Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Godmanis no rīta jau ticies ar Zatleru

Šorīt Rīgas pilī notikusi Valsts prezidenta Valda Zatlera un premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) tikšanās, _Dienai _apstiprināja Valsts prezidenta preses sekretāra vietniece Elīna Lazdāne. Tikšanās notikusi pēc intervijas LNT raidījumam 900 sekundes.

Prezidenta dienas kārtībā gan šī tikšanās nebija ierakstīta. Kā skaidroja E. Lazdāne, premjers no ārvalstu vizītes Japānā Latvijā ieradies svētdien vēlu vakarā, un tikai tad arī tikšanās ieplānota. E. Lazdāne nevarēja atbildēt, vai šī tikšanās iepriekš bijusi ieplānota un kurš to iniciējis.

Jāpiemin, ka šorīt premjers atcēla plkst. 10 ieplānoto Ministru kabineta komitejas sēdi un tā vietā pie premjera pulcējas valdības veidojošās partijas.

Koalīcijas partiju pārstāvji šorīt pirms tikšanās izvairījās no mediju jautājumiem, vēsta aģentūra LETA. Par šīsdienas tikšanos ir vērojama salīdzinoši liela žurnālistu uzmanība, un mediji, kā ierasts, pulcējās gaitenī pie premjera darba telpām, tomēr neilgi pirms tikšanās sākuma premjera apsardze kopā ar diviem policistiem žurnālistus aizvirzīja uz gaiteņa otru galu, kas ir prom no koalīcijas partiju tikšanās telpām.

Līdz ar to sanāksmes norises telpas iespējams vērot caur stikla durvīm otrā gaiteņa galā. Premjera preses sekretārs Edgars Vaikulis žurnālistiem šo situāciju skaidroja ar to, ka tās ir premjera darba telpas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas