Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Godmanis atkāpjas no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juuuu
j
kāpec negaja pa taisno uz matīsa cietumu atkal jātērēnauda un kundzinu jāved
žeeeel
ž
žeeeel
Harijs
H
Beidzot ebreju Parex mafija LPP/LC ir prom vēl jādabon prom TP izlaupītāju, iztirgotāju noziedzīgā partija ar visiem viņu bosiem, bet nodevējs JL sniedz šai mafijai palīdzīgu roku nu ir vairāk , kā skaidrs, ka JL ir tik tālu degradējies, ka viņu sapnis ir tikt pie krēsliem ar jebkuriem līdzekļiem, jo šie varavīksnieši pat gatavi iet kopā ar pretvalstisko Putina SC. Lūk, kāds ir latviešu tautas un Latvijas potenciāli idiotiskais glābējs JL.
J.Gruntiņš
J
Beidzot ebreju Parex mafija ir prom, tagad jādabon prom TP iztirgotāju un izlaupītāju mafija, bet nodevīgais pretīgais Jaunais laiks npietiek,ka pinās ar pretvalstisko SC, tie sāk pities kopā ar TP noziedzniekiem un tas liecina, ka JL ir tāda pati noz\iedzīga banda, kas gatava kopoties ar mafiju un pretvalstisko piekto kollonu. Varavīknes smirdīgi idiņi ne JL glābēji atradušies.
vesturnieks
v
Lielaka dala atsauksmes ir bezraksturu vaimanasana. Kas atkarajas Godmana kunga, tad vins jau sava pirmaja valdibas laika paradija savu bezspecibu ka politikis un valstsvirs. Seviski sodienas situacija Godmana valdiba paradija pilnigu bezjedzibu. Kas atkarajas Slesera kunga, tad vins ari der tikai prieks diskussijam. Latvijai vajadzigs ne politikis bet valstsvirs un specialists ar raksturu.
un
u
varbūt tagad kādam būs drosme paķidāt šī kunga un Parexa patiesās attiecības?
un
u
varbūt tagad kādam būs drosme paķjdām šī kunga un Parexa patiesās attiecības?
lux
l
Diemžēl, tāds līmenis ka _gove_ nav izņēmums starp latvieīem. Un tad vēl mēs par kaut ko brīnāmies....
NO coment...
N
Tautas partijai plāns tāds:Pa priekšu atlaist Godmani un tikai pēc tam domāt ko darīs....
latvanijas gove
l
ute aizvacas! sen dereja!ptuuuuuu! nah!
Paltraku Vilis
P
Par premjeru vajag iecelt Lembergu, kurš no Venspils uztaisīja eiropas pilsētu.
Paltraku Vilis
P
Tagad Godman un Šlesers dosies uz biržu lai saņemtu bezdarbnieka pabalstu, Šlesariene jau cieš no bada. Drīz Godman stieps savu ancugu uz komisijas bodi........
lux
l
_šampēteris_ ļoti skumji. Bet diemžēl tā ir. To jau pierāda arī komentāri. Cik daudz gāīšanās un nespēja padomāt ivus gājienus uz priekšu. Komanda godmanism bija vāja, tas faksts. Vai ir kds, ko straptautiskie partneri ņemtu par pilnu. Manuprāt vismaz pagaidām nav. Galīgi šobrīd nevajadzīgs gājiens. Tas nozīmē, ka iesāktais , pāŗvaldes reforma, karteļu novēršana apstāsies. Vai tiesām to ti grūti saprast, ka Latvijai tas par labu nenāk. Paldies , Godmani. Vismaz atpūtīsieties, nevis strādāsiet nekompetento ministru vietā. Par tisisko nihilismu vispār nerunāsim. SLesers rīcības cilvēks, tas nekas , ka tumsonis un zaglis, Lembergs arī.
bee>>aliasiem/lauķēm
b
.. respektē manu viedokli, tāpat kā es tavējo.Punkts. ________________________ jau teicu - mugura man stīva, zābakus un rokas nevienam nelaizu un svešām pavēlēm neklausu! :) tāpēc tikai daudzpunkts.. mana viedoklim, par to kam jākļūst par premjeru nav ne nozīmes, ne ietekmes bet gan jau vieta tukša nepaliks :) ko darīt ar jums? aliasiem un lauķēm, kuri.. "..ar tie, kas nevarēja, arī tie mums palīdzēja.. viņi mums pie kājām.. svina bumbas sēja.."
Mija
M
Man tādas divējas sajūtas- no vienas puses labi, ka šī valdība ir demisionējusi, bet no otras- vai vietā nenāks pilnīgi nejēgas. Lai gan- vai var būt kas vēl baisāks par Šleseru, Veldri, Slakteri un to pārējo, ne tik spilgto, bet ne mazāk aprobežoto masu. Godmanim jāatpūšas, jo zēns bija galīgi aptracis ar savu mesijas apziņu, nu nevar viens visu pacelt un panest, bet uzticēties saviem darbiniekiem arī nespēj. Pirmsvēlēšanu gaisotnē būs grūti ko jēdzīgu sakombinēt, bet cerība mirst pēdējā, varbūt tomēr padomās par Latviju, nevis tikai savām rebēm. Esmu tāda panaiva, tāpēc ceru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL:

JL un TP vienojas jaunu valdību izveidot nedēļas laikā

FOTO: TP un ZZS aicina veidot jaunu valdību

VIDEO: Brigmanis un Segliņš: jāveido jauna valdība

VIDEO: Zatlers pirmdien vēlas sasaukt partijas Rīgas pilī

Godmanis bija gatavs turpināt uzņemt “visus triecienus”

Pēc valdības demisijas ministri seminārā "parunā par dzīvi"

Ārvalstu mediji: ekonomiskās krīzes dēļ kritusi otrā valdība Eiropā

SCP un PS gatavas, ka jaunajā valdībā būs tikai JL

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas