Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta - KNAB sācis pārbaudi par Mūrnieces auto izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
"Būtu muļķīgi pabraukt garām,"..... Visa Latvija pa ceļam. Vai ministrei sanāk laiks arī strādāt? Un vēl arī visas nodokļu maksātāju nauda pieejama, var tikai tērēt! Vai vispār kauna sajūta šai sievietei arī ir. Pie kājas viņas bērni, kuri jāuztur par valsts naudu. Priekš tā viņa pati sanem neadekvāti lielu algu. Var pati algot šoferi-aukli, kas pieskata un aizved bērnus uz skolu. Citādi gan šofera algu, gan par degvielu maksā valsts. Vispār Mūrniecei vajadzēja pēc šī skandāla atkāpties no amata.
Jaunā Laika grāvēji
J
Mūrniece ir Jaunā Laika reputācijas grāvēja. Vēl nav zināms, cik viņai maksā, lai sagrautu Jaunā Laika reputāciju, lai tauta nebalsotu Saeima ne par Jauno Laiku, ne par to Vienotība. Parasti godīgs cilvēks, redzot šādu situāciju no amata atkāptos, lai apturētu savas partijas reputācijas graušanu. Bet to dara tikai savas partijas patrioti. Ja ministre ir iesūtīts spiegs, lai sagrautu Jaunā Laika reputāciju, tad šī nekad no amata neatkāpsies, jo Mūrniecei atkāpjoties no amata, viņa nespēs sagraut JL reputāciju. Izskatās, ka jaunveidojums Vienotība un Jaunais Laiks arvien vairāk zaudēs savu prestižu, jo zaglis, vai esi no Jaunā Laika, Vienotības vai citas partijas, ir un paliks zaglis. Nožēlojami redzēt, ka valdība ar Valdi Dombrovski vadībā pūlas padarīt par likumīgu valsts mantas izzagšanu, piešķirot tiesības ministriem izmantot ne tikai valsts mantu personīgai un ģimenes vajadzībām, bet arī valsts apmaksātus šoferus padara par kalpiem, vergiem.
bliež pa miestu
b
kā tas viss atgādina valda girta krustiņsona locīšanos ar tām algu/pabalstu naudām ....
ihaha
i
Nu, nav jau smuki savus beernus vizinaat par valsts naudu! Bet shajaa gadiijumaa kaiteejums valstij ir stipri mazaaks par valstij pukhees atprihvatizeetajiem miljoniem, sabiidiitajaam 'gheelaam' un citiem resniem, kabatas piestuukheejishiem zveeriem. Kaada sunha peec tiek glaabs Parex, un cilk valsts miljonu tur tiek aizpludinaati renstelee (privaataas kabataas)? Kaads liktenis (lielveikas?) gaida veilkli aizsleegto 1. slimniicu? utt.
archivārs
a
Vienkārši atkal jāpieprasa pastiprinātā apsardze.Tad KNAB netiks tuvumā.
Maigurs
M
mūrniecei! operatīvais transports nav domāts bērnu vadāšanai uz skolu un peldbaseinu. tev taču arī patīk peldēt!
Antons un Wasja
A
KLASISKS PIEMĒRS KĀ VEIDOJAS KORUPTĪVI DARĪJUMI PAR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU IR DIENESTA AUTO IZMANTOŠANA SEDZOT APM 6% NO FAKTISKAJĀM IZMAKSĀM!!!! 1.Kad trafarēs valsts lietošanā esošas automašīnas lai sabiedrība redz kuras ir šīs priviliģētās amatpersonas? 2.Kad valsts amatpersonas segs visus faktiskos izdevumus kuri rodas vedot viņus uz un no darba? 3.Vai labuma gūšana izmantojot dienesta stāvokli nav korumpēts stāvoklis šai personai? 4.Vai citi valsts pārvaldē strādājošie varēs pasūtīt šo autotransportu sevis vadāšanai uz un no darba samaksājot faktiskajiem izdevumiem neadekvātu summu ? 5.Kad auto ceļazīmes tiks aizpildītas uzrādot faktisko maršrutu? 6.Kad tiks ieviests administratīvais sods par amatpersonas -auto izmantotāja-novirzīšanos no maršruta uz un no darba(piem.piestājot veikalā sevis uztankošanai ar alus pudeli)? 7.Kad tiks uzsākta reāla kontrole par šādiem pārkāpumiem un kas to izpildīs?
xx
x
MAITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evident
e
Lindiņ, meitenīt, politikā tu esi salmu lelle.
:):):)
:
mūrniece,jūs esat kārtīga pī pī pīpī un man pī pī pī ja jums ar glumām smadzenēm tas nepielec....
yes>amo
y
Būšu ar saviem divien un viss kaimiņbērnus pa ceļam savākšu!
Dienai!
D
Paldies "Deina", ka esit drosmīgi un parādiet tautai, kas ir mūsu ministri, kā viņi izšķērdē tautas naudu un pat neatrod drosmi atzīt savu vainu. Nožēlojami, ka Linda Mīrniece nesaprot, ka nepareizi audzina savus bērnus, ka māca tiem šķērdēt tautas naudu, māca melot, jo ne 8.janvārī, ne 22.janvārī pat māte nebija atbraukusi bērniem pakaļ uz skolu, bet atsūtīja savu dienesta auto ar šoferi. Kauns, būtu Mūniecei rādīt savas bezkaunīgās acis Baložu iedzīvotājiem, kuri redz Mīrnieces nekaunīgo melošanu. Priekš kā tad Baložos mums skolnieku autobuss? Kāpēc citi bērni var izmantot šo autobusu? Noteikti Mūrnicei vajag no amata atkāpties, jo viņai nav tiesības būt par ministru, kas apzog savu tautu. Zaglis, kurš veikalā nozog mantu, sēž cietumā, bet ministrs, kurš apzog savu tautu, melo un māca to darīt bērniem, sēž ministra krēslā. Tas nav pieālujams!
hi-hi
h
daloi urodu end cmocnicu
amo
a
Aicinu uz piketu zem ministres logiem, kur daudz bērnu turētu lapiņas ar pašrocīgi uzrakstītu tekstu:"Aizvediet lūdzu mani mājās", saorganizējamies, lai Lindiņa, kādu skumju asariņu nobirdina.
klusais-2
k
Es svēti apsolu,ka svītrošu laukā visus šaubīgos tipiņus no JL,SCP un PS un sorosīdu bandu ar pašu Ēlerti priekšgalā(atgādinu,ka par Vienotību balsošu tikai tad,ja tajā būs arī VL un TB/LNNK).Kas attiecas uz Jaunupu,tad es domāju,ka viņš sēdēs savā Rīgas Domē un uz Saeimu nekandidēs.Kā zināms,tad pēc kvotu sistēmas,katrai partijai,kas dibina Vienotību,pienākas 30 cilvēki,bet sorosīdiem+citām partijām,kas pievienojas pēc tam-25 cilvēki kopā.JL ir pietiekami daudz gribētāju,kas šīs 30 vietas aizpildīs bez problēmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas