Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Kastēns atgriezīsies Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un kas
u
tas tieshaam par sviestu, ka buus taa beernu integraacijas ministrija. un kaapeec tad nevarar vismaz skaidri pateikt, ka tas politisks leemums? Jo, ja kaads buutu domaajis peec buutiibas, tad buutu sadaliijis to sekretariaatu pa funkcijaam - dalju pievienojis tieslietu ministrijai, dalju kultuuras, dalju - labklaajiibas. nevis automaatiski un mehaaniski piekabinaaja beernu sekretariaatelim, kursh maaksliigi uzpuuties par ministriju, politiskaas gribas deelj. un kuraa blusu jau taapat par daudz, jo iipashi darbinieku.
Alla
A
Shmitam patiesiibaa beigu galaa nebija ne vainas, lai arii dalja leemumu bija absurdi, bet vinsh vismaz straadaa un kas galvenais - bija gatavs arii maaciities savaa darbaa. atskhiriibaa no kaaju kuuljaataaja un neprofesionaalja Kasteena, man bail, ka vinju nekas nekad nepiespiediis pabiidiities laukaa no siltajiem kreesliem
kāju glaudītājs...
k
....sviests!!!!...vai tiešām nevar atrast kādu darbiņu..nevis pelnīt kā ''imitāciju'' profesors....
Zoze
Z
Nu tikai ir jaskatas uz sis iestades darbinieku pirkstie, jo vini centisies nozagt visu, kas nav piesiets, ka jau tas notiek Latvija 17 gadu garuma. Sai iestadei Ir japieliek kads godigs cilveks, kurs divus menesuz uzrauga sis iestades darbiniekus, telpas ar visu ipasumu, jo nekavejoties tiks veiktas darbibas, amipulacijas, tiks norakstiti jauni datori, automasinas, mebeles, notiks neticamas lietas. Nekavejoties ir janosuita uz so iestadi VK, Inguna Sudraba, lai veic nekavejosi, laicigi manatas aprakstu veic reviziju par naudas izlietojuimu, realo situaciju saja iestade, jo brinumi notiks neticami, tas jau notiek katru dienu Latvija, ja 17 gadu garuma.
Ulla
U
Si pretigajam murmulim, glevajam pielidejam, divkosim nav vietas ne valdiba, ne Saeima, ka sads kretins vispar var atrasties sajas iestades, ko vins tur dara?
Kuiļu Žanis
K
Tomēr labāk jau no abiem uzreiz!
kastītis
k
Bija vērts, lai beidzot tiktu vaļā no Šmita!
Vinetto
V
Priecātos, ja apvienotu Lauksaimniecības un Aizsardzības ministrijas, tad vieglāk būtu izveidot kavalērijas pulku. Starp citu, ko dara Jaunatnes lietu aģentūra, cik darbinieku, auto, kurā Vecrīgas stūrī kantoris?
Liela brēka
L
Ietaupījums par grasi, bet populistiski labs gājiens
aga
a
es ceru, ka šlesers pateikt paldies mc.šmitam un iedos viņam kādu vietu kādā padomē? tikai kādā? šmitu būs grūti integrēt lidostā, pastā vai kādā citā šlesera projektā.
[email protected]
h
Patiesi, patiesi, es jums saku - ja kādu arī var integrēt, tad tikai bērnu!
@
@
Klau, bet kāpēc tā maināt nosaukumu pēkšņi? Jūs taču falsificējat pirmo komentāru jēgu! Fui, nepatīk, ka pēkšņi tā visu sagroza.
Sniega pika
S
Galvenais, ka šī visa rezultātā mandātu zaudēs viens no lelākajiem Saeimas kauna traipiem Šmits
Kiki
K
Nu un kā ta viņus integrēsim - bērnus kaut kur integrēsim vispirms, un pēc tam ģimenes kaut kur integrēsim, vai visu integrēsim vienkopus, vai pa daļām - jānodefinē! Un tad laikam beigās integrēsim sabiedrību (kura ir bez bērniem un ģimenēm, jo tos un tās jau saintegrējām kaut kur, kaut kad). Nu viss skaidrs un saprotams - beidzot loģiski sakārtots, viss pa plauktiņiem.
zvirbulēns
z
Nu redziet, cik tālu esam nonākuši, bērnus jāsāk integrēt ģimenēs :))) P.S. Vispār drūmi ;(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Kastēna ministrijas vietā grib veidot aģentūru, kuras funkcijas dublētos

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas