Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - FOTO: Mierīgi beigusies protesta akcija pret jaunajiem Latvenergo tarifiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kulaks
K
Es balsošu par KRISTĪGAJIEM DEMOKRĀTIEM. Viņi pirmie paziņoja, ka tiesāsies pret Latvenergo.
replika
r
Kur vēl var parakstīties? KDS vēl vāc parakstus? Viņu prasība šķita pati inteliģentākā.
čupakabra no icelandes
č
Biju, redzēju! Tagadiņ paskatījos ltv panorāmu. Ļoti tendenciozi pasniegts. Ielikšu jūtūbā safilmēto, lai tauta redz, par ko tika runāts.
Teodora
T
Nu, tā laikam gan ir tikai Tava personīgā prakse un pieredze... Šeit attēlos redzu, ka uz ielas un laukumā bija savākti paraksti. Būtu labi, ja vēl būtu tāda parakstu vākšana - it īpaši brīvdienās un vietās, kur staigā daudz ļaužu. Šos parakstus vajadzētu varbūt pievienot tām sūdzībām un iesniegumiem pret tarifu paaugstināšanu... tādi jau esot iesniegti, kā dzirdēts. BET TU "veci"- ej varbūt uz to vietu pasēdi uz tā priekšmeta, kurp sūtīji mani parakstīties!
k.r.
k
Ja akcija beigusies mierīgi, tad tai nav bijis jēgas, mans draugs.
jumors
j
Nu pareizi jau te saka, cilvēkiem katram savs sliktums, un akurāt šodien katrs par savu arī māva. Kučinskis staroja kā maija saulīte, ka taču pats lielais Valdis viņa sacerējumu rokās panēmis un varbūt pat izlasījis. Viens vīriņš gribēja pakārt Godmani, bet puikas- kaut ko izlamāt. Pilsoņu kongress arī parādījies, kāpēc tad bija pazudis visu laiku? Dinēvičs, Lejiņš- nevajag taču domāt, ka viņi nāca protestēt pret tarifiem. Man jau labu laiku ir viedoklis- ja kaut kur organizē protestus, kādam gailītim trūkst sūdu čupas , uz kuras izdziedāties.
Jānis R.
J
Nevis protestēt, bet strādāt. Viņus izmanto,lai protestētu. Kārtīgs lauksaimnieks un strādnieks strādā. Visiem maksāt minimālo algu un tad arī varēsim sākt no nulles un visi būs apmierināti, kad pa latam pieliks algu , pensiju, pabalstus.
Sirmais
S
Burbuļu sitēji, kur bija kāds protests? Āksti !
Ilmārs
I
Kautrīgi un pieklājīgi. Vai uzklausīs? Un lietussargs tomēr maksā vidēji virs 10 latiem, kurš ies speciāli lauzt, kurš glabas salauztus tādam akcijām?
dženija
d
eh, labs ir! ies mājā savilkt jostu, lai var jaunos rēķinus pa godam nomaksāt!
vecis
v
Personīgi mani Latvenergo tarifi neskars, bet Gazproma cenas gan iezāģēs. Apkure man no gāzes, virtuvē gāze, veļu nesu uz mazgātavu, kur atkal gāze.. Elektrība man tikai ledusskapim, gaismai un kompim. Tomēr kautkā neredzu ka saskaņieši, antuglobālisti un pārējie Antonijas ielā piestrādājošie rautos protestēt pret gāzes cenām. Zina suņi, kura roka baro un uz ko jārej.
vecis
v
Kur vēl var parakstīties PRET tarifu paaugstināšanu - ja visas sienas atejā jau aprakstītas, mēģini parakstīties uz poda.
Jonis
J
Par to pilsoņu kongresu es pilnībā piekrītu.
Teodora
T
Kur vēl var parakstīties PRET tarifu paaugstināšanu???
viesis
v
Sorry, neuztvēru humoru tavos komentāros :))) Bet šitas tiešām labs :))) : "Taču nauda kopējai kasei jāsavāc un jānodrošina,lai bez traucējumiem un bez zaudējumiem pastāvīgi grieztos mūsu Valsts galvenais zobrats...izglītība,medicīna,drošība,sociālais nodrošinājums un valsts saprātīga pārvalde."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas