Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta - Dombrovskis SC piedāvā slēgt sadarbības līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ra
R
Vai tad SC ir suns kuram pasviež pliku kaulu un tas ir priecīgs?Un runājot par latviešu iznīcināšanu, paši latvieši tam ir pielikuši savas rociņas.Padomju laikā ieejot kādā valsts iestādē Jānis un Pēteris jau viens otru uzrunāja par Jan Janoviču u.t.t.Būtu smieklīgi ja sirds nekļutu smaga.Tagad mēs drīz runāsim tikai angliski, latv.valoda jau ir piesārņota līdz nejēdzībai ar vārdiem kurus varbūt puse iedzīvotāju (lai piedod ja es kļūdos) nemaz nesaprot.Tātad kas to latviešu tautu nīcina?
čiepa//M&M
č
VL nacistiskā ideoloģija ir mazliet par traku... domāju, ka krievu bērniem jāļauj iegūt pamatskolas izglītība dzimtajā valodā..... pat ASV, Austrālijā un Īrijā ir latviešu pamatskolas. ....... Šajās valstīs skolās mācības notiek tikai valsts valodā. Ja kāda etniskā grupa veido savas skolas, tad tās uztur no saviem privātiem līdzekļiem.
ak vai
a
Spriežot pēc vakardienas notikumiem gandrīz jāpiekrīt giļmana teiktajam par Latviju un latviešiem ka Latvijas valsts ir absolūts ļaunums ,bet latvieši ir gļēvuļi kas krieviem jāizmanto lai sasniegtu savu mērķi-Latvijas kā valsts un latviešu kā tautas iznīcināšanu,citādi kā gļēvumu to nevar nosaukt,tauta iedeva mandātu ar 63 balsīm no simts ,bet šie tos ņem un nomet krieviem pie kājām.Tas ir prātam neaptverami,nekur pasaulē tā nenotiek,un ko pretī,ušaks vakar skaidri pateica ,lai i nemaz Rīgas domē necer,ka otra lielākā frakcija tiks pie kaut mazākās teikšanas!Mana ticība ir zudusi gan partijām gan valstij,savu mūžu kaut kā te novilkšu ,cerams,ja krievi ļaus,bet maniem bērniem ,kuri līdz šim mācījās un strādāja te ir jāsāk domāt par turpmāko kamēr nav par vēlu.
Buba
B
Kampēji neapšaubāmi mēģinās Vienotību sašķelt. Kaut Kristovskis,Aboliņa pieņemtu , ka balsoja tieši par Dombrovski, - viņam, arī jālemj.
Buba
B
Ja vienošanās ar SC, kas tomēr pārstāv ĻOTI daudz vēlētāju, palīdzēs sabiedrības konsolidācijai un kampēju padzīšanai no RD pozīcijas, - to NOTEIKTI jādara. Galu galā VL atbalstīja tikpat maz vēlētāju, kā kampējus, - tā kā viņu izvēle - beidzot pie darba valdībā vai ilgstoša ( jo šīs valdības krišanas gadījumā nākošajā SC būs noteikti) dirnēšana opozīcijā. Un nevajag muldēt, ka Vienotības vēlētāji tika krāpti, - kad vasarā apvienībā netika uzņemti TB/VL, tad motivācija bija tieši tāda - šie nostāsies uz ragiem, ja vajadzēs sadarboties ar SC.
Phoenix
P
Kas Latvijai būtu par problēmu ja Dombrovskis SC piedāvātu Veselības vai Labklājības ministru posteņus? Varbūt pat abus? Vienotības kontrolē jāpatur AM, ĀM, IeM un TM. Tās nedrīkst nonākt Maskavas iespaidā. VL var dot IzM, lai puikas parāda ko var un pietiks arī ministru vietu Zaļajiem Zemniekiem.
Zemg
Z
SC Mājas lapā: 3.2. Krievu kultūras un KRIEVU VALODAS ATZĪŠANU, tāpat kā citu Latvijas mazākumtautību kultūras atzīšanu, par Latvijas kultūras neatņemamo daļu un vērtību; VALSTS ATBILDĪBA PAR TO SAGLABĀŠANU UN ATTĪSTĪBU; Ceru ka V šo rindkopu ir lasī'juši
Raitis
R
nu nesapratu tavu jautājumu, bet laikam rakstīt nemāki...
Raitis
R
Un tu domā, ka SC ies uz sadarbību bez koalīcijas, tas ir absurds. Man vismaz mierīgs prāts, ka nebalsoju par Vienotību, bet par Nacionālo apvienību!
zebra
z
Prieks, ka nebalsoju par Vienotību. Aizvakar Dombrovskis teica, ka koalīciju veidos kā iepriekš, vakar - jau pārdomājis. Fui, cik pretīgi.
man liekas
m
ka te Dienā pēdējā laikā ir nepatiesa info par zvaigznītēm un mīnusiņiem , īpaši par sadarbību ar SC. Vai akciju turētaji nav kāds Maskavietis?
lauķe
l
Toties ne katras smadzenes spēj ģenerēt nacionālas jūtas un tas jau nav tālu no mankurtisma....
Ilmārs
I
Saeimas koalīcija "Ķiļķēni un klimpas."
Ilmārs
I
Nebalsoju par Vienotību. Vismaz sajūta tagad nav šķērma. Pieņemu, ka daudzi tomēr balsoja par Vienotību tāpēc, lai vēlēšanās neuzvarētu Saskaņas centrs. Un, ko tagad lai šie cilvēki saka?
onkulis
o
Nacionālā apvienība Dzintara personā nesaka, ka viņi nebūs vienā valdībā ar SC. Ja vien neslēgs koalīcijas līgumu. Ttikai zemnieki ir kategoriski pret SC- konkurence.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

Video no partiju pārstāvju tikšanās skatieties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas