Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Ģeologu slēdziens: krāteri nav radījis meteorīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māris
M
Apbrīnojami - ja puikas ar lāpstu strādājuši :)))))) varētu medijos parādīties otra filma, kā tā bedre tapa - un ziņkārīgie netrūks - tā pat kā sinavilā.
nn
n
vel nevar zinat kurs ir auns --- ozola spriedelejumi ir vina subjektivais viedoklis... apgalvojums par raksanu ar lapstu ir stipri apsaubams --- tur butu vismaz nedelai darbs..
reklāmas aģentūra
r
šā gada 1.novembrī pulksten 18.00 Daugavas stadionā notiks kārtējā meteorīta sagaidīšana. piedalīsies Aizsardzības ministrijas un Zemessardzes sapieri ar kara laika nelikvidēto munīciju. biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs.
ke
k
sitais ari paradija, ka mediji pie mums ari auni ar kuriem var manipulet. visi ka viens, par virsrakstiem vispar nerunajot pasniedz informaciju tendiciozi un dzelteni, ka tik sacelt lielaku troksni. vakar varda 'iespejams' pilnigi nekur nebija, pat no rita, kad pirmie eksperti modas un saka so apsaubit virsraksti bija viennozimigi, ka meteorits ir nokritis tikai esot eksperti kas ta nedoma. lai ari par homora izjutu nesudzos, par labu joku so neuzskatu. kaut kas lidzigs ka uz 112 viltus izsaukumu par spridzekli izdarit. tika traucets glabsanas dienesta un policijas darbs mekleti geigera skaititaji utt. iespejams vainigajiem vajadzetu so darbu kompenset, prieks kam valstij krizes laika maksat par kada jokiem?
ego
e
nu šitas ir kaut kas! :D meteorīts nāk!
nemo
n
es teiktu, ka valstī beidzot bija 2 interesantas dienas un vismaz pirmajā lapā ziņu portālos nebija šķeles feiss, bet kaut kas interesants :D izrakt ar lāpstām 2m dziļu un 5-6m diametrā bedri ir diezgan apsveicams darbs. tas ir kādi 55-60m3 zemes. Pāris cilvēkiem tas ir darbs vismaz nedēļai ar tulznām uz rokām. Pie tam padomājiet, kā zāle izskatītos apkārt, ja tur nedēļu kāds būtu racis no vietas. Un arī panākt tādu degšanas efektu, kāds bija video ar vienu sauju pulvera nesanāktu -- tur vajag kaut ko nopietnākju Tā kā nekas vēl nekur nav zvanīts, ka tas viss būtu izrakts. Ja nu vienīgi tiešām labi izplānots
Berita
B
Ziņa, ka bijusi jūtama sēra smaka un saliekot kopā Google uzieto: čīles salpetris+sērs+kokogles=blīlšļis, degsana, bedre
ergo
e
dažiem tirliņiem, kas komentos histēriski brēc, kādi poliči ir lohi, cik šausmīgi policejiska valsts šeit ir, derētu vēlreiz sagremot medijos sniegto informāciju. Runa iet par iespējamu sprāgstvielu izmantošanu, bet šis jautājums,ja nemaldos, ir policijas kompetencē, jeb tomēr maldos?!? Un ja arī nekas krimināls nav ticis veikts, šis "jociņš" valsij ir izmaksājis šādu tādu naudiņu, VUGD, policijas darbs tomēr kaut ko maksā vai ne?
zvirbulēns
z
Pat, ja tas būtu cilvēku roku darbs, tik un tā žetons! :)))
arvids
a
Šovakar preses konferencē Tele2 it kā atzīsies, ka tā ir viņu reklāmas kampaņa.
nn
n
maalaa jau ir daudz alumiinija, ta ka panemt paraugu no maalu bedres bez aluminija peedaam diez vai ir iespejams..
Valdis
V
Labāk padomājiet, cik šis viss pasākums valstij būs izmaksājis. Neaizmirstiet, ka par visām analīzēm, igauņu zinātnieku pieaicināšanu utt. maksājam mēs, nodokļu maksātāji. Un kāpēc - lai kāda kundzīte varētu piepelnīties un kāds studentiņš savas ambīcijas apmierināt.
PILNAI LAIMEI
P
Nu tak norok vienu malu un pazaverās vai velēna izrakta ar lāpstu vai nē. Analīzes pret alumīniju vēl taisīs... Varbūt ar binokļiem meklēs debesīs vietu, no kuras tas gabals izgāzies?
.
.
racējus prēmēt!
Dīzels
D
X Files . Nu vismaz šodien bija par ko runāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas