Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Kadafi sola neatstāt nemieru pārņemto Lībiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
domāsim dziļāk
d
ISLĀMĀ ļoti maz IESPĒJAMA patiesa DEMOKRĀTIJA! Gan Lībijā, gan arī ēģiptē BŪS KĀ IRĀKĀ! kamēr bija HUSEINS, tikmēr bija KĀRTĪBA, TAGAD - ANARHIJA! Diemžēl - īstai DEMOKRĀTIJAI NEPIECIEŠAMA DAUDZ MAZ KRISTĪGA (vai tai līdzīga) KULTŪRA!!! Ir vajadzīgs cits paraugmodelis attiecībās starp cilvēkiem: musulmaņiem Allahs ir viens - varens un bargs tiesnesis - tāpēc arī valdnieks var būt tikai viens - turklāt nelokāms, autoritatīvs, visvarens... (kristieši turpretī runā par Trīsvienību - par vienību daudzveidībā - tā jau ir demokrātijas paraugstruktūra domāšanā un attiecībās)! Visumā - Ēģiptē viss virzās uz armijas diktatūru - kā jau tradicionāli Tuvajos austrumos. Vai kas labs būs Lībijā bez Kadafi? vēl ir variants islāma republika - ka Irānā (bet arī tur kaut kādā līmenī tauta apziņā acīmredzot saglabājušies senāki pirmsislāmiskā zoroastrisma elementi, kas ir līdzīga reliģija kristietībai, un tāpēc Irānā iespējama kaut vai kāda , bet demokrātija)
.
.
nu, un kuram palika labāk no tā, ka sadamu pakāra? līķu un vardarbības ir vairāk kā viņa laikā, kultūras pieminekļi izpostīti un izzagti, medicīnas aprūpe, kas viņa laikā funkcionēja, tagad ir pilnīgā pakaļā, elektroapgāde un ūdensapgāde arī. un turklāt vēl ekstrēmisti tiek skoloti. un tas pats notiks lībijā, ja pakārs kadafi. skat, kāds bardaks jau sācies citās revolucionējošajās valstīs - lampedūza vairs nespēj tikt galā ar bēgļu pieplūdumu. ko viņi mūk, ka tā revolūcija tik laba?
Ministry of Truth
M
Tagad ASV kā kūdītājai ir jāuzņemas atbildību par notikumiem tur, ASV pārmaiņas vēlas arī tāpēc, ka, mainoties sistēmām, uz laiku iestājas juceklis un sabrūk vecie mehānismi. Šajā laikā var mēģināt iesmērēt savu "palīdzību".
nazis
n
Pirmaa valsts kur atstraadaataa sheeminja izgaazaas! Un labi, ka tieshi Liibijaa, vienaa no lielaaakajaam naftas valstiim. Paardiisies un nomierinaasies, jo tai pashai Izraeelai un taas vasaljvalstij ASV vajag Liibijas naftu kaa eest.
judaškins
j
Lai nu ko pārmet Kadafi, bet ģērbties viņš māk.
iemītnieks
i
Kadafi ir Putina un Medvedeva nākotne. Ļoti tuva nākotne. Visdrīzāk dabīgā nāvē viņi nenomirs.
Oskarrs
O
Kaut nu ŠĪ ŽURKA ātrāk nosprāgtu, jo šis izdzimtenis citu nāvi nav pelnījis.
Haralds
H
Kadafi, novēlu tev ātrāk aplikt to "šallīti", ko pirms dažiem gadiem aplika Sadamam Huseinam.
tenis-penis
t
kadafi,lukasnko ,putins,ceves. un vel daudzi citi turas pie varas ar asinainim zobiem!
kexxx
k
Vispar jau atgadina Lembergu. Vinsh jau ari isteniba nevienu posteni valdiba neienjem, bet teikshana par tiesibsargiem un vel sazin ko ir.
hosa
h
Turies,Kadafi,lai tevi allahs un miesassardzes sargā.Saudzē draudzeni,ukraiņu feminu.
Klons
K
Galvā slims večuks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas