Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Eksperte: Seksuālo minoritāšu gājiens nav ministra kompetencē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fergusons
F
Bez publicitātes viņi ir "0". Nevienas par viņiem neko nezin, neviens viņus neapsaukā un negrūsta. Tur arī slēpjas visa tā problēma - ir ļautiņi, kas paliek vāji, ja par viņiem katru dienu neraksta avīzēs.
Janis
J
Dīvaini! Mums latviešiem laikam nepietiek rietumnieciskās domāšanas . Rietumu demokrātija ir pliki dupši pie pieminekļiem kurus visi cenšas apmīzt (tā laikam būtu pareizi pēc rietumu standarta?)! Rietumu saprašana par brīvību ir ka divi vai vairāki cilvēki savas jūtas izrāda publiski un tam obligāti ir jāatspoguļojas masu mēdijos? Skumjākais ir ka šādu "demokrātijas" izpratni mums ir atveduši tautieši kuri ir dzimuši un izglītojušies rietumos. Vai tad jums tur rietumos ir mācīts ka laba saruna ir pēc Teksasas principa - no sākuma šauj, tad vaicā: Ko vajag?
Bite
B
Jā, ir jāļauj slimiem cilvēkiem ( lesbietēm, gejiem, biseksuāļiem un viņu draugiem) komunicēties pulcēšanās un gājienu formā! Prakse gan rāda, ka šie pasākumi izvēršas ar reklāmu un tad jādomā, ko reklamē, un vai tas ir vajadzīgs lielākajai sabiedrības daļai, ko no tā mācās bērni un jaunieši?
AG
A
Dīvainā piekrievijas sādža... līdz Eiropai tikpat tālu kā līdz mēnesim.
Hetero
H
Dzīvo un netraucē dzīvot otram... tieši tā! ja homoseksualitātes manifestēšana tik daudziem traucē, varbūt bez tās manifesta un demonstrēšanas daļas varētu iztikt? Vai tad homoseksualitāte ir VIENĪGAIS un GALVENAIS šo cilvēku raksturā un personībā??? Vai viņi nav arī forši darbinieki, draugi, kaimiņi, profesionāļi? Kāpēc uzsvērt TIKAI ŠO VIENU IEZĪMI konkrēto cilvēku raksturojumā? Jo tieši to taču praids dara. tā ir DEMONSTRĒŠANA, nevis SARUNAS VEIDOŠANA
dfg
d
Sie komentaari izskaidro, kaapeec simtiem tuukstoshu cilveeku gadaa uz neatgrieshanos aizmuuk no piekrievijas saadzas.
Figaro008
F
Man šķiet, ka no iecietības mainās skats uz dzīvi, ieraugi to, ko agrāk neredzēji. Es arī agrāk vispār nedomājot stāstīju anekdotes par gejiem etc. Kamēr draugu lokā satiku uzreiz divus geju pārus - vienu sieviešu, vienu vīriešu. Un as man lika aizdmāties. Galu beigās, par viena no viņām kļuva par manu darbinieci, un mums visiem ir lieliskas attiecībās. Tagad krietni labāk saprotu, kam viņi iet cauri un manu spēju robežās arī atbalstu viņus. Piemēram - ja būs iespēja, iešu gājienā. Biju pie viesnīcas Latvija kaku mešanas dienā. Man nebija tik daudz satraukums par gejiem, tie man likās daudz normālāki par naida pārņemtajiem kaku metējiem. Man likās, ka tā varēja justies ebreji, tad kad Vācijā pie varas nāca fašisti un solīja viņus visus iznīcināt. Tāpat, man bija bail no policista, kurš tā vietā, lai novērstu vardarbību, to pieļāva, pasīvi noskatoties, to komentējot - bet viņi taču paši ir vainīgi! Rezumējot - notiks tas, ka mūsu sabiedrība kļūs par mēslu bedri, jo ne jau priekš NATO un ES mēs dzīvojam, bet gan paši priekš sevis. Vai ne?
fragments
f
Šodien zem brīvības karoga tautai tiek uzspiesti orientieri, kuri pavērš mūsu enerģiju pret mums pašiem. Tiek kultivēta iecietība pret visām grēka kategorijām. Viss, kas var mūs instinktīvi darīt piesardzīgus, tiek maskēts kā nevainīga izklaide. Piesedzoties ar runām par personas tiesībām darīt to ko viņa vēlas, ja tas neizraisa tūlītēju kaitējumu, no ļaudīm izveido morālus kropļus. Kā visdrošākais rādītājs kādas parādības dinamikas novērtēšanai kalpo netiešie rādītāji. Piemēram, par pilsētas piesātinājuma ar heroīnu rādītāju kalpo pārdozēšanu skaits. "Ātrās palīdzības" izsaukumu skaits sniedz objektīvāku ainu nekā oficiālā statistika. Tad, lūk, kā demokrātijas attīstības netiešs rādītājs kalpo netiklības izplatīšanās dinamika. Pederastija ir neoficiāli atzīta par precīzāko demokrātijas līmeņa rādītāju. Ja pederastiem tiešām ir vienādas tiesības ar citiem, viņi centīsies sabiedrības acīs attaisnot savu kaisli. Tas vienmēr pārvēršas par pederastijas propogandu.Sākumā pret to tiek kultivēta iecietīga attieksme, pēc tam pozitīva. To vienmēr pavada pederastu skaita palielināšanās. Ja pederastu skaits nepieaug, tas nozīmē, ka viņu tiesības tikušas ierobežotas - demokrātija nav pietiekoša. Vienkāršie ļaudis ir spējīgi aizsargāties tikai no tā, kam ir tūlītējs un acīm redzams kaitējums. Aizplīvurotu kaitējumu, kas parādīsies nākotnē, viņi nespēj ieraudzīt. Sekās, kuras izraisa pederastija, vienkāršs cilvēks nav spējīgs saskatīt tūlītēju un acīm redzamu kaitējumu. Tādēļ viņš ir neaizsargāts pret šo uzbrukumu. aisbergs.kernel.lv
ku ku
k
kaktu eksperte!
TanteSidra
T
...to ka ta ir izradinashanas to redzam un to ka ta ir politika jau uzminejam. tatad izradishanas kombineta ar politiku - viens otru jums neizsledz, jus dancojiet jo acimredzot ir kas pasuta muziku, vai ne ta??
TanteSidra
T
Linda Freimane: _"...Valstī valda pilnīga neizpratne par to, kas ir tas, ko mēs prasām. Viņi nesaprot, ka šis ir politisks pasākums, kurā mēs prasām tiesības, kādas ir visiem citiem šīs valsts pilsoņiem, nevis vēlamies kaut kādus karnevālus vai izrādīšanās"_ ------------ ------------------------------ ------------------------------ ---------- - nu kuros gan tiesibu aktos vinju tiesibas ir ierobezhotas..?
Vecis> JAutrais
V
"Ja vairums cilvēku negrib redzēt seksuālās minioritātes ," Nu cietumi tieša'm būtu medusmaize. Bērnu nami nebūtu ētiski. Bet nesaprotu kāpēc Mozaika nebrauc "draudzēties" uz veco ļaužu pansionātiem. Arī tur viņu jābūt kādiem 15% . Kāpēc par šiem grūtdieņiem Mozaika neliekas ne zinis?
Vecis
V
Mozaika NEMELO. Kā gan Freimanes kundze varētu melot? KO TU ATĻAUJIES.? Viņa Zina. Punkts Tu Nezini. Un punkts.. J Ja jau Freimanes kundze saka ka ir 15% t ad arī 15%. Latvieši īr īpaši, pret jauno uzņēmīgi. Te viņiem - HS iepējams labi! Pieļauju, ka kādi 200 000 līdz 300 000 Homoseksuāļuir izceļojuši uz Īriju. nespēdami paciest gan Ciniķa gan Veča homofobos izlēcienus. Tā teikt balso ar kājām . Bet Māte _Freimanīša tikmēr viena pati cīnās šiet Latvijā ar tādiem kā Vecis. PAldies dievam ka EU vēl naudu dod un ar praida dalībniekiem atbalsta. Lācplēša ordeni viņai. Uh Sieveite!
Janis
J
Tas gan runa ir par demokrātiju, ja likums nav viens visiem, tad likuma nav. Ja tiesību nav vienas visiem, tad arī to nav, Un nedomāju, ka tiesībās vajag šajā valstī tikai seksuālajām minoritātēm. Demokrātiju un tiesības vajag visiem.
Jautrais
J
Ja vairums cilvēku negrib redzēt seksuālās minioritātes , tad kāpēc būtu jāļauj no mūsu naudas policijai tos apsargāt? Es arī uzskatu ,ka slēgtā teritorijā-cietumā, nebūtu nekāda runa par drošības pasākumiem, apsardze uz vietas un cietumnieki arī cilvēki ,viņi ar atplēstām rokām sagaidītu praida dalībniekus un būtu sapratne un iecietība, un ne vienā cietuma teritorijā bet visos Lavijas cietumos. Kā praida dalībnieki par tādu iespēju domātu, pāraudzināšanu vajadzētu sākt ar kritušiem grēkā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas