Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

papildināta - Kažoka: Zatlers ar spēcīgu komandu Saeimas vēlēšanās gūtu ļoti labus rezultātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Solyn
S
That's way the besetst answer so far!
Ha
H
Nu protams. Un ar Kažokas maizes devēja Sorosa naudu. Protams, tad panākumi būs garantēti. Parādnieks droši varēs apgalvot, ka aiz saskaņiešiem stāv vairs tikai viena valsts, bet aiz zatleristiem visa modernā pasaule.
Trahtenbergs
T
no taa arii m*ž politbiznesmeņi , saukti oligarhi , jeb prasti sakot valsts nozadzeeji( pirmais nummurs Lembe) !!!
police
p
Kažoka vēlamo uzdod par esošo. Ko teica politologs Freimaņa kungs? Teica, ka Zatlera kungs ir kā banāns- sākumā salds, bet vēlāk- jau iepuvis. Un banāna kungs, diemžēl, zaudē savu politisko saldumu strauji jo strauji........... Vai Kažoka to nejūt?
viecha
v
Tur jau tā lieta-ja savāks spēcīgu komandu...Pagaidām viņš vēl nezin elementāru patiesību-gudrs vadītājs nevāc sev apkārt pielīdējus un slavinātājus.Otra lieta-diez vai Latvijā vēl ir palikuši daudz stipru cilvēku,kuri vēl nav iesaistījušies,bet grib iesaistīties politikā.Ir tie,kas negrib.Un daudz.Bet to,kuri gribētu...nezinu.Tur palikuši tikai lišķi, pielīdēji un sīki pašlabuma meklētāji.Vārdu sakot trešais ešelons.Bet ar tiem neko ilglaicīgu un stipru neizveidosi.Un arī pašam veidotājam jābūt drusku gudrākam un viltīgākam.
J
Labi, gūs panākumus ..., bet ko tālāk? Ja svarīgākais tikai gūt panākumus, tad nožēlojami pat priekš meža lopiem!
Dein nicht mein Fuhrer
D
Zarlers tik šarmans!. man šermuļi par kauliem!!!
....
.
Būtu labi, ja pie valsts vadības beidzot tiktu gudri un godīgi cilvēki. Lai Zatleram veicas!
valērijs
v
piekrītu DZERIS. Vēji pūš no sosrosa. Zatleram būs "bārda" ar jaunu partiju. Būs vien jālien pie jenotiem.
Politpesimists
P
"Vienotība" ar mūžīgajiem kompromisiem ar ZZS un savējo bīdīšanu amatos ir sasmērējusies. "Visu Latvijai" redz tikai vienu problēmu - pārāk lielu krievu valodas izplatību valstī. Loti gribētos, lai Zatlers savāc spēcīgu un, galvenais godīgus un valstiski domātspējīgus cilvēkus. Bet sākums NEVIES cerības. Ja M.Bondars vajadzīgs..... Vai tad nav redzams, ka Bondars NEDER NEKAM? Tomēr pagaidām ceru un paļaujos uz V.Zatleru.
lapsa
l
Valsts nozadzejiem un oligarhiem liekas ir pienakusi gruti laiki. Vairs nevares ta vienkarsi no AirBaltic panemt (nozagt) miljonu latu tipa reklamai un sadalit savejiem. Izskatas ka Zatlers ar jauno partiju + Vienotiba + TBLNNK saeimas velesanas gus izskirosu uzvaru. Tas dos iespeju oligarhu simbolu ta saucamo prezidentu Berzinu nonemt no amata un varbut pat pilnigi atbrivoties oligahu kabatu partijas un Maskavas dirigeto SC ietekmes valsti.
He he...
H
Vai tu esi tā Vienotības rižā lapsa.... he he.... vai tas _irdiens jaundups, ka sevi tā saslavēji.... hi hi.... Vienotības jenotiem ir vieta mēslainē par letiņu izdzīšanu no valsts un kalpošanu naudas varai.... ha ha....
  • 2
  • 1
zvirbulēns
z
Daudz ko parādīs ceturtdien Saeimā gaidāmais balsojums par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāja Normunda Vilnīša atbrīvošanu no amata. Ja Saeima viņu atbrīvos, tad pētniece vēl cer uz vairākiem labiem darbiem, ko pašreizējā Saeima spēs paveikt. Taču, ja Vilnītis saglabās savu amatu arī pēc Saeimas balsojuma, tad pašreizējam parlamentam paveiksies, ja "iztiks bez izsistiem logiem". ---------------------- No šīs vietas, Kažoka, sīkāk, jūs te ko - kurinat naidu, aicinat uz vardarbību, draudat, kas tas ir?
I mean, čto
I
ne- hu--ja.....!!! Būtu labāk tos idiotus ārstējis, nevis ar viņiem pinies...
zvirbulēns
z
Kas mums tā Kažoka tāda? Nu kāda cauruma viņa izlīdusi?
fantāzijas
f
oi, Kažoka, sasapņojās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas