Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - KNAB vētī Veldres biroja vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
jāNI!ES TEV TOS LS39NEKADI NEVARU ATGRIEZT?
neitro
n
Jo lielāku troksni ceļ valdošā koalīcija, jo tas vairāk nozīmē, ka KNAB strādā labi. Nevajag aizmirst, ka KNAB uz savu galvu bez prokuratūras akcepta neko neuzsāk. Kāda deputāta vārdiem sakot, skudru pūznī ir iečurāts, un pūznī sākusies trauksme. Tikai skudras gan nevis derīgās, bet tādas, kas visu noposta.
Ance
A
Tas džanuškāns nav tas pats sprukstiņš kas ar to Bentliju braukā? Hmmm...ar tādu mazu aldziņu Bentliju nenopirkt! :
Ysk
Y
Kā atstrādā, tā maksā. Tikai diemžēl tā nav privātā biznesa, bet nodokļu maksātāju nauda.
edgars
e
saņēma algu (Ls 750) un piemaksu, ko nodrošināja vadības līgums (Ls 1200)... fantastika... alga 750, piemaksa 1200. .... Likumīgie zagļi rullē.
Ko, a?
K
Vinet, kā būtu, ja Tu godīgi pastāstītu KNABam par savu saistību ar kontrabandu un iesaistīšanos tajās negodīgajās spēlītēs, kuras notiek gaļas ražošanas nozarē?
bet interesanti
b
ar ko un kur vinji ietusē, tikai ar sev līdzīgajiem-jo, ja satikšu uz līgo-tankš, pa tablo, vairaakkaart, ibio, vadības līgumi un kompensācijas noderēs pie zobārsta
...
.
saņēma algu (Ls 750) un piemaksu, ko nodrošināja vadības līgums (Ls 1200)... fantastika... alga 750, piemaksa 1200.
LemzisMilpis
L
To Tu pats sev mēģini iestāstīt, ka KNAB aizstāvas. Tur pat nav jāaizstāvas. Šie TP jaunekļi rotē no viena ministra pie nākamā, saņem algas dažādās valsts institūcijās nevis dēļ profesionalitātes, bet gan partijas piederības (kā saka, oglasitj vesj spisok?), permanenti atrodas klajā interešu konfliktā, bet vainīgs kā vienmēr Loskutovs. OK. Dabūsiet citu KNAB vadītāju, bet rezultāts būs tieši tāds pats. Kā tajā slavenajā Papanova - Mironova dialogā no krievu "Sargies auto" (Posatgat menja! - A Ti nevoruj.!)
jaunietis
j
Kārtējo reizi KNAB kaut ko dara, par kaut ko intormē un vienkārši dezinformē sabiedrību.
Vecais
V
KNABs aizstāvas ar visiem viņa rīcībā esošajiem līdzekļiem. Un tas ir loģiski un saprotami. Ja seifā guļ neviena nepieskatīta nauda, tad es to paņemu un uz vienu gadu noguldu bankā. Pēc gada atlikšu atpakaļ. Un neko nebūšu zadzis, bet būšu nopelnījis vismaz vēl vienu algu. Ir labāks variants - paņemt to naudiņu un nopirkt kādu zemes gabalu vai kādu namu, vai kādu dzīvokli. Tādā ceļa radušies gandrīz visi pašreizējie miljonāri, un ieguvums ir nesalīdzināmi lielāks, nekā naudu noguldot bankā. Un atkal - nav problēma paņemto atlikt atpakaļ - nu jau to var izdarīt pat mēneša laikā. Un atkal es neko nebūšu zadzis. Droši vien tieši tā KNABā viss notika, un droši vien tas sākās jau sen. Droši vien pat Loskutovam tas likās labi, jo pati par sevi bija izveidojusies materiālās stimulēšanas sistēma: jo vairāk atklātu nebūšanu, jo vairāk brīvas naudas seifā, un jo lielāks katram laupījums. Nelaime uzbruka, kad pēkšņi sašķobījās nekustamā īpašuma tirgus, kad sagrābtos īpašumus vairs nebija iespējams pārdot. Bet no seifa jau bija pagrābts tik daudz, ka to vairs nevarēja nolikt atpakaļ. Droši vien tad šo nelaimi vairs nebija iespējams paturēt savas iestādes sienās un katrs gudroja par savas ādas glābšanu, un sākās nepārdomāti izejas meklējumi, par kuriem uzoda arī Gundars Bērziņš. Tad nu Loskutovam vairs nebija citas izejas, kā skriet un pašam iesniegt ziņojumu. Turieties, biedri! Neļaujiet demontēt KNABa galveno dzinēju!
Vizma
V
Nesaprotu vienu: KAD vienreiz parādīsies likuma pants, kurā būs teikts: "Kompensācijas (, kādu pēc amata atstāšanas saņēma Dzanuškāns vai pagājušajā gadā, aizgājušie no prezidenta dienesta u.c.) ir jāatmaksā valsts kasē, ja darbinieks pēc atbrīvošanas no darba ir uzsācis jaunu darbu agrāk, nekā pēc 3 mēnešiem" - ? KAD vienreiz būs sakārtoti likumi un to pielietošana?
skuķis
s
Pats V.Veldres biroja vadītājs, pirmdien Dienas jautāts, norādīja, ka neko par KNAB pārbaudi nezinot: "līdz šim nebiju dzirdējis pat šādas baumas. Tāpēc it īpaši interesanti zināt, kas tās izplata." Arī otrdien pēc tam, kad KNAB Dienai apstiprināja ziņas par J.Dzanuškāna darbības pārbaudi, viņš pārbaudes faktu nekomentēja, vien interesējās, kas "šo izdomāto informāciju izplata." nu labi, raxts nekāds, bet mani sāk kaitināt viena cita parādība bieža. gandrīz neviens no viņiem neuzskata par politiķa -"tautas kalpa" pienākumu normāli un godīgi raxturot situāciju, atbildēt uz jautājumiem vai vismaz stulbi nenoliegt vispārzināmo. who's da boss?! tāda sajūta (mūžam gan bijusi) sabiedrība tup uz celīšiem pie skatuves, uz kuras paaugstinājuma lielie onkuļi un tantes spēlē pašu režisētu lugu "politiķu patvaļa jeb tā mēs tiem muļķiem ieliksim".
vecais-2
v
Kad vētīs pašu Veldri par savu klibo kleperu iesmērēšanu valstij? Un par plāniem iepirkt lietotas bruņumašīnas pa 180 milj.? Tādos pirkumos nekas nenotiek bez lieliem otkatiem, jo veco tehniku nevieniem arābiem iesmērēt nevar!
Latvian be more active
L
Šī ir viena no retajām reizēm ,ka gribas sadot pa purnu visiem oranžajiem. Gribas iet uz ielas, protestēt, aizstāvēt KNAB neatkarību. Kāpēc neviens nerīko akciju? Kāpēc nevāc KNAB pazaudēto naudu? Es ziedotu. Es piekristu ziedot naudu mikroautobusam, ja tāds netīšām sabojātu spārnu pret Kalvīša vai prezidenta auto. Valsts prezidents ir lupata, kas neatšķir iedzīvotāju intereses no ievēlēto cilvēku interesēm. KNAB darbi ir acīm redzami. Nevar atlaist cilvēku, kurš strādā iedzīvotāju labā tikai tāpēc, ka viņam mājās ir "saplīsusi veļas mašīna". Prezidentam vaidzētu turēt savu mugurkaulu un atrast korupcijas apkarotājiem arī labus "veļas mašīnu speciālistu". Kauns par valsti, kurā mūsu bērni dzimst, kauns..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas