Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - "Jaunā viļņa" spozme krīzes dēļ noplok

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wewe
w
Inga Springe ir tipiska latviete,kurai arii nacionaalisme eede piemetusies! pretiigi,juus visi esat! vnk pretiigi,pasi ne suuda nevar uzteisiit un tad kvanksk uz tiem kas kaut ko dara! fui!fui
!
!
Pēc tevis jau tagad nenoslaucīties.
Arī
A
STULBAJAM latvietim tagad GALVENĀ problēma ..."Jaunais Vilnis"!!! ha-ha-ha! STULBENI nomierinies! neviens tevi nedzen ne uz JV koncertu, ne LNT skatīties! Bet pieminiet manus vārdus, pēc JAU pēc 1.dienas STULBAIS latvietis būs atkal netu pie-dir-sis ar savu DEBILITĀTI!
Uldis
U
Es par tādu balagānu pat vienu latu nemaksātu, kur nu vēl 200 latus!
Sātans
S
Kā var patikt šāds pasākums? fonogramma un lētais fašens
smoker
s
Paklausīties, kā uz fonogrammas Dzintaru koncertzālē dzied savulaik Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļautais Josifs Kobzons, kā arī citas Krievijas estrādes zvaigznes, šogad atkal dosies Valsts prezidents Valdis Zatlers. yeah, desmitniekā!! da nopērciet viņam kasešu maģi un lai klausās pie sava vīnu leduskapja
I.B.
I
Vai nu NAV APNICIS viss tas, kas krievu laikā redzēts, dzirdēts,vai TĀ PIE TĀ , PIERASTS, ka patīk. Tādi esam. BET NE VISI!
Artis
A
Vai biznesa haizivis ir tās ,ko krievijā medī Putins un viņa čekisti? Tur jau viņi baidās tā "šikot" kā Jūrmalā,bet ved ziemeļu rajonu bērnus uz dienvidiem brīvdienās,uzpērk mākslas privātkolekcijas par savu naudu un atdod valstij.Šajā ziņā Putinam ir ķēriens -paņēmis oligarhus "'isā saitītē'" un līdz ar to arī pats nav nekāds tukšinieks -ir informācija ka putinam pieder īpašumi apm 4 miljardu dolāru vērtībā.
Dita
D
Ingai Spriņģei piedāvāju drusku kontrolēt savu žulti.Nekad,nevienam,nekas nebūs labi.Jo sevišķi kašķīgajiem latviešiem.Ja atbrauktu Madonna,tad gan visiem aiz sajūsmas būtu pilnas bikses.
borcinsh
b
...un nav ko nosaukt to tusowku par konkursu !!!
Dana1
D
Noplok. "Biznesa haizivju mazāk. Uz Jauno vilni nedosies arī premjers Valdis Dombrovskis un ekonomikas ministrs Artis Kampars (abi JL)."
Proletārietis
P
Ar Kobzona vareno padomju dziedājumu un Šlesera jauno padomju tautu uz priekšu, uz pēdējo kauju un uzvaru! Jaunais Vilnis Jūrmala 2009 ir Jaunas ēras sākums! Varenā Krievija taisīja tādu lēcienu uz rietumiem, ka Rietumi nepaspēja pat atlēkt.
dzeltenā kaite
d
Kāpēc ar kaut kādu marginālu prastu biezo sovjetu tusu jāpiesārņo ēters?
Человек
Ч
Еще одна неправда: "N.Ušakovs speciālā pieņemšanā jau tikās ar Jaunā viļņa konkursantiem un plānojis arī apmeklēt pašu koncertu." Нил Ушаков не встречался с конкурсантами. Латышский журналист или будет читать русскую прессу и не врать, или он неизбежно будет врать, как автор данной статьи. Вот что писали все, от Ру.Делфи до Телеграфа: "Нил Ушаков не дождался Изначально организаторы планировали успеть провести жеребьевку второго конкурсного дня всего за полчаса, а уже в 16.30 в Рижской думе их уже ждала аудиенция у мэра Риги Нила Ушакова. Однако действительность внесла свои коррективы – вместо получаса церемония заняла все два с половиной".
AD
A
Lasot "riebīgie latvieši" (Lauķis 11:21), man kļūst skaidrs, kā portāls Diena "...ir pievienojies deklarācijai par cieņu, iecietību un sadarbību interneta telpā - Internets bez naida. "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas