Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - Eiropas monetāro lietu komisārs bažīgs par politisko situāciju Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Kaut kur lasīju ,ka " G " punktu vislabāk atrast padodas no mugurpuses.
Lelle
L
.Kas to zin, kas to zin....Cerams, ka mums tie iepuvušie sprāgoņas nebūs jānes no Jēkabkūts ar kājām pa priekšu, bet viss notiks solīdi-aizrestotā bertā aizvedīs uz Centrālcietumu...
Berta
B
Es arī vēroju Almunjas reakciju, un jāsaka - no viņa vārdiem šoreiz ļoti daudz, kas bija noprotams: šie seko Latvijas lielāko izlaupītāju sazvērestībai, pie tam - līdz detaļām. Savā ziņā priecē, ka kāds vispār to redz. Tomēr kā darvas karote izskanēja galīgā doma: Almunju visvairāk interesē, vai Latvija spēs atdot naudu; politiskās spēlītes - tikai kā apgrūtinājums, ne vairāk. Ciniski, bet toties solīdi. Lelle, savukārt, lai nomierinās: šī vēl nav tā reize, kad "ārzemes ir iejaukušās". Kaut tauta jau sen ir nobriedusi, tomēr... punkts "G" vēl nav atrasts :))
klusais
k
Es ar izbrīnijos , pie kam mani izbrīnija temps kādā tas notika , jo putra ta sākās tikai piektdien. Liekas ,ka mūsu varoņtenori ir tur jau atkosti - tas priecē. Gan jau arī rietumkrastā ir analoģisks noskaņojums - runāt ar knapi vidējo izglītību ieguvušu cilvēciņu laikam tomēr ir stipri grūtāk kā ar divas augstākās izglītības guvušu personāžu.
Kaspars Gasūns
K
Pirmo reizi redzu, ka Eiropa sūta tik konkrēti mērķētus sveicienus mūsu politiskajiem personāžiem... saldi paliek ap sirdi, iedomājoties Šlesera aplauzienu! :D Reāl varēja redzēt, kā džekam jau siekala sāka tecēt, jo TP acīmredzami no premjerēšanas vairās. :D
smart
s
Tpisti un buldozers dabūja pa pirkstiem, tas labi
Sniper'sEye
S
Hoakins Almunja, bļin, ir tas pats, kuram rūp zviedru banku glābšana, jo pats pateica, ka sildīt ekonomiku par/ar aizņēmumu ņedļīkst... Tā kā no šī kundziņa nekas labs nav gaidāms, -- viņš pārstāv tos, kuriem te vajag vienīgi vāju noieta tirgu, bet nekādu ražošanu un konkurenci eiro vecmurmuļiem.
K-K
K
... Kuro reizi sadi NAIVI Komisaru pazinojumi nepalidz politiskas krizes noversanai BEZABRENE - tikai 'status quo' paturesanai ... ???? ... POLITISKA SITUACIJA NEMAINISIES LIDZ KAMER NENAKS VALDIBA KAS STRADA TAUTAS UN VALSTS LABAD ....
klusais
k
Es jau ar ceru ,jo džeki ,kas analizē situāciju ( ir te tādi ,kas to dara diskrēti un profesionāli - es te nedomāju pērkamos un publiskos tēlus - a La Freimanis) ir diezgan skaidri pateikuši ,ka šis ir caur un caur tikai biznesprojekts ,kas valstij nestu tikai problēmas. P.S. Šlosers esot jau eiforijā par sapni būt premjeram pat mēģinājis iziet uz skandināvu premjeriem , lai no tiem pieslēgtu naudu , ko EK varētu nedot. Ļoti riskanti gājieni.
dzeris - klusais
d
Nu tad cerēsim, ka tev taisnība, tāds variants, protams, būtu tas labākais.
klusais
k
No rīta rakstīju ,ka vakar izskanēja signāli ,ka TP/LPP/LC mēģina noskaidrot kāda būs aizdevēju reakcija , ja mainās valdība. Almunjas signāls norāda ,ka viņu interese ir aizsniegusies līdz Briselei un ātrums kādā notika atbildes reakcija norāda , ka Briselē ir kategoriski pret valdības maiņu šeit. Protams Šķēle var mēģināt gāzt valdību , bet tas varētu būt pašnāvniecisks gājiens , kam rezultātā gan jau atkal lidotu akmeņi . P.S. Vispār cik dzirdēts,ka lata devalvācija Šķēlem esot interesanta dēļ mantiskajām saistībām ar Lozi . Ja tā ir taisnība , tad jautājums kādam ir jābūt ciniķim , lai kaut kādu pāris miljonu dēļ ( tas varētu būt aptuvenais Šķēles ieguvums) ļaut brukt visas valsts finansu sistēmai. Tas ir tāpat kā savulaik ar Latvenergo 3 miljonu lietu.
filozofs
f
jaasaka kaa ir , politiskaa situaacija mums ir sū***ga ..., neko pielikt, neko atņemt
borcinsh
b
...nav nekada iemesla atkartot ka nav nemaz Latvija sliima ! Tauta ir pasiva, taa pasha padomju zagshana un korupcija....un shodienas apstakli ir tam rezultats ! un visshausmigakais ka "valdibai" nav alternatiivas ! bet izglitotus latvieshus pasaulee - loti daudz !!! ( Jums vienmer ir gatava atbilde: "Mes - pashi !....tikai iedodiet mums naudu ! )
lno
l
Nemanu loģiku.
Lelle
L
Nu tad BEIDZOT.... Finks: "....iejauksies ārzemes un tad viss strauji mainīsies...viņi muks..."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas