Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Gudeles biroja vadītāja: pasākums bija ministres iniciatīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ino - neuztraucies
I
Minstrs katrs savāc sev uzticības personas (lasi - roklaižas) un, kad demisionē, tad arī uzticības personas atlaiž, tā kā Abramai arī būs jāatlaižas.
Levinska
L
Šakāļi sakrita virsū un nokoda. Bet padotajiem pēc notikušā nevajadzētu presei tik daudz pļeparēt.
Žavotte
Ž
Vaidie, kundzītei nu visu turpmāko mūžu zemenes uzdzīs nelabumu :-(
lno
l
«Saskaņā ar darba līgumu mums, biroja darbiniekiem, ir jāpilda gan ministres rakstiskie, gan mutiskie rīkojumi,» piebilda I.Gudeles biroja vadītāja. _________________ ________________ Vai cilvēks ar tādu izpratni drīkst vadīt ministra biroju un vēl runā par ierēdņu profesionalitāti? Pirmām kārtām katram ierēdnim jāievēro likums. Tātad ja ministre būtu devusi rīkojumu aplaupīt Valsts banku, tad biroja vadītājai nebūtu nekādu iebildumu?:))) Ja ministre ir demisionējusi, tad Abramu ir nekavējoši jāatlaiž kā neatbilstošu ieņemajamam amatam.
Joks
J
Būtībā Gudelei būtu jāatbild nevis par kūkām, bet gan valsts naudas tērēšanu tehniski pārāk kompleksu un sarežģītu sistēmu iegādei un nespēju vairāku gadu laikā parādīt, kā tās darbojas. Vienā otrā valsts iestādē jau tagad esot sapirkti pilni plaukti ar Microsoft jaunāko programmu licencēm, kuras par 90% neviens tur neizmanto. Vai tik ar E-parakstu nav kas līdzīgs? Ja, kā runā, bez Windows VISTas tas e-paraksts nemaz normāli nedarbojas, tad Gudelei būtu jāatkāpjas pašai - tautas nabadzība ir tāda, ka tā nevar atļauties pat pieklājīgu datoru, kur nu vēl VISTU. Tas tad būtu kā padomju laikā, ka šampanieti visiem obligāti bija jāpērk kopā ar sieviešu zeķēm. Ja e-paraksta izmantošanai jāpērk komplektā Windows VISTA licence par 10x dārgāku cenu, nekā publiski izskanējusi LVL 20 maksa par e-parakstu, tad šāds e-paraksta projekts no sociāli ekonomiskā viedokļa ir nolemts nāvei. Ja Gudele tagad klāsta Godmanim, ka visiem 40 tūkstošiem ierēdņu jānopērk e-paraksti, tad tas valstij reāli izmaksātu nevis 4 miljonus latu, kā varētu domāt, bet gan 40 miljonus latu. Lētāk nesanāks, ja abas lietas jāpērk komplektā. Bet varbūt, ka nav tik traki ar to sekretariātu. Šāda mēroga shēmotāji, visticamāk, nekrāmētos ar kukām par 1000 latiem!
sexīgais!
s
Kapēc torte maksāja 600Ls? Vai tā nebija kopā ar striptīzpuikām? Tādas ir redzētas. Šito vajadzētu pārbaudīt.
torta
t
Gudelei un Godmanim jāatkāpjas! Sitā turpināt vairs nevar.
Millers
M
no taada paraduma kaa valsts apzagšana jau nu teju 20 gadu laikaa vajadzeeja tikt vaļaa , BET! kameer par to nekas nebuus , pat amatu nespiež pamest nekas labs nav gaidaams , faktiski cietumaa jaaliek nevis taa , nu atmaksaaja tos 8 simtiņus , nu labs cilveeks labi straadaa , bet palaiž nagus ! pieraduši ka valstij nozog miljonus tad saliidzinoši šoreiz tik taada tramvaja biļete vien ir , bet tikuntaa zaglis ir zaglis , arii taads kas maaciitaaja daarzaa aaboļis zog..., šaadi gaajieni muusu valsti padara par apsmieklu starptautiskajaa meerogaa , taadi esam , man kauns , viņiem ne
jaunais-3
j
Ko domā Inese Auniņa pati? Vai izzagt savām izpriecām valsts naudu ir pieļaujami? Vai par to nevajadzētu ne tikai politiski, bet arī krimināli sodīt?
ZJB
Z
Sāk jau apnikt. Vai tās bābas vispār zin, ka dot pa kreisi un dot pa labi vispār nav labi.
Ringolds-Baltgalvis
R
Mēsls paliek mēsls, lai kurā partijā viņš būtu.
Anta
A
Kur palikusi pārējā naudiņa? Vispār jau sekretariāta viena gada budžets ir 2,1 miljons latu. Ja par sīknaudu ir tāds jandāliņš, bet sekretariāta vadītāja padotajos saskata tikai "pārmijniekus", tad rodas pamatotas šaubas arī par sekretariāta pārējiem "tēriņiem". Ja nu ir sanācis kā tautas parunā: ka vilks spalvu met, bet tikumu nē?
vecais-2
v
Kā izpaužas tā ļoti augstā profesionalitāte? Kas konkrēti bez labumu ņemšanas sev ( autiņi uz valsts rēķina, lepni kabineti, maksimālas apdrošināšanas ar solārijiem, ārzemju ekskursijas, papildus prēmijas...) vēl ir izdarīts? Nekas īpašs!
Zekunde
Z
Vai tiešām šai e-politiskajai raganai nav bijis pieticis laika uzrakstīt atlūgumu, ko? Varbūt palīdzēt un aizsūtīt e-lidojamo slotu, ko? Skandināvijā tāda "speciāliste" jau sen būtu brīva un prom. Bet ne šai Muļķu zemē, kur ballītes var rīkot par pensionāru naudu un pēc tam premjeram stulbumā bļaustīties, ka kasē naudas nav.
vecais-2
v
. SUPER! Solārijus apmeklē visa ministrija par nodokļu maksātāju naudu! Vai tur nevajadzēja Gudeli iesēdināt uz ilgāku laiku kā poličus par piecīšiem?! Godmani, nokaunies vienreiz un gāz viņai ar kāju pa d....!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas