Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

papildināta - Eksministri nezina, kā līdz BKUS nonāca Lisenko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha ha
H
A. Eglītis (TP) Dienai apgalvo - A. Lisenko nepazīst un neesot zinājis, ka šis cilvēks iecelts BKUS valdē !!! -------------- Noteikti nepazīst ...kaut abi no viena miesta Skrīveriem nākuši ;}}
cūkkāvis
c
zagliigaa suķu partija , vot bija premjers ar cuuku ģiimi , nevis sabraukts eža muulis...
Patiesiba
P
Jautajums ir viens. Kaa var veidot tik lielus uzkrajumus bankaa, stradajot valsts darbaa?
Patiesiba
P
Atrastaa nauda ir tikai siknauda. Visa lielaa jau ir nolikta drosas vietas, kur nekads KNAB to neatradis. Tapat, ka tas miljons meitinai uz Spaniju.
Aivars Lisenko ir Andra Šķē
A
Aivars Lisenko ir Andra Šķēles kursabiedrs.
K-K
K
... Absoluti ir vajadzigs PREZUMCIJAS LIKUMS, ar vienreizeju VID izsludinatu amnestiju ar 50% nodokli visam 'SARAUTAM KAPITALAM' , kas ir ieguts PRIHVATIZACIJAS UN CITADA VEIDA MAHINACIJAS- UN - ATRODAS PASLEPTS vai zem sievas brunciem, vai skaistajos offshoros, vienalga kur - un min. 10 g. cietumsodu tadiem kuri nepiedalas un tiek notiesati velak, valsts izzakta kapitala atgusana un VALSTS ATTISTIBAS FONDA izveide AR ATGUTO NAUDU !!!
KLM
K
Nezinīšu brālība atradusies. ................................................ ................................................ Dīvaini, ka Jūs to apstrīdat ! Tā tak ir - Vai tad Kalvītis zināja, ka no septiņiem trekniem gadiem iznāks 70 gadu, vismaz, dziļa parādu bedre ? Vai pasaules klases ekonomists Slakteris zināja, ka 7,5 miļjardi ir ļoti daudz, nu tak nezināja, viņam tas - nothing special, nekas sevišķs, nu gluži divus pirkstus apčurāt ! Vai kāds zināja, ka no desmit kretīniem meklēt lielāko ir labāk, nekā no diviem kretīniem lielāko - nu īsta nezinīšu biedrība.....
zaļga
z
A kur tad Lisenko ņēma 1 000 000 lai pārskaitītu uz Spāniju savai meitiņai, ko??? Linča tiesa vēl nemaz nav sākusies, bet vajadzētu bārdaino mākoņtēvu izlinčot no sarakstiem !
es teiktu
e
kā pie varas nonāca podu ansis...ar pabiru "babru" svētību
Dīvaini...
D
Nezinīšu brālība atradusies. Tomēr naudu par ZINĀŠANU nez kāpēc saņem. Nu, pietiks reiz uzskatīt tautu par muļķu baru!!!
KLM
K
...viņu tur ielika, lai viņš atmazgātu un uzturētu ZOMBIJU partijas melno kasi. ...................................................... ............................................................ .................................... cienītais, Jums taisnība, izņemot vienā - zombiju kase ir baltā ! Jo melnā kase būtu pārāk redzama mākoņos. Baltos un pūkainos.....
KAMPĒJRUKŠUS UZ CIETUMU
K
VAIRS NEVAJAG MASKĒTIES !!! LATVIJĀ IR SĀCIES LIELO KAMPĒJCŪKU LAIKS , ANDRIS ARĪ NĀK ..... Eksministri nezina, kā līdz Bērnu slimnīcas valdei nonāca Lisenko...................... TĀPAT KĀ VALSTS PREZIDENTS , ZOODĀRZĀ NAKTS TUMSĀ !!!! ZVĒRI IZVĒLĒJĀS VISLIELĀKO ,VISCINISKĀKO KAMPĒJCŪKU - ĒZEĻAUSI .... MAZU BĒRNU APZADZĒJU !!!!!!!!!!!!!!!
KEEDES SUNS
K
ko tad dariisi taalaak ,skeele,nauda aizgaaja tuu tuu,kur tad zagsi taalaak?paraziits.
alberts
a
Kada starpība Lisenko vai "Plikpauris",svarīgi ir 700 000 Ls.Unjebkura būve vai valsts pasūtijums ir lielu kukuļu vērts.Tas nav noslēpums nevienam,bet kas aiozver acis uz to tas saņem savu daļu.
Andris
A
Skaidrs ka ZOMBIJU partika (TP) caur saviem ministriem viņu tur ielika , lai viņš atmazgātu un uzturētu ZOMBIJU partikas melno kasi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas