Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

papildināta - IZZI tīklā var būt problēmas ar TV3 uztveršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
Izzi vai neizzi man arī no kabeļpieslēguma ārzemju kanālus rāda, bet TV3 no šodienas ir pazudis!
?
?
Izzi tikai grib lai skatās krieviju?
YES
Y
LATTELECOM = RUSTELECOM
he
h
izzi vispar ir problēmas
riņķī apkārt
r
Es tiešām jūtos atvieglots, kad tiku vaļā no IZZI :) Tas cūciskākais viņu "mārketingā" ir pat ne pakalpojuma apšaubāmā kvalitāte, bet "sodu naudas sistēma" un veids, kā viņi tajā ievelk tik lētticīgus klientus, kā mani, piemēram. Bija laiks, kad IZZI komiji pat 2X dienā, ik dienas zvanījās pie druvīm un piedāvāja savus pakalpojumus, par telefonu zvaniem pat nerunājot.
Mietens
M
Jā, tā ir. Tikai nevar saprast, kāpēc paši IZZI nolēmuši tā riskēt un gaidījuši līdz pēdējai dienai, laikam cerot uz to, ka TV3 paliks analogajā. Tas nu gan ir savādi un no boznesa viedokļa mazliet bezatbildīgi.
abc
a
Viedi vārdi, viedi. Bet protams. tas ko IZZI sauc par infrastruktūru vispār ir smieklu vērts pasākums māju bēniņos un pažobelēs. Turklāt katram bomzim pieejams. Dīvaini tikai, ka vēl arvien ir muļķi, kuri izvēlas šo pakalpojumu. Bet nu ja patīk būt mazohistam, tad tikai IZZI.
Mietens
M
Laikam jau IZZI negribējuši naudu ieguldīt infrastruktūras attīstībā un ņēmuši TV3 signālu no analogās apraides :-) Ups.
abc
a
Nabaga lelle, un laikam jau blonda, un laikam jau arī Jaunalksne pie viena. Ja jau tik trakoti gribēsies, katrs varēs šo štruntu noskatīties. Internetā pakaļ met. Bet jūs taču visi esiet IZZI, jums jau kvalitāti nevajag, tikai kaudzīti nesaprotami kādu kanālu, un lēnu internetu, jo jūs esiet IZZI. Nevajag vainot citus, ja pašiem rokas aug ne no tās vietas, un arī ko citu tur augšā ir par maz iedalījuši.
Zane Kļaviņa
Z
IZZI mani ir nokaitinājuši. Maz tā, ka viņi katru nedēļu viņu aģenti zvanīja pie durvīm un uzbāzās parakstīt jau gatavu līgumu. Bet pagājušo piektdienu jau pārgāja uz draudiem - ja neabonēšu viņu televīziju, tiks pārskatīts tarifs par Internetu, jo izrādās IZZI ir pārpirkuši manu lokālo provaideri, kas agrāk bija patstāvīga firma. Vienkārši pretīga izspiedēju kompānija!
!
!
Domāju, ka koncernam nauda juristu algošanai pietiks. Turklāt teletūbijs Gerhards vēlēšanu gadā, izskatās, ir sagādājis savai partijai lieku antireklāmu. Jo TV3 tiešām, kā te saka no citām TV atkarīgais taa, var izveidot no šī patērētāju tiesību ierobežojuma sev labu reklāmu.
Sniper'sEye
S
Izzi tagad ir tik daudz problēmu, ka Izzi neriskē publiski piedāvāt savus produktus, bet savu biznesu cenšas nodrošināt ar individualizētu muļķu ķeršanu: ik nedēļu kāpnēs skraida Izzi aģenti un apstrādā klientkandidātus pa vienam. Tikmēr pērnpavasar Sentor Pharm viss aptieku tīkls atteicās no Izzi interneta pakalpojumie, kā arī daudzi, man zināmi, izndividuālie klienti. Pēc attiekšanās no Izzi net-a izdevās uzzināt, ka Izzi galvenais spiediens ir -- iegūt naudu, spiežot klientus vest uz pilsētas otru galu nevajadzīgos modemus: Izzi savus modemus iedēj Tavā dzīvoklī kā dzeguzes olu, pakaļ paši nenāk, toties, piedzenot mākslīgi radītus parādus, baro arī parādu piedzinājus. Izzi = lielisks kandidāts Melnajam Top-am/Black Top Latvijas uzņēmējdarbībā. Dirty Bizz! Varu atgādināt, ka -- tepat Dienā -- pērn tika rakstīts par Izzi nespēju piedāvāt pilnvērtīgus pakalpojumus ne vienu reizi vien.
taa
t
nu ko izskatās ka patizlie Viasat marketinga triki turpinās - ne tikai IZZI nav redzams, bet ari baltcom kabeļu tīklos! Tulīt Baibiņa atkal verēs riet TV ekranos, ka valdība pret viņiem slikti izturas.. ai, ai, ai un labi ka ir viasat - kurš visus izglābs TIZLI - Viasat! tizli!
Lelle
L
Tiek darīts viss iespējamais un neiespējamais, pat MK noteikumi parkāpti!!!, lai tikai tauta nevarētu redzēt Nekā personīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas