Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Grantiņš pēc slepkavībām līķus sagriezis gabalos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
belzējs
b
foršs džeks!
par taisnibu
p
Kā viens nākotnes un krīzes kā arī citu likstu, visu svarīgo un Tautai nozīmīgo jautājumu risinājums varētu būt 1. izvirzīt pieredzējušu, gudru, spēcīgu, godīgu un godalgotu līderi (neatkarīgi no tautības), 2. sekojoši ievēlēt un izveidot LR Tautas Parlamentu, 3. pēcāk visi svarīgie jautājumi tiek izvirzīti Atklātai bubliskai balsošanai, un būtība tāda, ka KO PIEŅEM VALDĪBA TO LAI PIEŅEM UN PARAKSTA, BET ZĪMOGU LIEK TAUTA, UN VISI DZĪVOSIM LAIMĪGI.
krekls
k
hipnosis accidentalis - and go free
pax
p
Dienai lūgums beidzot novākt šo maniaka portretu !!!! Kādam mērķim to turpina popularizēt? Es saprastu, ka foto nepieciešams tam nolūkam, lai lasītāji palīdzētu noziedznieku atrast. Bet viņš taču atrodas jau apcietinājumā! Interesanti būtu dzirdēt Jūsu viedokli.
Tā jau ir noticis.
T
Lai viņš izvēlas - vai nu nāvessodu, jeb atdod savu ķermeni vēl dzīvu medicīnisku problēmu pētīšanai. Ieslodzījumā, protams.
Hypocrisy
H
Tas Grantiņš ir tikpat slims kā Leatherface no filmas Texas Chainsaw Massacre. Reāls viņa prototips..
Ad
A
Nekas, gan jau mūsu humānā tiesa piespriedīs dažus gadus, par "priekšzīmīgu uzvešanos" atbrīvos pirms termiņa un t.s. probācijas dienests varēs stāstīt, cik rūpīgi tikuši ievēroti priekšraksti.
asv prezidents
a
dzekam draud muza ieslodzijums . vienkarshi slims
HANZA
H
un ar uzraugiem es domāju ne tikai cietuma "profesionāļu", bet arī visus tos "sabiedrības drošības un LABKLĀJĪBAS uzraugus"!!! KAS SAŅE,M ALGU AP 40 000 - 60 000 LATU GADĀ
HANZA
H
šis ne-cilvēks ir smagi slims un nespēj uzņemties atbildību par savu rīcību, 'pilnā mērā nepieskaitāms, Pārlielupes cietumā, kur VIŅU 4 GADUS DIENDIENĀ IZVAROJA UN IZMANTOJA IZKLAIDEI KRIMINĀLĀ VEIDĀ VIŅA kroplās SMADZENES un kroplie smadzeņu impulsi ir zombēti visa personāla acu priekšā TĀPĒC VIŅU NEIZLAIDA PIRMS TERMIŅA LAI VARĒTU KROPLI VĒL VAIRĀK KROPĻOT???????? Tas ir nenormāliiiiiiiiiii SODĪT VISUS GRANTIŅA UZRAUGUS!!! SODĪT VISUS GRANTIŅA UZRAUGUS!!! SODĪT VISUS GRANTIŅA UZRAUGUS!!! SODĪT VISUS GRANTIŅA UZRAUGUS!!! SODĪT VISUS GRANTIŅA UZRAUGUS!!!
MAURS
M
Grantiņu nogalināt nav grūti pirms tam Lieljuksis "papētīs" ko Grantiņš vēl būtu varējis izdarīt lai "tiktu atklāti" pēc iespējas vairāk neatklāto noziegumu BET NORMĀLI UN ADEKVĀTI BŪTU 1) atzīties, ka GRANTIŅŠ IR SMAGI SLIMS CILVĒKS, KURU VALSTS NEPROFESIONĀLIE DIENESTI NOZIEDZĪGI NEUZRAUDZĪJA ATBILSO\ŠĀ VEIDĀ 2) smagi sodīt arī VISUS Grantiņa izvarotājus UN citā veidā viņa smagi slimo psihi v\el vairāk kropļotājus 3) smagi sod'\it visus atbildīgos dienestus, kas NESPĒJA NOTEIKT VIŅA PATEISO STĀVOKLI UN BĪSTAMĪBU!
t
t
par tim 9 un 10 gadīgajiem bērniem vajadzētu parūpēties - kādam terapeitam pasekot, kāda ir šo bērnu psihe, vai nav tomēr ko redzējuši, dzirdējuši tas taču ir drausmīgi, kas te rakstīts.
t
t
ārprātīgi
Ints
I
4 gadus neviens nezināja, ka tāds Grantiņš eksistē. Tagad viņš ir uzmanības centrā un vēl bilde nedēļām ilgi redzamā. Mazgadīgajiem skola kā kļūt par zvaigzni.
pax
p
Kur pašlaik atrodas noslepkavotās Lomakšinas bērni? Neticu, ka viņi nav redzējuši un dzirdējuši, kā turpat virtuvē slepkava sadala gabalos viņu māti.Līdzīgi, kā viņa meita, acīm redzami bijusi lieciniece savas mātes noslepkavošanā, par ko viņa pirms savas nāves solījusies tēvam noklusēt, un varbūt tas arī bijis iemesls, kāpēc tēvs viņai pārgriezis rīkli. Ar visu rūpību jāuzzina, ko pārdzīvojuši šie 9 un 10 gadus vecie bērni. Iespējams, viņi no pārdzīvotā šoka un bailēm klusē. Kas viņiem palīdz? Vai viņi joprojām atrodas slepkavības vietā, tanī dzīvoklī? Vai viņi vispār vēl dzīvi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas