Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Jūrmalas domē piemaksās darbiniekiem izmaksā 100 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Nu jā, redzi, bet Tevis pieminētā medmāsa drīkst saņemt "PATEICĪBAS", bet daudzās citās profesijās un amatos to darīt nedrīkst!!!
????
?
Ja sarēķina vidējo, tad izkāk, ka katrs saņēmis tik, cik Jūrmalas slimnīcas med. māsa nopelna divos mēnešos.
sitnis
s
Pēc šādām ziņām zūd motivācija maksāt nodokļus LV kurus tāpat izšķērdēs ..bez jebkāda seguma...(Vienkārši bardaks)
Teodora
T
Piekrītu Jums!!! Pēc 2 nedēļām pie mums braukās un izklaidēsies karaliskā ģimene - varētu domāt, ka tur mazāk būs iztērēts! Varētu viņi paši savas Spānijas problēmas risināt un savā Spānijā arī izklaidēties. Te vismaz pašu cilv. kaut kādas kapeikas saņēma.
no malas
n
Tad redz, kur aiziet mana nauda ko es maksāju Jurmalas domes darbiniem, par komunalo maksajumu amortizaciju, katru mēnesi ap 15 latiem nost, bez nekādiem paskaidrojumumiem. Maksā!! Par neko. bet pag, nu kā, 250 kabinetā pirdējiem sagribējies tacu vēl 13 algu, kā padomju laikos. Neko klāt pie darba nedara, bet tikai sevi noprēmē. Cik labi pašam pieņemt likumus, vai ne?
Tāuntā
T
Paldies Dievam, tagad es uz visu šo varu skatīties it kā no malas, jo mana (galvenā) firma ir citā valstī un arī lielākā daļa manu nodokļu arī ir tur. No vienas puses man tas ir skumji (patiešām, es labprātāk maksātu nodokļus savai zemei- kurā arī dzīvoju, no otras- katram no mums primārais uzdevums ir izdzīvot...). Un noskatoties Domburšovu šovakar, palika vēl skumjāk- neviens no "VIŅIEM" NEKO nav sapratis. Cik uzņēmējiem vēl ir jābalso ar kājām, lai Zalāns saprastu, ka "7000 ierēdņu samazināšana, kuri maksā nodokļus" (žēl, ka Domburs viņam neatbildēja uz šo) nebūs nāvējoša valsts ekonomikai, jo pirmām kārtām viņi saņem algas no visu pārējo nodokļu maksātāju nomaksātās nodokļu naudas un NEKO neražo un NEKĀDU pievienoto vērtību nerada. (Nu, ja par "pievienoto vērtību" neuzskata uzņēmēju terorizēšanu). „Ir iespējams pastāvēt valsts ekonomikai, kuras vienīgie ieņēmumi ir nodokļi no ierēdņu algām, kuras savukārt tiek izmaksātas no nodokļu ieņēmumiem! TAS IR IESPĒJAMS!” (c) kāds Delfos
Berta
B
O.k.! Jāķeras pie darba! Bez tam es pieļauju iespēju, ka ierindas darbiniekiem viena daļa bija "jāziedo" partijas kasei.
Ģeputats
Ģ
A mumsīm Trencis neko neiedeva
la
l
dazi ir vienlidzigaki par citiem. Baigaios aruments - tads ir ligums. .F..u.. c.. k, pasi tak to spienem
Asterix
A
TP meegina provoceet Dombrovski.... izskataas, ka TP grib, lai LV bankrotee, jo pashi jau vairs nebankrotees....ceru, ka reiz buus iista tiesa visiem tiem trekno gadu menedzeriem...
er
e
sitos suuda braalus(jurmalas domi)vajag ar suudainu koku padziit! kaa vispaar nav kauna sajos laikos kaut kaadas mistiskas piemaksas veikt?kaa? es loti ceru,ka neviens no tiem smurguliem kas tagad smird tajaa domee,peec veeleesanaam NEKAD vairs neatgrieziisies tur! tas ir izsmiekls ne dome!!!!!!!!!!!!!!!!
jurists
j
Ak, Dievs! Kad tas viss beigsies? * Beigsies drīz - līdz ar TP pastāvēšanas beigām. +++ PIEKRĪTU un papildinu- kad viņiem ne tikai pienāks ne tikai beigas, bet kad viņi beidzot tiks sasēdināti vietā, kur saulīte rūtaina.
krista
k
Dombrovski, pieņemiet likumu, ko rekomendē SVF! Lai pievaldītu šīs noziedzīgās pašvaldības. Nodokļu maksātāju nauda tiek tērēta prēmijām zagļiem un kukuļņēmējiem.
tādi esam
t
Vai te KNĀB nav darbs?
rk
r
darbi runā paši par sevi, vairs negribu dzirdēt nevienu TPista vārdu, nekad un nekur, ja nu vienīgi no apsūdzēto sola...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas