Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - FOTO: Cilvēki ar īpašām vajadzībām atgādina par sevi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensionāre no Sal-pils
P
Invalīdi - sevišķa grupa atstumto un nav ko salīdzināt ar praidistiem, kas ir sexu psih. novirze, daļa - izvirtības. Ceru, ka beidzot valdība ieraudzīs patiesi nelaimīgos, bez palīdzības visa mūža garumā. Tas , ka viņi pamazām degradējas, tas taisnība, jo absolūti nekas netiek darīts, lai viņi izglītotos, mācītos kādu arodu, prastu sevi apkopt. Baidos tikai to, ka ,kā tikai parādīsies nauda no Eiropas - tā uzreiz uzradīsies vismaz desmit darboņu uz vienu invalīdu, kuri lauvas tiesu naudas piesavināsies savām ambīcijām. Lai Dievs mūs pasargā no naudas kāsējiem!
Sociālā darbiniece
S
Skumji metas par to visu domājot. Pasākums neieguva tik plašu rezonansi, kā zemnieku piena akcija un praids, jo domāju, ka invalīdi nav tā naudīgākā grupa un tādēl nespēj tik skaļi par sevi atgādināt.
t
t
ceru, ka viņiem palīdzēs un dokumentu pieņems. turklāt ne tikai pliku papīru, bet sekos arī palīdzība un rīcība
wan sui
w
Gāju šodien tur garām. Tas bija īsti un patiesi atšķirībā no tām putām, kas ir visapkārt, tajā skaitā arī šeit portālā.
Latweets
L
Principā šiem cilvēkiem būtu jābūt krastmalā un jāatgādina sabiedrībai, ka geji nav vienīgā grupa kas tiek diskriminēta. Ejot pa Rīgas ielām var padomāt, ka pie mums invalīdu [tāpat kā geju] nemaz nav. Pirmkārt tas ir vides dēļ, nedomāju, ka cilvēkam ratiņkrēslā ir viegli pārvietoties pa Rīgas ielām, nemaz nerunājot par grūtībām kādas viņu sagaida lai viņš vispār tiktu laukā no mājas. Otrs iemesls ir pavisam triviāls - mēs, normālie, invalīdus cenšamies neredzēt, izstumt no savas mīļās un jaukās pasaulītes kur drīkst valdīt tikai jaukas un skaistas domas, kur nav vietas cilvēkiem ar kādu nebūt kroplību. Mēs viņiem raidām tādu pat signālu kā gejiem - sēdiet mājā un nenāciet laukā, mēs negribam zināt ka jūs esat.
Pievienojos
P
Izsaku pilnīgu atbalstu šai akcijai. Valdošajai kastai tomēr vajadzētu saprast, ka cilvēki, kuriem ir īpašas vajadzības, nav noziedznieki, kurus vajadzētu izolēt. Tā lielākoties nav viņu vaina, ka viņiem ir problēmas /nerunāju par dzērājšoferiem/. Un ja arī viņi ir bijuši vainīgi, tad savu sodu jau ir saņēmuši. Viņi visi ir cilvēki, kuri grib dzīvot gluži tāpat kā mēs, pārējie. Tas ir potenciāls, kura izmantošana var Latvijai nākt tikai par labu. Var tikai apbrīnot gribasspēku un neatlaidību, kuru parāda, piemēram, tie cilvēki, kuri piedalās Paraolimpiskajās spēlēs. Mēs visi atceramies arī cimdu Jetiņu... Šādu cienījamu cilvēku viņu vidū droši vien ir ļoti daudz. Tad panāksimies viņiem pretī!!! Galu galā - nevienam nav izsniegta apdrošināšanas polise, kas garantētu to, ka paši nekad tādi nebūsim /avārijas, ērces utml./. Arī es prasu pilnvērtīgas tiesības cilvēkiem ar īpašām vajadzībām!
ZJB
Z
Jā, vot tas ir nopietni. Varavīksnes karogs pienākas šiem ļaudīm. Kamēr kā vienmēr kāds viņus ir apzadzis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas