Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Godmanis aicinās JL valdībā; JL tam neredz jēgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
s
s
Depression im Jahre 1930 von Raivo [email protected] [email protected] www.google.ee Die Weltwirtschaft wird vom stärksten Einbruch der Produktion und Handelsströme seit der großen Depression der 1930er-Jahre erschüttert. Für die Notenbanken ist damit der Auftrag klar: Sie müssen die Zinsen senken und die Märkte mit frischem Geld fluten. Nur so kann eine drohende Deflationsspirale durchbrochen werden. Die weltweite Rezession, die allgemeine Unsicherheit und die verschlechterten Beschäftigungschancen führen nämlich zu rückläufigen Absatzzahlen und als Folge davon zu steigenden Lagerbeständen. Das nährt bei den Verbrauchern die Erwartung, dass die Preise für Konsumgüter fallen. Also schieben sie ihre Einkäufe auf. Sie wollen nicht heute kaufen, was morgen noch billiger werden könnte. "Cash is King" lautet das Motto in deflationären Zeiten. Was für den Einzelnen eine kluge Vorgehensweise ist, wird in der Summe des Verhaltens aller zum gesamtwirtschaftlichen Problem. Wenn alle mit Kaufen warten, gehen die Umsätze weiter zurück. Deshalb muss die Produktion noch einmal gedrosselt werden. Es entstehen zusätzliche Überkapazitäten. Sie lassen sich nur durch weitere Preisnachlässe und Rabatte abbauen. Es kommt zu einer sich eigendynamisch verstärkenden Deflationsspirale. Deflationäre Prozesse zu überwinden ist schwierig. Als der heutige amerikanische Zentralbankchef Bernanke noch Universitätsprofessor war, prägte er als Lösung das Bild der Helikopter-Ökonomie.
Vērotāja
V
Ļoti daudzi šeit zākā Jauno Laiku,bet cik tad ilgi viņi bija pie varas?Tiklīdz juta,ka viņi neies vienā solī ar patreiz valdošajiem,tā "noēda" kā trusīšus.Tā ka viņiem ne tikai "sastrādāt" neatļāva,bet arī strādāt nedeva.Atvainojiet,patreiz pie varas esošie gan ir "sastrādājuši" un ,liekas,ka turpinās arī uz priekšu tādā garā.Kāpēc apkarojam tos,kas paliek uzticīgi saviem principiem un godaprātam?
Učux
U
Tas būtu kā sportā - iet par rezervistu kādā komandā. Uz laukuma jau tāpat netiksi, bet vēlāk izrādīsies, ka ar savu klātbūtni esi nomaitājis visu komandas spēli...
Nīgrais
N
JL premjerēja valsti krietnu laiku - ar ko atšķīrās no citu partiju premjerēšanas? Da ne ar ko.
Paltraku Vilis
P
==== Zatlerim vajadzēja atlaist valdību =========Kā Zatlers var atlaist valdību, ja pati "valdība" piešķira viņam šo posteni? Viņš ir pateicīgs šai valdībai.
XXX
X
ciniķis 12:30 un tā vien šķiet, ka visi JL biedriņi sēž komentāros ;) ===================== Tā ir!!! Man ir patiess prieks, ka redzu tik daudzus JL atbalstītājus!!!
Mx
M
Kā vienreiz'wjās lietošanas produktu. Interesanti,cik reizes ir lietojams produkts ar nosaukumu "Tautas partija"?
Mx
M
Tie jau nebija "ielikteņi". Tie bija ieliktnīši.Bet ieliktnīšus,līdzīgi prezervatīviem,pēc lietošanas izmet...
kāda jēga
k
Varneši, ejiet prom! Neviens jums N E T I C!
diez
d
Vai Godmaņa meitu arī atlaidīs?
elzza
e
Ja JL piedāvāja izglītības, veselības vai labklājības jomu, tad tā būtu pilnīga bezjēdzība, jo TP un Šlesera vadībā ir gan visas naudīgās jomas, gan iespējas finansiāli bloķēt jebkuru JL projektu caur FM utt. Tā ir sistēma, kas pilnībā jāsalauž.
laiks negaida
l
"valdība cer ietaupīt 30 miljonus latu." Ko Godmans ietaupīs, to tikmēr treknās žurkas pieckārt nozags... Svarīgāk būtu, lai ēnu kabinets jau tagad paralēli strādātu!
sex
s
gribi?
Žuks
Ž
Koalīcija taisa vēl vienu teāteri un šis priekšlikums nav racionāls, bet no valdības veidošanas viedokļa pilnīgi neloģisks. Vienkārša acu aizmālēšana vēlētajiem ar mērķi jebkurā gadījumā (piekrišanas vai atteikšanas) JL pataisīt par peramo zēnu un mēģināt uz tā rēķina celt savus rādītājus aptaujās. Vilks met spalvu, bet tikumu ne!
Niks
N
Attopieties! Vai tiešām neatceraties tās šausmas, kādas bija, kad JL nāca pie varas? nebija nekāda dižā krīze salīdzinot ar šodienu, bet tā staļiniskā stukaču histērija, ko viņi radīja.... nevienu racionālu un reālu lēmumu toreiz nepieņēma, par kuru šodien varētu teikt - bija OK. ES ieskrējām nesagatavoti, bez savas pozīcijas, par ko ciešam vēl šodien... Kultūrkapitāla fonda fiansējuma sistēmu sabradāja, visu lauza, visus atlaida, un tad maksāja tūkstošu soda naudas par likumu neievērošanu... neko tādu vairs negribētu piedzīvot!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


ZZS gatava runāt arī par jaunu valdību ar bezpartejisku premjeru

Segliņš: TP nemaina nostāju par Saeimas atlaišanu

Šlesers: Zatleram ir jāpasaka, vai viņš uzticas Godmanim


Godmanis jau no rīta ticies ar Zatleru

Zatlers vēlas saprast, vai partijas ir gatavas vienoties


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas