Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Kampars: IKP pieaugums liecina par atgriešanos uz izaugsmes ceļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
virzulis
v
krītam, bet uz augšu vai ne kampariņ?
Rīdzeniece
R
Kampar kungs, kāpēc vairāk nepieminiet gāzes cenu samazinājumu? Nu ja vēlēšanas beidzās.
nn
n
pariit saf izmaksaas dividendes.. ari sii uznemuma jaunais veiksmes staasts ir dalina no noveerotaa ikp pieaguma... but optimistam atmaksaajas, jo ipasi tad, kad visapkart valda bailes un neticiba
zemnieks
z
Bezdarbs samazinās uz aizbraucēju rēķina ,valdībai būtu kājas jābučo katram aizbraucējam .Ko cilvēki pērk pārsvarā ,pārtiku .Kas notika ar pārtikas cenām no augusta ,PALIELINĀJĀS .Vēl bērni uz skolu augusts -septembris .Te Jums viss IKP .
Lelle
L
Šeit es Tev pilnībā pievienojos!!! Individuālajam komersantam tas ir vienkārši kapec! Es nupat par vienu darbiņu visu šito nomaksāju un izrādās, ka esmu mīnusos iebraukusi!!! Un šie vēl gaida, ka uzņēmējdarbība attīstīsies! Es drīzāk aizbraukšu projām, nevis uz šādiem nosacījumiem tikai kretīnus barošu un pati neēdīšu.
Lelle
L
Dūklavs ir pirmais ministrs ZM, kam ir kaut kāda sajēga par laukiem. Bet tā ministrija pilna ar visādām piesūkušās ērcēm, no kurām ir jātiek vaļā un jāņem nopietni speciālisti - tautsaimnieki, citādi tie lauki iet un ies pa burbuli. Pretrunīgā likumdošana arī smagi bremzē lauku attīstību. Vari man nestāstīt par augšupeju, joprojām viss iet uz leju. Rīgas pamuļķi priecājas, ka samazinās bezdarbs! Priecājas par to, ka tauta aizbrauc un tie, kuriem pabalsti beigušies, nemaz neiet uz tiem bezdarbnieku kantoriem pārreģistrēties.
arī prom
a
Bukvalda likums : Tiklīdz ekonomikai iet labāk - visiem pārējiem iet sliktāk. Horngrena novērojums : Ekonomistiem reālā pasaule bieži vien ir īpašs gadījums.
Ieva
I
Ja tas pirms krīzes bija izaugsme, tad labāk neatgriezties.
zahars
z
JL kosmonauti zaudējuši pēdējās realitātes paliekas vai arī rauj melno humoru! Tā sas trādājuši "taisot" jauno valdību(strīdējušies par amatiem) un tagad spriedīs bez brīvdienām un caurām naktīm par budžetu, ka visas lietas notiek pašas no sevis - IKP nodreb un sāk žagoties --- Humora veči!
anonīmais šakālis
a
IKP pieaugums ir biezo makos, jo viņiem kampars uztaisa siltumnīcas režīmu - regresīvo nodokļu sistēmu, bet reālā darba darītājiem - darba rokām un galvām kampars ir uzlicis 34% sociālo nodokli, 26% ienākuma nodokli, 21% pvn. Kad pēdējie jēdzīgie strādnieki aizbēgs no Latvijas, tad varēsiet Kamparam prasīt, kur IKP pieaugums???
???
?
kampars - otrs slakteris. Tikai dumaaks.
cony
c
Laukos ari nekas neiet uz leju,protams katrā mājsaimniecībā laukos nebūs ražošanas,tur mēs priecājamies,ka ir vēl piekopts un attīstīts lauku dzīves veids,bet ir zemnieku saimniecības daudzas,kas ar saviem darba rezultātiem priecē daudzus un saražo vairāk efektīvā labuma ,kā agrākajos lielajos kolhozos.Ceru,ka ZM Ministram Duklava kungam v'ēl ir daudzas jaunas idejas,kā iepūst laukos lielāku dzīvīgumu un bagātību.
patiesība
p
Visu cieņu arī ekonomikas ministram Kampara kungam,ceru,ka ar šiem 'datiem viņš būs izjutis intensīva darba rezultāta garšu,darbs priecē visus.Zinu,ka jau jūtamie panākumi mūsu talantīgajai Ekonomikas ministrijai radīs iedvesmu vēl vairāk palīdzēt daudziem uzņēmumiem nostāties uz īstajām vajadzīgajām nišām,protams eksports,tas vien jau liecina,ka mūsu ražošana kļust konkurēt spējīga un atrod vietu pie pasaules tirgus letes.Es jau sen zināju,ka EM strādā ļoti gudri cilvēki ar izdomu un tā ir patīkami,ka mūsu preces ir vajadzīgas un cilvēki tās lieto.
Lelle
L
Beidz, Kampar, muldēt! Ja būtu izaugsme, tad aizdevumu nevajadzētu visu laiku ķeselēt. Laukos viss iet strauji uz leju un tauta mūk projām...
I.Gr.
I
Cerams,ka IKP pieaugums buus reaals, nebalstiisies uz jaunu paraadu taisiishanu un taa pamataa buus ruupnieciibas pieaugums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas