Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Godmanis turpina gaidīt JL priekšlikumus

Izvirzītais Ministru prezidenta kandidāts Ivars Godmanis (LPP/LC) pēc tikšanās ar prezidentu Valdi Zatleru presei sacīja, ka joprojām gaida priekšlikumus no Jaunā laika. Prezidents tikšanos ar I.Godmani nekomentēja. Pēcpusdienā I.Godmanim paredzēta tikšanās ar līdzšinējās valdošās koalīcijas četrām partijām.

Kā ziņo LETA, I.Godmanis vēl nav zaudējis cerību iesaistīt valdībā visas piecas labējās partijas. Viņš gaida skaidru partijas JL atbildi par to, vai partija ir gatava strādāt viņa vadītajā valdībā. "Es gribu sagaidīt JL lēmumu, lai saprastu, kā rīkoties," sacījis I.Godmanis pēc tikšanās ar prezidentu.  Šovakar viņam paredzēta arī tikšanās ar JL. Viņš gan nekomentēja, kas notiks, ja JL atteiksies no dalības valdībā. Tikšanās laikā ar Zatleru nav pārrunāti jautājumi par partiju izvirzītajiem ministru amatu kandidātiem.  

Kā ziņots, JL šodien nosūtījis vēstuli prezidentam, aicinot izvirzīt bezpartejisku kandidātu, jo I.Godmanis neesot izpildījis prezidenta noteiktos nosacījumus, kā arī paziņojis, ka rīt par valdību nevar balsot, jo vajadzīgs garāks sarunu process.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas