Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Jaunā koalīcija apņēmusies strādāt efektīvi un profesionāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Funts
F
Nav nekāda liela sakara ar TP,Viņi vnk atspolguļo tos veiklos bezprincipu latvju darboņus, kuriem reāli pie kājas gan Latvija, gan naivitistiem domātā Neatkarība.Un tādu ir neticami daudz. Vienīgais nozīmīgais, kas te vēl notiek, ir krievu biznesa(kuram, ja kāds nav pamanījis, pieder vismaz 3/4 lepnās LV ekonomikas ) cīņa ar USA ģeopolitikas intresēm. Tas arī viss. Kāds te sakars ar latviešiem, ja neskaita smuku karodziņu pie kumodes?
Berta
B
NEKAD, ticiet, NEKAD !!! nekas nemainīsies, tikai kļūs vēl daudz sliktāk, kamēr pastāvēs Tautas partija. Apbrīnojami naivi ir tie, kuri domā, ka recidīvisti kādreiz labojas!
Funts
F
Diemžēl, neviens nav devis atbildi- kā pelnīsim? Samazināšana un apcirpšana , ja nav reāla plāna kā nopelnīt, ved tikai uz to, ka pēc 2 mēnešiem atkal būs jāietaupa, jo nodokļos ienāks aizvien mazāk. Un jautājums- cik ilgi cirpsim? Līdz 5 ls pensionāriem un pilnīgi privātu medicīnu?Vai celsim nodokļus? Celiet kaut uz 100%, Valsts kasē ienāks proporcionāli aizvien mazāk.Brīnos, ka to zin jebkurš Latvijas " lūzeris" ar pamatskolas izglītību, bet nekādi "nesaprot "augsti godājamie " krējuma" pārstāvji. Vai nu demence,kas nozīmē ārstējamu garīgu atpalicību, jeb tas viss ko sabiedrība vēro ir grandiozi nekaunīgs teātris,-mēs te kaut ko glābsim, darīsim, lai reāli, runa notiek tikai par bandītu ietekmes sfēru dalīšanu, par kuru patieso dabu zin tikai daži desmiti pistoļvīru un viņu papiņi.Sveiki Āfrikā!
Nūģis
N
Jaunā valdība jāapstiprina, bet prezidentam šī Saeima tomēr jāatlaiž, lai rodas jauns spēku samērs - ar šo te Saeimu nekas nemainīsies, jo vecie āži Dombrovskim strādāt neļaus. Jau bija vismaz divas reizes, kad TP mēģināja atkal uzkundzēties - kad Segliņš neļāva Dombrovskim atklāt pārrunu saturu un nupat, kad TP gribēja pievākt ES fondu naudu. Vilks spalvu met, bet tikumu nē.
Stūrmanis
S
nekas no tāda līguma nemainīsies - tukša acu aizmālēšana
Jupis
J
Fui, tas nav neizklausās pēc tevis. No drupačām vēmiens nesanāks.
Vuarzazi
V
vienoti 600'000 balsotaji prasija SAEIMAS ATRU ATLAISANU.
teteris
t
vem droši , daudz jau nebuus , valdiiba jaaapstprina tada kaa ir , nekur nedeesies , citaadi Eiropaa neviens ar mums nerunaas un mees veļamies arvien zemaak ...
zvirbulēns
z
Paklausījos Repši, gribas vemt :(((
lauķis
l
Tu abc sajauci TP ar jauno laiku.
lauķis
l
Stulbāka parija par jauno laiku Latvijā līdz šim nav bijusi.
ABC
A
vispārpieņemtās ētikas normas - savstarpēja cieņa, uzticība, koleģialitāte un godprātības princips - par šādām lietām neviens Tautas Posta partijas pārstāvis nekad un neko nav dzirdējis, it īpaši jau par godprātību:((
jaunais laiks
j
JL ir ģēniju partija - ok, lai arī būtu! Bet īsts ģēnijs redz vairāk par visiem no realitātes! Ja JL to parādītu, ka redz - ka neapbrīno TPistus par viņu pretīgo populismu un cinismu, ka vi;niem ir plāns, tad jau būtu labi. JL - vai jums ir plāns, ko var pārvērst ekonomikas programmā, kultūrpolitikā, utt?
Dārznieks
D
...Jaunā koalīcija apņēmusies strādāt efektīvi un profesionāli... Un politiski atbildēt par sekām.
naudas maiss
n
redzot ka TP grib panemt no FM sev lidzi naudasmaisu par kadu profesionalitati var but runa? Naudasmaiss acimredzot ir fiziski piesuts kadam kautkur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Partijas konceptuāli vienojas par valdības deklarāciju

LASI VĒL

Valdības koalīcijas saskaņoto sadarbības līguma projektu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas