus vilnīšus,kuri sava saimnieka interesēs tikai imitē amata pienākumu pildīšanu,sauc par marionetēm,peškām vai bandiniekiem. Ja viņš cīnās nevis pret korumpantiem,bet pret premjeru,tad tas nozīmē tikai to,ka Latvijā eksistē krimināls jumts,kurš varenāks par Dombrovski. Varbūt netēlosim muļķīšus un nezinīšus,bet vismaz komentos nebaidīsimies saukt lietas īstajos vārdos?
Es
E
Es domāju tā: Nekas dižs jau no tās Vienotības nav, bet bez VL (par SC nerunāju) latviešu spārnā nav nekā cita, es atvainojos, kā dažādas organizētības pakāpes šaikas. Tā politiskā vide mums vienkārši ir krimināla. Pat šitā avīze ir nopirkta, lai netraucētu (palīdzētu) ierausties Saeimā. Pagaidām neredzu neko labāku par Vienotību, bet lielceļa laupītājus es atbalstīt negribu un nevaru.
vells
v
Varbūt jūs pats esat propagandas upuris? Visas tiesu instances neko nav apstiprinājušas, nevajag melot, bet ja arī būtu, ko tas maina? Taču Latvijas iedzīvotājiem tas ir vienaldzīgi, jo notiek dažu politmafijas klanu cīņa. Ja runā par smadzeņu cilvēkiem, tad "vienotība" kā reizi demonstrē atbaidošu gara trulumu. Vienotības simboli ir alkoholiķis šadurskis un narcisists kristovskis. Jums nav pilnīgi nekā! Āboltiņa (atļaujos rakstīt ar lielo burtu), bija pietiekami drosmīga lai iznāktu nelielā demonstrācijā 24.martā un atmurkšķētu dažas ciniskas frāzes, tā sauktajam premjeram pat priekš tā nebija drosmes. Nožēlojama partija!
Es
E
Tu esi parāk daudz saklausījies uzpirktus propagandistus, ja vien pats neesi viens no tiem. TP visas (?) tiesu instances jau ir apstiprinājušas, ka miljons jāatmaksā. Vienotībā ir dažādi cilvēki, bet bezsmadzeņu banda tā tiešām nav.
vinnijs puks
v
Varbūt,ka uzdevums ir tēlot klaunu un tracināt mīksto lāci?Bet pa to laiku korupciju nav kam apkarot un var veikt politisko tirgošanos?
vells
v
a kāpēc ne strīķē un vilkā nebalstās sistēmiskā korupcija? "vienotība" tiekot pie varas izdarīja tieši to pašu ko oranžie pirms viniem, sabīdīja savējos pie siles. Tikai oranžie atšķirībā no "vienotības" daudz ko nemelsa par godīgumu, caurspīdīgumu un tiesiskumu. strīķes knab liek oranžo stendzeniekam maksāt par priekšvēlēšanu kampaņu, bet kurš liks maksāt jēlo "delnai"? "vienotība" domā, ka tauta nepamanīs šo viņu divkosību, nepamanīs, ka KNAB visu laiku ir strādājis uz "vienotības" politisko konkurentu apkarošanu? Šī ir pilnīgi perversa struktūra, kas kropļo Latvijas tā jau kroplo politisko vidi. "vienotībai" protams ir izdevīgi saglabāt savu personālo čeku, tāpat, kā oranžajiem izdevīgi saglabāt savu ietekmes aģentu šajā čekā, bet mums Latvijas iedzīvotājiem kāds labums? Mēs tā jau maksājam par svešzemju banku afērām, maksājam par impotenta premjera neizdarībām, uzturam Zviedrijas ekonomiku, ar visādu "vienotības" vilku gādību izdāļājam par savu naudu izskolotos bērnus svešumā, ļaujam visādiem rungaiņiem apzagt šo valsti, nemaksāt nodokļus un atklāti ņirgāties par cilvēkiem, kuri viņiem sagādājuši trekno kumosu. Varbūt pietiks?
Es
E
Es uzskatu: Tāda pati attieksme pret likumu ir vilnītim, neko nesaprotu un negribu saprast. Pēc manas saprašanas, vilnītis šobrīd mērķtiecīgi sagrauj KNAB. Latvijas reālie varas turētāji vienmēr ir bijuši un ir pašlaik korumpēti līdz nemaņai un viņi nekad nav atbalstījuši un neatbalstīs pretdarbību korupcijai, jo tieši sistēmiskā korupcijā balstās viņu vara.
vells
v
kāds likums? KNAB gadījumā vēl kāds spējīgs sajēgt, kur ir likums? Notiek netīras politiskas spēlītes un galveno lomu tajās spēlē tieši premjers, kuram būtu no šīm spēlītēm jāturas šāviena attālumā. KNAB ir netīra iestāde, kurai ar korupcijas apkarošanu sen nav nekāda sakara, tikai ierocis starppartiju ķīviņu kārtošanā. "vienotība" ir īpaši pacentusies, lai KNAB no izmeklēšanas iestādes pārvērstu par politisko čeku. KNAB ir jālikvidē nekavējoties!
Es
E
Likumu ievērot arī pie kājas. Par šī muļķa plosīšanos ir personāli atbildīgi tie Saeimas deputāti, kuri viņam nodrošina šādu iespēju.
Hm
H
Rīkojums - Vilnītis atlaists!
O.
O
Kas notiek ar valdību - muļķīgas provokatīvas lietas- ar mediju palīdzību - KNAB un Finanšu ministra spilgais citāts par attieksmi pret iedzīvotājiem/vai arī tiešām valdības nespēja tikt galā ar saviem tiešajiem pienākumiem?!
vells
v
Klauns ir tikai viens un tas ir dombrovskis. Par to nebija jābrīnās. Pie viņa varēja atbaukt sīks svf klerks ar botēm kājās un mugursomu pār plecu un izrīkot padevībā trīcošo dombrovski kā vien nāk prātā, arī Vilnītis sūta dirst ļengano un impotento "vienotības" kalifiņu un pareizi dara. Nav ko ņemt aubē šo nožēlojamo marioneti un viņa cirka trupu, kura nosaukusies par "vienotību". Klausīt šo mērkaķu komandām ir zem jebkāda goda
Es
E
Nu izpildījums ir stulbs, bet ko no netalantīga cilvēka gaidīt.
PMJS
P
Jo vairāk vēroju Vilnīša izdarbības, jo vairāk man šķiet, ka viņš ir nolēmis uzmest savus saimniekus. Ar tik dīvainām metodēm nevar panākt saimnieku dotā uzdevuma izpildi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas