Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

papildināta - FOTO: VL! apvienosies ar TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha=ha
H
Valdošie un valdīt gribošie tā gatavojas valdīt - partijas dzimst, mirst, apvienojas... Tikai... Nav gan nekur teikts, ka t.s. "dumā tauta" referendumā nobalsos par patreizējās Saeimas atlaišanu.
grāmatvedis
g
Divi kropļi datīvā kopojas. KAM? Kam turpinās liekuļot un melot? Latvijai, Tēvzemei, Brīvībai? Patiesība ir ne tikai te, bet arī citur. Ģenitīvā. NO KĀ? No kā turpinās zagt un rīt? Atbilde zināma. Akuzatīvs. NEKO Latvijai. Ar ko? Ar līdzšinējo zemiskumu un nodevību.
Pīle
P
Tu nožēlojamais kangar! Tu vēl ceri ka no austrumiem tev nāks brīvs dzīvoklis, lēta gāze un spirčiks ! Tad tik būs rožaina dzīvošana !
  • 1
  • 2
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Man žēl, ka tā! Es liku cerības uz VL. Uzskatu, ka TB/LNNK ir vairāk sabotējusi nacionālas valsts izveidi nekā to reāli darījusi un tagad tanī VL būs līdz vainīga. Domāju, ka tikmēr kamēr valdībā būs tādas partijas kā TB/LNNK, ZZS un TP mūsu valsts uz zaļa zara netiks. Paldies Dievam, ka TP ir mirusi, tas raisa cerības ka tauta sāk kaut ko saprast.
realitāte
r
2010. gadā tubikiem bija apmēram 1700 biedru, VL ap 350 biedru. Partijā lēmumi tiek pieņemti balsojot. Vai kāds vēl nopietni domā, ka jaunveidotajā partijā Dzintaram un pārējiem puišeļiem būs kaut vismazākā teikšana?
ksenofīls
k
NA vēlētājiem ir vēlēšanu saraksti jāpārskata rūpīgāk un visi vecie "tēvzemieši", kuri savu nespēju jau pierādījuši, ir vienkārši jāizsvītro! Un, pazīstot VL principialitāti, esmu pārliecināts, ka starp viņu kandidātiem svītrojamo nebūs!
KU-KŪ
K
Nevajadzēja apvienoties .Gerhards bija tieslietu ministrs,sūdus savārīja,bija satiksmes ministrs sūdus savārīja.Zīle ar savu ekonomikas programmu jau 10 gadus lielās,bet būdami valdībā neko no tās neieviesa tikai veicināja tautas izceļošanu.Vienkāršāk būtu teikt,ka tēvzemiešu spice aktīvi atbalstīja visas iepriekšējās valdības un tagad esam tur kur esam.VL šajos septiņos mēnešos arī tikai kūla tukšus salmus un tauta turpināja izceļot no šis bedres.
sveiciens1
s
Tāpēc jābalso, lai dabūtu vairāk vietas...
  • 4
  • 1
Jānītim
J
10.saeimā VL klauni nav paveikuši pilnīgi neko, viņu viedoklis nav ņemts vērā nevienā jautājumā. Lietderības koeficients - 0!
  • 5
  • 7
Jānis
J
Te vari iepazīties ar to, kas paveikts 10. Saeimā:
  • 7
  • 5
jaa
j
žeel, bet fakts 10.07.2011 21:04 Ziņot! Visu Latvijai valsts vadīšanai ir tikpat negatava kā Vienotība. VL prot tikai cīnīties par valodu, Vienotība - tikai zākāt citas partijas un skatīties mutē ārzemju kungiem. Lai cik žēl, Šķēle, Šlesers un Lembergs vienīgie prot vadīt valsti. Norokot viņus, norokam Latviju.
L.Grantiņš LRTT
L
Latvijas Republikas tautas tribunāls Tev, Raivi, vēl veiksmi darbā par latvisku Latviju. Ir Tavā partijā, protams, arī biedri no kuriem jāatbrīvojas. Domāju, ka tas tiks izdarīts. LRTT Tev palīdzēs šajā jautājumā. http://tautastribunals.eu/?p=6260
Krievs
K
Ja patiešām jūs - "Visu Latvijai!" - vēlaties noņemt no sevis neonacisma ēnu, tad publiski paziņojiet, ka Jums nav nekāda sakara ar Tautas Tribunālu un tajā ielikto "Nacionālās Apvienības" reklāmas saiti.
  • 5
  • 0
eifr
e
Kārtējais fufels - pazīstam vadoņu vecākus - korumpeti!
Ivars Graudums
I
Izgliitiiba skolaas latvieshu valodaa ar valsts atbalstu krievu papildu stundaam, taa nebija provokaacija, bet gan laba ideja. Latvieshiem ir vajadziiga viena naacija, nevis dazhadas "kopienas". Bet latvieshi jau ir striidiiga tauta, nav kopeejas nostaajas.
MV
M
es gann biju starp tiem 12.kas PRET,bet nu cerams ka vis ok!:)
valoda
v
Urlēn, mācies taču rakstīt latviešu valodā!
  • 10
  • 3
anglosaxis
a
Negribu apvainot Dzintara kungu. Varbūt viņa nodomi ir viscēlākie. Tomēr mani māc sajūta, ka šie zēni ir vai nu popularitātes meklētāji, vai vienkārši nav īpaši gudri. Referendums par latviešu valodu skolās - čuššš, bet krievus ( pareizāk sakot, tādus pašus provokatorus no viņu puses), pamodināja. Izskatās pēc principa - jo lielāka ņurga, jo vairāk par mums runā, jo lielāka iespēja iegūt kādu balstiņu Saeimā. Zēni, ne jau tie ir tie īstākie latvieši, kas vairāk bļauj, ka viņi tadi ir.. Pastāstiet, māmiņas un tēti, bērniņam vakarā pirms miedziņa pasaciņu, vēlāk, kad bērnņš paaudzies, pastāstiet, kas ir Latvija, Latvijas karogs, tad jums nebūs jācīnās ar krieviem. Krievi vienmēr ir dzīvojuši un dzīvos mums līdzās. Ja mēs pratīsim cienīt sevi (un viņus, kā tautu, ne atsevišķus indivīdus, kas ir naidīgi noskaņoti un neprot uzvesties), tad viņi cienīs mūs. Bet no jūsu skaistajiem nacionālistiskajiem saukļiem es esmu noguris.
Plaukstas lieluma pavasaris
P
> Krievi vienmēr ir dzīvojuši un dzīvos mums līdzās. Pareizi, krievi vienmēr (gadu simtus) ir dzīvojuši mums līdzās 8%, un tā būs arī turpmāk. > bet krievus ( pareizāk sakot, tādus pašus provokatorus no viņu puses), pamodināja. Ak tā? Es nemaz nezināju, ka krievi līdz VL parakstu vākšanai bija kā siena par Latvijas neatkarību un valsts valodu. Tas kaut kā nedaudz disonē ar faktu, ka jau 2009.g. 80% TV5 aptaujā nobalsoja, ka Latvijas valsts ir kļūda.
  • 7
  • 11
solveiga
s
dzintars ir foršš džeks, turklāt cīnās par latviešiem kā nāciju. Cik zinu, arī sadzīvē viņš ir īstens latvis. TAITIEŠI, DOMĀJIET PAR KO BALSOSIET! katrā ziņā VL cīnās par vēsturiskām un nesatricināmām patiesībām. Dzintar, tā turpināt!
viņš ir īstens latvis
v
Vai tu domā viņa tusēšanu ar latviešu lielāko ienaidnieku Osipovu???
  • 6
  • 1
precizējums
p
Vienīgais par ko viņš cīnās ir vieta pie siles.
  • 13
  • 9
žoržs
ž
Nosaukums gan nejēdzīgs - Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" - NAVLTBLNNK.
Человек
Ч
NAV Latvijai!-TB/LNNK:-)
  • 2
  • 2
žoržs
ž
Viņiem gan tautu tērpi ar prievītēm, Lielvārdes jostām un tām lielajām cepurēm, būtu labāk piestāvējuši šitādā kongresā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas