Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - "Jaunā viļņa" rīkotāji noliedz vēlmi būvēt Jūrmalā viesnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kirbim
k
Prostitūtas domāšana.
tieši tā
t
Novēlu latvietīšiem drīzāk pie apskaidrības nākt un attīstīt nopietnus biznesus! Vēl viss nav zaudēts!!!
WALA
W
Kāda jēga moralizēt, ja paši latvietīši jau sen ir pārdevuši visu kas bija kaut ko vērts !?!?!? Tagad atliek vien domāt biznesu ( un sākt kaut vai ar krievu pēcpuses slaucīšanu) bet ar mērķi izsisties un izveidot nopietnu biznesu. Man ar ir liela dusma uz latviešu losīšiem, kas faktiski par sviestmaizi pārdeva uzņēmuma daļas kuru pēcāk "investors" par 3 ļimoniem pārdeva Dānim - a jēga - kas traucēja godīgi strādāt un pelnīt. Tādēļ es teiktu ka mīļie latvieši pārdodat visu kas jums vēl ir palicis, tad moš i vienreiz pieleks kā un ko vajag darīt, pabūsiet kādu brīdi kalpu lomā - iemācīsities saimniekot !!!
pilnībā piekrītu nejaukajam
p
latvietis- Amerikas indiānis, tādu redzu Latvijas nākotni.
pilnībā piekrītu nejaukajam
p
Latvija ir izpārdota un tas turpina notikt! Šeit vairs attīstīsies tikai apkalpojošā sfēra- lēksim "tūdaliņ, tāgadiņ" un pienesīsim kungiem paplātes! Latvija kā valsts ir mirusi!!!
gurķis
g
Tu slikti pārzini vēsturi, tāpēc jau tev ir tik nievājoša attieksme pret pašlepnumu un morāli - tev parādi naudu un tu māti pārdosi. Latvija neatkarības gados bija ar attīstītu lauksaimniecību un spēcīga ražojoša valsts, dažās jomās spēcīgākā eiropā. Nu bet tos laikus tik viegli neatgriezt, piekrītu. Un šeit varētu gari un plaši pastāstīt, kuri ir tie, kas ir atbildīgi par visa tā iznīcināšanu.. Ja netiktu izmantoti PSRS atribūti un visa tā klaunāde, es piemēram klusi ignorētu JV un lai viņi tur izpriecājas. Bet tev laikam nesaprast - tu pateiksi - nu un kas, galvenais, ka tev maksā.. :( Nē es fundamentāli atbalstu ideju par Jūrmalu kā attīstītu kūrortu, pat ja tā sezona mums ir smieklīgi īsa. Es baidos, ka tu aiz tās lielās naudas neredzi krievijas miljonāru īsto seju - viņi šeit grib saimniekot, viņi grib te rīkot, organizēt un pelnīt, bet tu viņiem pienesīsi paplāti. Mums vajag viņu naudu, bet tāpēc nevajag zaudēt pašlepnumu un pārdoties. Esi reāls, viņi vienkārši šeit jūtās kā saimnieki, jo, redz, šeit par naudu var visu, bet naudas viņiem ir daudz. Ja tev nav pašcieņas pašam pret sevi, nevienam citam nebūs cieņas pret tevi. Patiesībā jau ir jāņem vērā arī tas - zīmējās ar to, ka tiek dzerti superdārgi dzērieni un vienā vakarā tiek tērēti 1000Ls bet nezkāpēc tad nummuriņi ir par dārgu.. Tas viss ir šov-offs, vipendrons, kto kruče, priekš preses, un kamēr ir tusiņš, bet reāli aizkadrā viņiem te būs par dārgu - kak eto tak, eto zhe nasha jurmala!
Kirbis
K
Ar morali vien nedz pats, nedz berni paeduši nebūs. Un man šķiet, ka reiz tas brīdis tuvojas, kad pārmērīga savas pagātnes un no darījumu tajā pastāvīga uzzfrišināšana' sa jau kaitēt valssts ekonomikai. Neka'di dižie ražotāji mēs ja neesam nedz pagaātnē , kur nu vēl tagadnē. bet redz, to pašu mazumiņu necenšamies vairot visiem līdzekļiem. Raugi atraugas par pagatni tomēr svarīgākas. Pat tad, ja Eiropā šajā punktā mūs diez ko vis nesaprot. Kāpēc valsts līmenī nerunā par to, ka mūsu kurortam vajag vidiem līdekļiem vairot apmeklētāju skaitu. Viss viens no kurienes. Kur vairāk ķeras, no turienes kaut vai. Jo tad būs uzņēmējam maize. Jurmala tikai LV iedzīvotājiem vien - nekad neuzpluks un būs tikpat nožēlojama kā tagad Jo nav jau attīstības, nav atpūsties gribētāju. Nav un Tāpēc ja izdodtos piesaistīt kaut vēl vienu vai pāris tādu pasākumu, kā Jaunais vilnis ... nauda b'ūu.Arī tad, ja realizēto to projektu Vaivaros... Būsim reiz reālisti - nevienam rietumos mūsu Jūrmalu ar tās lieliskajām pludmales nevajaga. Viņiem pietiek savu. Kaut ar apšaubāmas kvalitātes smiltīm, tooties ar superīgu servisu. Un vīni tās prot izmantot un konkrentus tiem nec melns aiz naga nevajaga. Tāpec tad lai te brauc tie, kam pribaltika kaut ko nostaļģijās nozīmē un atstāj te savas naudiņas. Tukša pludmale sezonās nneienes neko. Tikai zaudē piķi uz sakopšanu.
optimists
o
viniem laikam uzreiz izdotos atrast zemi un atlaujas buvet viesnicu juras kapas.
gurķis
g
noUz Briseles vērtējumu nemaz neatsaucies, jo tur domas dalījās gandrīz 50/50.. man liekas tu pārāk vienkārši uz vēsturi skaties. Un ja kāda valsts tiek turēta okupācijas režīmā, piemēram, 200 gadus, tad tāpēc var atļauties teikt - tas bija sen un vairs nav taisnība? Bet ne par vēsturi tik daudz ir šis stāsts, mēs visi zinām, kāpēc Krievijas politiskā morāle netiek nosodīta no Briseles pilnā apmērā. Mēs taču zinām, kāpēc Krievija sper visas durvis ar kāju vaļā un uzskata sevi par veļičaižeja ģeržava v mire. Tieši šī paša iemesla dēļ arī daļa latviešu ir gatava kļūt par apsmieklu un aizmirst savu vectēvu likteņus - tā ir atkarība no naudas un resursiem. Un krievija to lieliski apzinās, tas izpaužas visā pilnībā JV festivālā pasludinot to par "eiropas mēroga pasākumu" nu tajā pašā laikā demonstrējot sirpja un āmura atribūtiku, ignorējot jebkuras normas mēdoties pat par mūsu kultūru. Ir jābūt robežai aiz kuras vairs nevar nākt un spert ar kāju durvis vaļā un mums tā ir jānosaka. Nevienam nav pretenziju pret krievu kultūras pasākumiem Latvijā tikmēr, kamēr nav jāizjūt pazemojums. Pietiek te blatot ar to kurš vairāk uzvārīs JV uz pasākuma, to naudu mēs viņiem paši atdodam par gāzi uc resursiem. Par laimi latvijā vēl ir cilvēki, kam morālās vērtības ir augstākas par atbirumiem no dzīru galda.
Kirbis
K
Pastāvēs, kas manīsies... ir tāda ļoti sena patiesība, kur anezzin kadēl musu tautiešiem ir piemirsusies. Ar visu no tā irietošam sekām. Arī šeit, Jūrmalā. Nevar vaimanāt par ciešanām, kas nodarītaspagātnē un cerēt, ka tas būs tas fantoms, kas mūs ienesīs turībā, labklājībā. Nekā nebūs1 Pi9rmie trauksmes zvani jau skat p-at no Briseles - raugi, šamējo tiesas savādāk vērtē to kas un kā bija pagātnē. Cieta visi. Arī beļgi, fraņ'ci, somi. Vācieši galu galā. Bet kaut ko viņi ir iemācījušies labāk par mums. Un tas - iet tālāk. Att'īstīt nodarbes , kas dod ienākumu. Neskaitāmas zemes Eiropā to saprot, bet m';es - nē. Tā vietā "cērtam" vēl to nedaudzo, kasmiljoniem iedz bagāto teritoriju vēl kaut nedaudz interesē un kurā viņi gatavi atst'\at savu naudu. Kādai ES mēs esam vajadzīgi? Kā patērētāji viņu precēm, pakalpojumiem - jā. Bet kā vērtību jaunradīt\āji? Nē. un nē! Jo kur tad palika cukurūpniecība, kur piekrastes zveja,.. Vai tad mēs vairs cukuru un zivis ikdienā nelietojam? Lietojam? Tikai - vairs ne savas valsts cilvēku roku darinātu, bet gan citu, par mums izmanīgāku, gudrāku ES politikā valstu ražoto. Un tā ir tā atšķirība, ko mēs ar savu pagātnē izsāpēto nespējam saprast. Saprast to, ka jāiet UZ PRIEKŠU step by step, nevis lūrēt nemitīgi pār plecu ko tā pagātne tur dara.Diemžel valsts mēroga psihologa laikam nav nekur. Un Tvaika iela ar nez vai šai pagatne nemitīgai "kasīšanai" attiecīgam ņergu baram laikam par šauru...
zetons
z
Kirbi- pilnigi Tev piekritu!
gurķis
g
nemaz negribas atbildeet uz tik zemisku komentaaru.. viss ko varu ieteikt, izlasi to anegdoti par lapsu ar latu ķepā un sāpošu dibenu..
Kirbis
K
..Jauno Vilnikaukā, operu iekša.. Drīzak jau zemeņu , kallu, gladiolu audzētāju un kaķu mīļu nacionālie konkursi nākotnes vīzijās varētu nāk JV vietā. Ak, ja - neaizmirstama sezonas nagla Dzintaru koncertzālē tad būtu Jurmalas skolu kopkora koncerts.. Oi, kas tik būtu ko lepoties un komentēt vvisas ziemas garumā līdz n\akošajiem tadiem pat lošu pasākumiem... Attopieties! Bez JV jau tā nīkulgā Jūrmalas kulturdzīve būtu krietni nabagāka un un tā jau plānā Jomas ielas uzņēmēju peļkņa vēl plānāka. Jurmalai vajaga cilvēkus, bet ar kadreiz deportēto, izsūtīto un citādi apskādēto atmi\nu vaimanas diemžel akkurorta apmeklētājus skaitu un viņu te iztērēto naudu nevairos. Pietiek ņerkstēt par to pagātni! Reiz pietiek! Cik no tā var censties izsist politisku kapitālu, kurš atpusties nu nodrāz***ties gribošam atpūtnielkam iur kā uzmācīgas mušas spiņgošana?!!! Cik var?! Kad reiz sapratīsim., kad ar šo pagatnes atslēgu nākotnes biznesa uzplaukuma (un līdz\ ar arī pilsētas) durvis mums neatslēgt. P.S. Pirms apdišat šo komentu, pateikšu , ka arī mani senči ir bijuši gan izvesto, gan SS rindās, gan dažs labs ar sarkanajiem p[inās. Es nenosodu nevienu no viņiem, jo tas bij tāds laiks, un katrs pēc savas saprašanas cēwlās un gāja . Un darīja. Jo itogā jau neviens no viņiem nebija tas vinnētājs... Viernīgi dažas labs no viņiem prata taisīt naudu. Pie visām varām. Un smīnēt usās par tās vai citas nokrāsas pajoliņiem, kas tik vien prata, k'abrēkalēt, nevis rīkot pasākumus, kur nauda nāk. Abet, kad pabalstiņu dirsējamgribas., tad gan ceļu uz pašvaldību zina. Bet kad ir kads naudu ienesošs projekts, tad gan ir ķercēju 1. rindās - tas nav labi un šitas...
pretējs viedoklis
p
Nu re, arī JV beidzot noslēguma koncertā publiski atvainojās! P.s. pieļauju, tāda ir viņu mentalitāte.
Jānis Jūrmalnieks
J
Revzins patiešām ir jauks cilvēks, cik nu man ir bijusi saskarsme ar viņu, bet manuprāt ne jau Revzinam bija jāatvainojas, bet gan tiem joku plēsējiem. Un festivāla direktoram Rumjancevam bija jāsniedz oficiāls paziņojums presei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas