Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Draudzības dienu gājienā piedalījušies vairāki simti cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekā personiska
n
dienas novērojumi liecina, ka praidā piedalījās vairāki simti cilvēku, savukārt, policjas novērojumi liecina, ka tikai 200. Interesanti lasīt, kā parasti virsraksts ir maldinošs, lai gan formāli patiess, praksē to sauc par smadzeņu skalošanu. Bet tas nu tā, nekas neparasts, diena to dara regulāri, sevišķi "apgaismotības" jautājumos. Interesanti būtu zināt, cik no tiem 200 dalībniekiem bija mūsu vietējie un cik ārzemnieki, no savas puses varu tikai izteikt pieņēmumu, ka praida provokācijā piedalījās visi mozaīkas biedri cik jau viņu tur ir + ārzemju viesi kuplā skaitā. Baidos, ka bez importētajiem aktieriem šis pasākums vispār izskatītos nožēlojami. Vienīgais, kas ir nepatīkami, ka šim pasākumam tomēr atradās protestētāji, piesaistot lieku uzmanību pasākumam kā tādam. Nepatīkami arī, ka vietējie masu mediji neizvēlējās boikotēt šo pasākumu un tomēr atspoguļoja to TV. Patīkami, ka brīvdienās bija labs laiks un kādi 99,8% nesēdēja pie televizoriem, bet baudīja brīvdienas.
grīds
g
Ar likumu ierobežot attiecības tikai starp diviem cilvēkiem ir nedemokrātiski. Dīvaini dzirdēt tādus izteicienus no cilvēka, kas it kā cīnās par līdztiesību.
klajs
k
Lindas Freimanes priekšlikumi ir nedemokrātiski un ciniski! Kā var likt ierobežot mīlestību un ģimeniskās attīecības tikai starp 2 cilvēkiem!!! Tas ir nosodāms vardarbīgs akts un iejaukšanās cilvēku personīgajā dzīvē!
@
@
Pēc gājiena importētos statistus aizveda iepazīt vietējo pakaļu sejas. Radās jaunas prasības par likumiem priekš cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Mobilo telefonu operatori jau steidz piedāvāt pakalpojumu "Zvani, zils palikdams".
Nasha Russia
N
Gej eto gomosek po nashemu.
Gastoons
G
Sen gribeju pateikt- man pret gejiem un lesbietem nekas nav, tachu es nesaprotu- kadelj ir javeido savs gajiens?? tad driz vajadzetu taisit dzeraju gajiens, bomzhu [ atvainojiet] gajiens, es nezinu vel invalidu gajienu var izveidot- jo tak ta vajag! Nu sediet majas un esiet geji un lesbietes bet nelienat ielas un nepukstat ka jus vairakums tauta snevelas pienjemt un nicinoshi izturas- ja labi esam vecmodigi domajoshi- tachu tas ir paranormali tas ko jus darat ejot gajiena! ta ka ... Kaut gan ir teiciens - mazaks suns skaljak rej!
d'Andris
d
Visa diskusija prasa nostāšanos kādā no pusēm. Sadalīties, vai? Priekšu vieniem, pakaļu otriem :) It kā jau Latvijas sabierība ir iecietīga visos virzienos - kamēr uz galvas nekāpj, varam gan politiķus, gan prekšniekus, gan kaimiņus, gan laulātos izturēt. Ja uz galvas kāpj, tad arī parasti iegrozamies, lai nespiež, vai aizejam, aizbraucam :) Kā nu tā sanācis, ka mums stāsta, ka mazākumus, par kuru eksistenci mēs biežāk uzzinām no mēdijiem, mēs izrādās katru dienu apspiežam?! Tas rada stresu kārtīgam cilvēkam - problēma jārisina vai jānoliedz. Alkohols un tabaka Latvijā ir legāli, bet ar ierobežojumiem to reklamēšanā, izplatīšanā, lietošanā. Es tādu pašu līmeni labprāt redzētu homoseksuālisma laukā - viss legāli (arī partnerības jautājumi), bet bez uzmācīgas reklāmas, kas jau iepriekš tiek orientēta "pret kaut ko" (praida gadījumā - pret vairākumu). Strausa politika? Nē, vienkārši politika :)
DIENAI
D
Lūdzu, beidziet taču reiz uzspiest savu viedokli un slavēt homoseksuālismu - cilvēces degradēšanās mērauklu un nāciju bojāejas priekšnoteikumu! Apnicis, saprotiet? Vai tiešām nav skaidrs, ka viena dzimuma savienība nedod pēcnācējus? Jau tā izmirstošajai latviešu tautai tā ir katastrofa. DIENA to grib?
hehe
h
vai lato lapsa, kas nav preceejies ar sievieti , un Ivo lejnieks kopā daudz ārdījās praidā?
draudiena
d
Tikai Latvijā ir "Labklājības ministrija", kurai darīšanas ar nabadzību un izmisumu; "Gaismas pils", ap kuru virmo tumšās kaislības. Un te vēl "Draudzības diena", kā naida izvirdums
ululiņš
u
Un atsevišķā kolonnā mētelīšu virinātāji pret lesbietēm...
super liberālis
s
Nākošā gada 'praidā jāuzstājas zoofīliem un nekrofīliem - un jau ar praktiskām demonstrācijām!
Tumsonis
T
Vispār jau naidpilns aurojošs gailēns uzbruka mierīgai protestētājai (sievietei).
wo
w
ārprāts kā apnikušas tās izdarības.
aizspogulija
a
Kas ir "DARUDZĪBAS PASĀKUMS" un "kordons"? A par to, ka nespēji piekļūt savam auto, paldies saki LPP, sektai "Jaunā Paaudze" un Pujatam, kas ar naida sludināšanu ir panākuši, ka Rīgas centrā cilvēki tiek apdraudēti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APSKATIES VĒL

Video: Praids un naids

Foto: Draudzības dienu gājiens

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas