Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Iesaka ar Triju Zvaigžņu ordeni apbalvot "Jaunā viļņa" rīkotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
404
4
Reizēm tā jau liekas,ka tālāk vairs nav kur,bet izrādās ka tomēr ir.Visu cieņu Alvim Hermanim,kurš no šī "augstā" apbalvojuma atteicās,un tiem kuri nākotnē to darīs.Šis jau sen vairs nav ordenis,kuru saņemt par patiesiem nopelniem Latvijas labā,bet gan līdz smieklīgumam devalvēta bļemba,kuras pielietojums ķļūst aizvien anekdotiskāks.Vēl tik Šleseram vajag iedot par ieguldījumu Rīgas attīstībā.
Mjaa
M
Vai tiesam visi sai valsti pratu izkukojusi? Bet tad tacu uzreiz atdodam "Rigas atslegas", likvidejam valsti, pievienojamies lielajam kaiminjam un basta! Un tad lai sauc latvietis sevi par krievu un ari majas ar sievu un berniem un viriem un omem und opaam runa krieviski - lai sapno krieviski un lai aizmirst, kas vins ir! Latvietis tacu ir tolerants - kaa vinu krieviski uzrunaa, taa vins uzreiz aizmirst, ka vina vecaistevs uzcelis so valsti un vecamamma nomocita Vorkutaa. Vins saka, ka vins ir moraliski augstaks un valodaas apdavinataks nekaa krievs un tapec redz vinam ir ieksejaa briviba runat ar jekuru savaa valstii krieviski. Kapec vinjam likt otram lauzities latviski, ja pats tik lieliski prot krieviski?! Vot pa dusam pogovoril - s razu polegcalo! Dobroi noci latisi - zavtra budem odna rodnja v nasei materji rosiji!
Enija
E
Tu nesaprati. Patiesi var cienit tikai to tautu, kura neklanaas. Nevienam. Un to diemzel, latviesi neprot, jo mugurkaula sai tautelei nav. Pedejos, kam tas bija, vai nu izsutija, vai izsava Latvijas mezos. Vairumaa atlikusi tikai liideji un roku bucotaji. Diemzel, ari amerikaniem un zviedriem.
trusis nejaukais
t
man savukaart nebuutu zheel ka visi kam nav slinkums dodas kakaat uz kaapneet pie Trencha durviim.
Krista>Enijai
K
Tātad klanīties amerikāņiem,zviedriem utt. ir labāk :D.Protams labāk ir izrotāt Vērmanes dārzu ar strīpoti zvaigžnoto, atbrīvot ASV vēstniecību no dažu mūsu valsts nodokļu nomaksas utml.. Nu ko,esmu no-ze-lo-ja-ma! ;-)
Enija
E
Tavuprat gan, laikam vienalga, kam un kadaa valodaa klanities, bet ka tik p****a siltumaa un s*di pasi aiztiek prom, vai ne? Es ari esmu pret ordena butibas nonivelesanu, daljajot to pa labi un pa kreisi, tomer, lai to piedavatu tiem, kas ar svesiem karogiem izrotajusi Jurmalas skatuvi, pie tam nirdz par Latviju atklata tekstaa, tik zemu krist ir tiesam nozelojami. Bet tadi jau tie latviesi vairakumaa ir palikusi - no-ze-lo-ja-mi.
Krista
K
Kārtējo reizi no komentāriem redzams-Latvijā galvenais sauklis "kaut vai plikām p****ām, bet ka tik krievs nenāk" :D. Nebūtu Krievijas, vajadzētu mūsu tautiņai to izdomāt :D. Kāpēc kaut kādiem 81 gab. amerikāņiem var iedot ordeni, pat nerīkojot publiskas pārrunas? Var vismaz sarakstu, kas viņi ir? Bet tas jau nav svarīgi,kas viņi ir un ko dara,galvenais,ka amerikāņi :D. Kāpēc nevienu neuztrauc,ka ordeni vispār mētā pa labi un pa kreisi?! Kāpēc arī visādiem pašmāju produktiem tas tiek piešķirts?! Visiem "patriotiem" vēlos uzreiz pateikt-uzskatu,ka Trīszvaigžņu ordenis nav īstais apbalvojums šādu pasākumu organizatoriem. Taču ordenis ir zaudējis savu patieso nozīmi, diemžēl. Tā ka, kāda nu tur vairs starpība,kam dot.
Eduards
E
Po moemu vi vse boljnie ljudi. Chto za manera osuzdatj celoveka, kotorij nicego plohogo Latvii ne sdelal?
XXX
X
Jums taisnība!
Hm
H
Un R.Pauls visur klāt kā nagla.
Ulmanis
U
ta es savu ordeni dodu atpakaļ!
skepse
s
Moisejevam arii dosim?
Dolārs
D
Badā laikā arī ordeņus var ēst. Tāpēc nevajag izdāļāt pa visu pasauli.
arturs
a
latvieshi ir ljoti diivaina tauta. kameer nesaaks spraagt bada naavee, tikmeer tomeer risinaas probleemas kuras nav jaarisina. nu kaads jums tur labums, dabuus krutojs to ordeni vai nee?
????
?
Sis ir parasts biznesa pasakums un turklat pasakums, kuru raida Latvijas Tv stacijas un nenodrosina ar sinhrono tulkojumu valsts valodā! Tātad izrāda necieņu pret Latviju! Kads ieguldijums Latvijas labā?? tas ir vispirms bizness! Un ne par katru biznesa ideju jadod ordeni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas