Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Drošības policijas darbinieks nosūta vēstuli premjera vārdā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
Vēl viens joks 14.05.2010 11:05 _...Veicot aizturēto Ceļu policistu dienesta auto apskati, tika konstatēti trīs alkometri, divi no kuriem tur nedrīkstēja atrasties, jo ir "norakstīti un iznīcināti"._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, var teikt ka policisti izjokoja aizturetos shoferus. shoreiz DP bija ta kas jokdarus aiztureja, ta ka kadreiz vinji ari strada.
Terorists
T
Labs bērns,bet ej nu pačuči,
Terorists
T
DP -Katra zilbe satur par maziem iztrūkumiem.Atbilde -esmu pālī un man ļoti neptīk -IDIOTI.
Terorists
T
Man ir pilnīgas pakaļas ko domā kaut kāds Cikuls!!Un lūdzu izdomā savū ņiku , jo savādāk DP tevi pētīs kā manu līdzdalībnieku,bet nonākt saskarsrmē ar svešu fruktu kuru šifrē DP nu ļoti negriba.Ar pilnīgāko cieņu-TERORISTS
terorists
t
Kas to būtu domājis, ka Ēriks Cinkus vada DP Pretterorisma centru!? Izskatās, ka viņam patīk darba laiku izmantot dažādām nepiedienīgām izklaidēm, turklāt vēl liek lietā dienestā iegūtās speciālās zināšanas un tikai speciālajiem dienestiem pieejamos resursus. Būs jālūdz Ģenerālprokuratūrai atzinums. Es uzskatu, ka minētā amatpersona būtu saucama pie kriminālatbildības pēc KL 317. vai 318. panta. 317. Dienesta pilnvaru pārsniegšana Par valsts amatpersonas izdarītām tīšām darbībām, kas acīmredzami pārsniedz valsts amatpersonai ar likumu vai uzliktu uzdevumu piešķirto tiesību un pilnvaru robežas, ja šīs darbības radījušas būtisku kaitējumu valsts varai vai pārvaldības kārtībai vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm. 318. Dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana Par valsts amatpersonas izdarītām tīšām darbībām, ļaunprātīgi izmantojot dienesta stāvokli, ja šīs darbības radījušas būtisku kaitējumu valsts varai vai pārvaldības kārtībai vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm. Pēc kura KL panta viņš būtu saucams pie atbildības, ir gūti atbildēt, jo nav zināmi pilnīgi visi lietas apstākļi.
Z
Z
Iestādē,kuru neviens nekontolē,var darīt ko grib. Te ir rezultāts - grib viltot vēstules - vilto. Totāla patvaļa!
AD
A
Var tikai piebiedroties "rīdzinieka" ieteikumam: "šis "jokotājs" ir diskreditējis DP. Personīgi es viņu atlaistu." Valsts dokumentu viltošana ir valsts dokumentu viltošana.
Rex
R
visiem-andriem,lellēm,baltiem tēviem apveltītiem ar lielāku Humora sajūtu kā Karelam Čapekam nesatraukties,ja man ienāks prāta pajokot-atsūtīšu,piem.avīzē sveicienus no Putina par sadarbību spiegošanā,vai publicēšu rakstiņu, par senču piedalīšanos poļu apšaušanā Katiņā utt.Gaidiet!!!
TT
T
Ta NAV nevainīgs joks! Jo, gadījumā, ja šādu vēstuli parakstītu īstais Dombroviskis, tad būtu uzskatams par adminsitratīvā resursa izmantošanu priekšvelēšanas kampanā! Līūdz ar to, šāda vēstule aizskar Dombrovska goda un cieņu, jo liek domāt, ka viņš ir tas, kurš irizsūtījis šādu vēstuli. Vismaz civilprasību pret to muļķi Dombrovskis var celt un, ceru, ka arī cels. Un šo kretīnu ārā no DP, pēc disciplinārlietas ierosināšanas pēc panta ar aizliegumu pāris gadus darboties valsts pārvaldē! Tie kā šeit runā par it kā uzpusto mušu, visticamāk ir pats E.C. ar radiem/gultas biedriem/biedrenēm, vai cilvēki, kuri labprāt brauktu dzērumā un iedotu 100 Ls policistam par to.
Rīdzinieks
R
Ir tomēr profesijas un iestādes, pret kurām ir īpašas prasības - DP, prokuratūra, prezidenta kanceleja, Saeima, Ministru kabinets utt. Šiem darbiniekiem jāapzinās, ka viņi nevar atļauties to, ko pilnīgi mierīgi var darīt atslēdznieks, dežurants vai pārdevēja. Pilnīgi noteikti šis "jokotājs" ir diskreditējis DP. Personīgi es viņu atlaistu.
Arturs M
A
E.Cink,kāda jums ir izglītība,ja esat tik aprobežots.Vajag parbaudīt,vai neēsat noviltojis kādu diplomu!!!
!
!
Savējo neaiztiks. DP patīk Kalvīša pensionāres - aizskries pat uz Aizkraukli.
as
a
DP darbinieks varēja izvēlēties labāku veidu, kā atklāt savas jūtas ;)
Vēl viens joks
V
Rīga, 14.maijs, LETA. Par alkometra rādījumu viltošanu un kukuļņemšanu Drošības policija (DP) operatīvā eksperimenta laikā aizturējusi trīs ceļu policistus, aģentūru LETA informēja DP priekšnieka palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa. Carnikavā Valsts policijas Ceļu policijas darbinieks no autovadītāja pieprasīja un pieņēma kukuli - 100 latus - par to, lai viņš nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu par automašīnas vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī. Sākotnējās izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka Ceļu policijas darbinieks ir viltojis alkometra rādījumu, to mākslīgi palielinot virs pieļaujamajām 0,5 promilēm. Veicot aizturēto Ceļu policistu dienesta auto apskati, tika konstatēti trīs alkometri, divi no kuriem tur nedrīkstēja atrasties, jo ir "norakstīti un iznīcināti".
Kolēģis no DP
K
Nevaru nepiekrist!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas