Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Dombrovskis: pēcvēlēšanu dienā pašreizējā koalīcija spriedīs par sadarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par 2. sarakstu
P
Mēs balsosim par Vienotību!
žoržs
ž
Viss liecina par to, ka velk nevis uz kādām pozitīvām pārmaiņām, bet uz stagnāciju – visu pa vecam. Reitingi gan rāda, ka Vienotība kopā ar SC varētu izveidot visstabilāko koalīciju, atstājot malā gan PLL zagļus, gan ZZS Lemberga stutētājus, gan TB liekuļus kopā ar lāpnešiem.
džeks
d
Tak to Zīli ES neviens necieš par ļaunumu un negausīgu naidu pret krieviem. Tāpēc viņš raujas un muļķu zemi.
NO ISLANDES
N
Par SC !
pensionāri
p
PAREIZI. SC būs 52 un jāiet kopā ZZ . Pašreiuzējā sūda koalīcija jau 20.gadus drāž tautu. Tikai par SC , PSRS laikos visi dzīvoja pārtikuši bet šie visu ražošanu likvidēja,paklausot ES un ASV.......ta no kā ir JĀBAIDĀS?
DIEVA SODS
D
....pašreizējā koalīcijā.......NU TA KAM MUMS VĒLĒŠANAS? pusotra gada muld ,skaita cipariņus un neko nedara, par ES fonmdus neprot izmantot, MĒSLIS, KĀ NAV KAUNS TURĒTIES PIE KRĒSLA?
He he...
H
Par VL!- jenotības kājslauķi.... he he...
Lips
L
Par VL!
He he...
H
Vakar paskatījos LNT un man bija kauns par VL/ TB zili, jo tas bija ritīgs jenotības un SVF kāJslauķis un vēl šĪ apvienība saka , ka aizstāv letiņus... HE HE... KAUNS ARĪ VISU LATVIJAI, KA SABRĀĻOJĀS AR tb BACKĀM UN JENOTĪBU, KURA MŪS NODOD VISUR UN VIENMĒR.
Владимир
В
Но если вдруг смогут вместе работать В ДУМЕ русские и латыши а не задницами пихаться тогда может и будет толк
Владимир
В
Я просто вам удивляюсь!!! Какая разница какая будет коалиция V+ZZS+PLL или SC+ZZS+PLL или еще как-нибудь Все равно неизбежно повышение налогов Поддакивание кредиторам урезание зарплат ликвидация 2 уровня накопления пенсий прирост госдолга но если начнут работать снижать в первую очередь налоги а не повышать , но не дадут этого сделать реальные советчики из МВФ или реальные руководители а наши Домбровскисы будут прыгать на задних лапках лишь бы только подкинули деньжат чтобы содержать бюджетников ведь чинуш у нас меньше не становится! А инвесторы вкладывать в нашу страну не хотят!!!! ТАК ЧТО УДАЧИ ВСЕМ НА ВЫБОРАХ!!!
rūgta pieredze
r
gan jau pirmais aizsteigsies buldozers, ja atceramies cik ātri nosēdās blakus krēslā Ušakovam.
Vai Sarmīte tupsies?
V
Žēl gan, ka Sarmīte Ēlerte var ar Aivaru, bet nevar ar Andri. Nu negribu es balsot par lembergu - gribu par Andri. Varbūt Sarmīte nākotnes vārdā varētu upurēties arī andrim, aināram, abiem jāņiem un visiem pēteriem. Tad mums būtu tāda kaolīcija.. nu tik liela koalīcija....
MMM
M
Ne vienu Lielvalsti neieredz kaimiņi, paprasi Meksikai un Kubai ko viņi domā pār Ameriku, Ko Ķīnas kaimiņi domā par Ķīnu utt. Es jua neaizstāvu Krievus nevajag pārprast, bet sēdēt riet uz valsti no kuras viena knipja mēs aizlidosim labi tālu nav tas prātīgākais, otrkārt Krieviem naxren tā Latvij ir vajadzīga, tikai kā valsts kas ir EU, jo pateicoties taviem nacionālajiem spēkiem 20 gadu garumā,, tai skaitā kuplam skaitam no Vienotības aktīvie Latvieši šo zemi ir pametuši, pensionāri vēl pēc desmit gadiem būs devušies citos medību laukos un SC elektorāts jau būs ap 70 % un es neesmu pesimists esmu reālists.
Smieklīgi
S
Liels un patīkams pārsteigums gaida mūs visus, Saeimā iekļūs partija "PAR PREZIDENTĀLU REPUBLIKU" saraksts Nr.7 un tad viss mainīsies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas