Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - KNAB pazudušās naudas lietā provokācijai apstiprinājumu negūst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūdzu nosaukt vārdus.
L
Nu nekādus muļķus te nevaru saredzēt. Cits viltīgs, cits likuma kalps, bet muļķu.. nu kā neredzu tā neredzu.
Asterix
A
Ziimiigi ir tas, ka nauda jau saakta atmaksaat. Tas principaa apliecina versiju par to, ka panjeema no kases, nenolika vietaa, mekleeja risinaajumu, atrada....gaadiigus kungus, kas paliidzeeja peec pilnas programmas. Un dos nevis 6 gadus, bet mazaak, jo naudu atmaksaas... Bet degviinam - draudzinj, naftas tranziita naudinja toreiz pienaacaas visai Latvijai un katram taas iedziivotaajam, jo Latvija bija atguvusi neatkariibu. Miljoni, ko Lembergs pamaniijaas panjemt sev, pienaacaas visai valstij. Taa naudinja butu devusi nopietnu atspeerienu attiistiibaa un shodien mees dziivotu valstii ar riitdienu nevis koruptiivaa, nesakaartotaa valstii ar atsevishkju pilseetu ar riitdienu:P
degvīns
d
Smieklīgi, ja attaisno Lembergu (3 instacēs par Grīnberga lietu), vienalga maita un zaglis. Ja sūda marioneti Loskutovu aiztiek (vai viņa padotos) - provokācija. Manuprāt, ja ir kas ļaujas provokācijām stulbuma vai bezdarbības dēļ, tad tos arī provocē.
nu nu
n
gan jau cilvēks bus nodrosinajis savu atlikuso dzivi.. tad jau to nieka kaunu var pieciest. Ne tadas lietas vien dara naudas deelj.
D.DAUKA
D
...Bet kādēļ nekas netiek teikts par Loskutuvu ???????????? ========================================= kas tur ko teikt un runāt par Loskutovu viņš savu paveica brīnišķīgi nokāva ja tā var teikt vepri nu to trekno gadu garantu teiksi ka amatu pazaudēja? bet tas bija to vērts atbrīvoja mūs no nekaunīga āksta ...
Asterix
A
Njemot veeraa KNL mineeto informaaciju (atsaucos uz to, lai mani nesauktu kaut kur kluut par liecinieku:D), tad konfisceetaa nauda ir bijusi, kaa to pareizi pateikt, ieziimeeta, jeb numurziimes ir fikseetas. Nu pat, ja cereeja uz NI spekulaacijaam, tad apakalj jau nu taas pashas naudas ziimes nevaretu nolikt. Te, man shkjiet, ir jaarok dziljaak...un es ieteiktu zhurnaalistiem un izmekleetajiem peetiit apsuudzeeto personu privaato dziivi, iipashi jau pagaatni,...varbuut kaut kaadas lietinjas par vinjiem ir safilmeetas, vai draudeets gjimenes locekljiem, vai arii paraadi un azartspeeles(lai izpeeta kazinchiku datu baazes),.... jo taapat vien ilgus gadus attieciigajaas struktuuraas straadajoshie nespeej ko taadu sastradaat. Par to, ka Loskutovs ir kljuudiijies - neshaubiigi. Bet taa nav vinja tieshaa kljuuda kaa vadiitaajam - par personalu, droshiibas lietaam un tamliidziigiem jautaajumiem ir ieksheejaas proceduuras, kuraas Loskutovs ir tikai virsotnee, ar citiem pienaakumiem, uzdevumiem.
Andrew
A
tad jau tas zaglis jaatbriivo no soda kaa nepieskaitaams
Vilis
V
Muļku zeme !
essse
e
Nezinu, kā Jums šķiet, bet ir jābūt garā vājam, lai tā vienkārši savā darba vietā zagtu naudu un domātu, ka nekad neviens to neatklās. Nu nešķiet man tas normāli, tapēc ar interesi gaidu šī procesa iznākumu, lai redzētu, cik kuram par šo izklaidēšanos piešķirs.
lūriķis
l
Visss it kā ļoti skaidrs un saprotams,kāds pievācis slikti noliktu naudu,bet nekādi nesaprotu,kas tā par naudu,jo ja tie ir liietiskie pierādījumi jau iztiesātā krimināllietā,tad tiesa ir lēmusi ko ar to darīt,atdot likumīgam īpašniekam,vai iemaksāt valsts budžetā.Ja tiesa par naudu nav neko lēmusi,tad jājautā-kāpēc?Ja ir izlēmusi tad nauda KNAB nevarētu atrasties,jo tiesas spriedumam ir likuma spēks un tas,jāpilda.
matiss no meza
m
Paskaties plašāk - Valsts ministru prezidents izmisīgi aizstāv kaut kādu izmeklētāju Bodi, kas starp citu tagad ielīdis siltā vietā, partijas biedrs ar biedra karti Nr. 1 starp cūku barošanas reizēm izdzirdējis kaut ko par naudas pazušanu, puisis, kas vada kontrabandas apkarošanu un drošības iestādes (kuras darbiniekus visa starpā tiesāja par žurnālistes privātu sarunu noklausīšanos) arī viens no vislabāk informētajiem. Te jau pat nav jārunā par to, vai Loskutovs bija vainīgs, bet par šādu cilvēku atrašanos pie varas (valdībā un Saeimā) vai atbildīgos amatos, kas ar mafijas cienīgiem paņēmieniem novāc cilvēkus, kas var traucēt viņu interešu realizēšanai.
Kabula
K
Viss vienkārši - 179.panta 3.daļa, no 6 līdz 15 ar mantas konfiskāciju. Labākais apstiprinājums provokācijai un tās mērogam būs nosacīti 6 gadi... Ja tiesa spriedīs vismaz desmitnieku reālas brīvības atņemšanas, tad varēs domāt ka provokācijas patiešām nav bijis.. vai arī ka praviešu sporta biedrība savus naivos izpalīgus pamanījusies elementāri "pārmest"..
zvirbulēns
z
KNAB Slepenības režīma nodrošināšanas nodaļas vadītāja I.Veipa bez tam apsūdzēta par valsts amatpersonas bezdarbību, ja tas izraisījis smagas sekas (KL 319.panta 2.daļa). ---------------------- Bet kādēļ nekas netiek teikts par Loskutuvu ????????????
p to zvirbulēnam
p
Nu kur paliki? Tev taču te vajadzētu ko teikt! Paskat kā Aļoša aptaisījies, bet Tu nekā!! Kā tat tā, ko?
edmunds
e
nav jau briinums ka neatrada apstiprinaajumu. liidziigi kaa nevar atrast pamatu sodiit automasiinu ar iipasaam vajadziibaam iipasniekus jo fotograafijas, lai arii uznjeemusi dazaadi cilveeki dazaados laikos, var buut masveidaa koordineeti viltotas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Raksts "Cik ticama ir versija, ka naudas pazušana KNAB bija provokācija?" (14.06.2008.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas