Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Juridiskā komisija atbalsta Loskutova atbrīvošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Bresi un Rasnaču, pēc manām domām var sēdināt bez tiesas lēmuma, bet gan pienāks arī viņu laiks.
zagsims
z
Kāpēc mūsu valstī neievēro likumu?Kas tas ir Loskutovs?Kāpēc viņš stāv augstāk par likumu?Ja viņš ir priekšnieks,tad viņš atbild,lai viņa uzņēmumā nenotiek nekādas provokācijas.Ja naudas zagšana bija provokācija,tad jo ātrāk jāatbrīvo Loskutovs kā nespējīgs vadītājs.
Ojārs
O
Kāda divkosība? Es taču skaidri un gaiši pateicu, ka mani šī persona, tieši tā pat kā vairums vidējā līmeņa vadītāju šajā valstī, neinteresē. Man nav ne laika, ne vajadzības, ne arī vēlēšanās interesēties par kādu no viņiem. Galvenais korupcijas apkarotājs mums ir viens un ar īpašām pilnvarām un talantiem apveltīts, turklāt šovmenis, kurš bieži redzams vietā un nevietā. Tā ir pavisam cita lieta, pavisam cita publicitāte! Nu nekādu divkosību es tur nesaskatu...
Berta
B
ATLAIST SAEIMU! Ir absolūti prettiesiski, ja nelikumīgi ievēlētie vispār par kaut ko lemj, jo viņi to dara tikai savā sinteresēs.
>>
&
Man tiešām nav, kā Tu saki, nekādu domu par Vaškevču.[..]es neredzu iemeslu, kāpēc tērēt laiku un uzmanību, lai iedziļinātos viņa gaitās ________________________________________ Nu to vajag mācēt pateikt!!! Šito divkosību! Jo ... Loskutovu gan ēd nost diendienā un uzcītīgi. Apbrīnojama apetīte! Vienalga kāds teksts, bet galā obligāti būs noriets LOSKUTOVS.
Ojārs
O
Man tiešām nav, kā Tu saki, nekādu domu par Vaškevču, es neesmu iedziļinājies jautājumos, kuri skar tieši šo personu, jo tādu ierēdņu kā viņš, mūsu valstī ir diezgan daudz un, vismaz šobrīd, es neredzu iemeslu, kāpēc tērēt laiku un uzmanību, lai iedziļinātos viņa gaitās.
ES pats
E
Padomijas laikā šādus līdzīgus partijnieku radītus "procesus" pret zinātniekiem, rakstniekiem, māksliniekiem un citādi domājošiem redzēju daudz! "Prcesa shēma" tikpat vienkārša - no vienas puses partejiskā ( komunistiskā) pārliecība par savu PAREIZĪBU , bet no apvainoto puses - zināšanas, laba un precīza ARGUMENTĀCIJA . Atceros, ka PSKP vadoņi cietumos un lēģeros ar "tautas balss" un preses palīdzību simtiem un tūkstošiem speciālistu nosūtīja un pēdējais bija A.Saharovs, kuru vēlāk visa Pasaule atzina kā cīnītāju par demokrātiju. Nebrīnīšos, ka mūsdienu PARTOKRĀTIJAS spēlītes ar Valsts varu tiks izgaismotas ES līmenī un zinātnieks A.Loskutovs tur būs uzvarētājs!
Parastais
P
..Gribējuši naudiņu tikai aizņemties kādai labam mērķim... šādu retoriku jau esam dzirdējuši no lupatu tirgoņa Buldozera, kas uzskata, ka ar mantu tirgošanu esot grāvis padomiju. Es nebrīnītos, ja Imšam noalgotais advokāts aizrunātos, ka aizstāvamais gribējis tik pārbaudīt KNAB iekšējo kontroles mehānisma efektivitāti, lai sagatavotos lielo zagļu ķeršanai!
Faktiski
F
Runa jau nav tikai par Loskutovu, bet par uzņemto kursu..AT jau viens "savējais" iedabūts, nākamais būs Maizītis, tad pieķersies medijiem, lai tie kļūtu " pozitīvāki".. ,nu un ja ies kā smērēts, pēc gadiem 2 -iem jau dzīvosim Krievijas tipa demokrātijā, un diez vai vairs tik asprātīgi te čivināsim par politiku..
jurists
j
Nevar pārmest Loskutovam un Lembergam, ka viņi cīnās par savu taisnību. Tikai atšķirība viena - Loskutovs šim procesam izmanto savas zināšanas, savu prātu, taču Lembergs advokātu rotu, kam maksā ar tautai nozagto naudu. Nākotne rādīs, taču domāju, ka šiem KNĀB zagļiem arī būs advokāti no valdības aprindām (tāpat kā Bodem), kas mēģinās pierādīt, ka nav bijis t.s. subjektīvās puses. Gribējuši naudiņu tikai aizņemties kādai labam mērķim....Imša jau sāk atdot.
Pičuks
P
Tad jau ir tā, ka Saeima par Loskutovu lemt nevar, jo tur visi ir ieinteresēti... Bet faktiski Loskutovs min Lemberga pēdās - apstrīd un apstrīd... Taču aiz par un pret kliegšanas pazūd galvenais: kā to piķi izdevās nočiept un kāpēc?
jurists
j
Te jau nav pat runa par konkrētām normām. Rasnačs ir pārkāpis vispārzināmo PROCESUĀLĀ TAISNĪGUMA PRINCIPU. Saskaņā ar to lēmuma pieņemšanu nevar gatavot persona, kas personīgi ieinteresētā tā pieņemšanā Saeimā vairākas partijas un deputāti ir ieinteresēti Loskutova novākšanā. Ja pareizi atceros, KNĀB par tuvu radinieku (bērnu, laulāto) pieņemšanu par saviem palīgiem sodīja RASNAČU, KALNIŅU, LĀCI.. Vispār KNĀB šefa statuss ir neapskaužams, jo jebkurā brīdī, ja nedzied pēc pozīcijas notīm, viņu var novākt. Nekādas aizsardzības. Te jau nav runas par kurlajiem un aklajiem. Saeimas Juridiskajā komisijā sēž visādi mutatis mutandis un gvelž par tiesisko paļāvību, samērību, no kuriem nav absolūti nekādas jēgas. Paskatos uz Kāpostu, Bresi, Šlesera sievu.... Būtu labāk nodarbojušies ar to, ko saprot.
Pičuks
P
Varbūt Loskutova gadījums reiz liks likumpieņēmējiem pārskatīt savu darbu. Trešdienas KNL man gan atgādināja kurlo sarunas ar aklajiem. Vienīgais, kas kaut ko jēdzīgu pateica, bija Maizītis. Loskutovs ir labs juridiskais teorētiķis un valsts pamatīgi var dabūt trūkties nesakārtotās likumdošanas dēļ. No otras puses - ir pagājis ilgs laiks un neviens nezina, kur tā nauda ir un neviens neko nesaprot! Varbūt tā ir ne KNAB vaina, bet fakts, ka mūsu valstī bardaks ir ga ietādēs, kas ķer parkāpējus, gan iestādēs, kas ķērējus uzrauga...
veesums
v
Es esmu bijis gan grāmatvedis gan arī valsts iestādes vadītājs. ------------------------------------- ......bi jis, un kāpēc vairs neesat? Atbilde tikai viena - ja strādājāt tā, kā komentējat.... tad skaidrs, kāpēc "bijušais"....
Jautājums
J
Vai Saeima drīkstēs šo jautājumu izskatīt, jo pozīcijā esošajai TP LPP/LC ir interešu konflikts? Vai Eiropas tiesas pēc tam šo Saeimas lēmumu neatcels?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas