Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Dzintars: Jādara viss, lai Ušakovu atstādinātu no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārlis
K
Dzintar! Patiesi esi īsts āmurgalva un ar savu pseidopatriotismu ļoti daudz kaitē mūsu valstij. Mani, kā latvijas patriotu, ļoti kaitinā tava izteikti viltus darbība, skaļa frāžaina demagoģija, kas apaugusi ar meliem. Kur tu esi Ušakovā saskatījis nesaimnieciskumu un rīdzinieku līdzēkļu izsaimniekotaju? Ja no ekonomikas neko nesajēdzi, tad labāk klusē. Ušakova reitings rīdzinieku vidū ir augsts - vairāk kā 70%. Sasniedzi vismaz 1/3 notā. Tad varēsi spriest. Beidz tracināt tautu ar savu šauro ultra nacionalistisko atbalstītaju loku.
latviete un pie tam vel pensionare
l
Vecos laikos par tadiem Usakova vecuma izlecejiem medza teikt "vinam urins sakapis galva - tadel ari dullojas" Mans un manu draugu priekslikums ir loti strikts, jo mes uzskatam ka sis "smurgulis=puiselis" apzinati atlaujas parak daudz budams parliecinats ,ka VINAM PAR VINA IZLECIENIEM NEKAS SLIKTS NEBUS un NEKAS LAUNS NENOTIKS. Vinu vajag atvesinat: AR NEGODU IZDZENOT NO RIGAS DOMES MERA POSTENA un bez tam ar LIELU TROKSNI IECIRST SEJA KRIETNU PLAUKU.Apmeram tapat ka tika izdarits ar "cienijamo un latviski nerunajoso" Saima deputatu biedru Kravcovu !!! Deretu vina nelojalitati musu Valstij paradit tautai uzskatama un viegli pieejama veida uz TV lidzigi ka tika paradita Kravcova valodas nezinasana.Tad vins paliks mierigaks. Lai latviesi un sapratigie mums lojalie krievi pasmejas.Mums ari kads joks vajadzigs lai "atskaiditu" musu - pensionaru dzivosanu uz kartupeliem+ kapostiem un plikas maizites. Mes ari gribam pasmieties savu reizi. Bet tads joks latgaliesiem un citiem kas parakstijas- atvers acis.
lauķe - pensionārei
l
Cien.kundze! Nezinu vai Jūs esat rīdziniece .....Nelaime jau tā, ka ļoti daudz Rīgas latviešu pensionāri ir kā apmāti ar to šmurguļa puiku un balsos par viņu atkal, un atkal lai tikai noturētu savas bezmaksas transporta biļetes..... Bet par tiem t.s. "lojālajiem krieviem" es gan nedotu ne sprāgušu mušu.....
  • 0
  • 0
ILARS - cilvēkam
I
Strādā jau strādā -- un kā vēl. Tikai kuras valsts labā.
Dcae
D
Ko tur daudz nemties Rīgas mērs Nils Ušakovs iedomajies , vai aizmirsies un iejuties padomju laiku valdiba kur lai ko tu ari daritu , vai nedaritu tu tur esi , biji un busi lidz pensijai - diemzhel ta vairs nav . Sasprigusie gadi kad tautu vareja VAZAT AIZ DEGUNA pagajusi , Ir pieaugusi jauna paaudze kurai nu ir bals tiesibas un ta zin ko grib un ko dara - Tauta ir pabraukajusi ekskursijas pa citam zemem , ka ari pastradajusi plasa eiropa un tagad jo vairak saprot ko vini grib un ka . Valdibas " bagatie gadi " ir beigusies - TAGAD SAKSIES SMAGIE DARBU GADI . Ar katru gadu tautas dazadakie slanu iedzivotaji paliek ar vien gudraki jo darba meklejumos brauc uz arvalstim kur pienemas gudriba runajot un apspriezhot dazh nedazhadas temas , un atbraucot majas jau pavisam citadi skatas uz notiekoso . LATVIJAS TAUTA MOSTAS TO MIEGA . Jauna paaudze Usakova kungam nakamas velesanas piemines visu - paskatisimies cik liels un lepns vinsh tad bus . Latvietis NAV ATRIEBIGS VINAM VIENKARSI IR LABA ATMINA !
Lauris
L
Valsts kontrolei būtu nopietni jāvēti RD budžets. Šķiet, ka pēc nopietnas pārbaudes Ušakovam tiešām būtu jāatkāpjas.
cilvēks
c
Raivītis nesaprot, ka te ir brīva demokrātiska valsts(vismaz uz " papīra") un katrs var darīt kā uzskata par pareizu.Ušakovs strādā pilsētas un valsts labā, bet ko dara Raivītis-plivina karodziņu un muld.Riebjas tādi.
cilvēks
c
Jādara viss, lai tādi raivji dzintari turētos pa gabalu no politikas un beigtu vienu reizi kurināt nacionālu naidu. Ušakovs ir veiksmīgākais mērs pēdējo 15 gadu laikā, paskatieties kā Rīgā tiek būvētas un renovētas skolas, bērnudārzi, parki utt. Var cik gribi daudz skandināt nacionālpopulistiskus lozungus, bet cilvēkiem gribas ērtu un skaistu dzīvi.
Aldonis
A
Domāju ,ka vajadzētu izsludināt ,teiksim 2 nedēļu viņa boikotu -latviešu prese un žurnālisti nekontaktē ar šo mūsu vērtību noliedzēju.
ILARS
I
Diemžēl krievu fašistu nekaunība sit augstu vilni. Rossijā šauj nost žurnālistus nevis Latvijā. Rossijā jauniešio staigā ar HITLERA sveicienu nevis LATVIJĀ. Rossijā slepkavo nekrievus nevis LATVIJĀ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šiem te DRO, RĪDZENIEKAM, ARIM vajadzētu kādu laiku padzīvot savā senču zemē !!!!! Ātri viev tautieši izpakaļos.
Aris
A
Dzintars ir ticis pie sen sapnotas siles!Tapec cinas ,ko var.Pats jr nulles vertiba.
Rīdzenieks
R
Būtu reti jauki, ja Dzintara kungs ar steigu atkāptos un apmestos uz dzīvi mēslainē.
Dro
D
Naida kurinātāji jāsauz pie atbildības, VL jāaizliedz!
atbilde
a
Un jādara viss, lai stiprinātu latviešu valodu. Jo ātrāk, jo labāk
ILARS
I
Ne es biju tas kas kādu nosauca par dauni. Tas bija manā adresē domāts. Jā , LATVIJAS vēsture diemžēl ir pārāk sarežģīta. Šobrīd šeit , kā arī jebkur citur, ienācējiem ir jābūt lojāliem pret mītnes zemi. Nekur nevienā valstī tādas absurdas lietas NENOTIEK. Protams , vislielākā māksla ir PIEDOT. Bet jautājums kam šeit būtu JĀATVAINOJAS !!!!!!!!!!!!!!!!! UN KAM piedot. NE JAU MUMS VAJAG TĀS KOMPENSĀCIJAS, CILVĒKU IZNĪCINĀŠANA NAV SAMAKSĀJAMA. Bet gan normāla attieksme. Tā diemžēl tiek kultivēta atšgārni. Mums latviešiem savā zemē jājūtas par kaut ko vainīgiem IZSMIEKLS. Par kādu saskaņu te var runāt. Šis te puišelis ušaks ir visu sačakarējis. Un tāds vēl kaut ko murmulēs par VL un RAIVI DZINTARU. Lai iemācās uzvestie ciermos. Tas nekas ka šeit dzimis , vēl jo vairāk. Lai šis puišelis iemācās vismaz mīlēt savu senču zemi no kuras viņš bēgs kā velns no krusta !!!!!!!!!!!!!!
taisnīgais
t
Trakus suņus nošauj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas