Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Koalīcija nevienojas, kā optimizēt valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Baidos, ka Zālānam ir vēl mazāka nojausma par valsts attīstību. Ar to teritoriālo reformu nu jau ir salaists pamatīgā ķīselī. Kas to strēbs?
Lelle
L
Turpinās maut pa vecam un gaidīt kad tauta pati aizvāks šitos parazītus. Gaidāmi lieli nemieri....
Jupis
J
Tā viela, kas ir Zīlem nav smadzenes.
he-he
h
attīstības! :) ministrija! :) mazattīstītajiem TP un LPP ministriem
Dārznieks
D
Cik var noprast no jaunumiem, valsts aparāts beidzamos gadus ir strādājis reiboņa stāvoklī. Varētu pat teikt , ka nav bijis ne ekonomikas,finansu ministriju un arī Valsts Kases . Pilnīga dezorganizācija, kura akli paļāvusies uz vienu finansu dūzi - Parexu . Tas savukārt veiksmīgi kārtojis savas lietas. Tagad paliek skaidrs, kāpēc Parex bija jāglābj . Tas ir vienīgais valsts aparāta finansētājs. Pārējie avoti ir sausi jeb nav Latvijas. Ko var pateikt Godmanis - neko. Un viņš arī neko viens nenozīmē. Tas , ka kompānijai reibonis nu ir pārgājis nenozīmē, ka autobuss vēl stāv pieturā. Tas ir aizgājis, un tagad jāiet kājām.
neitro
n
Turpiniet vien bezjēdzīgi nosist laiku, "pasaules spēcīgākais parlament"!
Erik
E
Visi saprot, ka TP priekshlikums ir labs, bet tas tachu buutu zem vinju goda piekrist oranzhajiem. Pirlniigs stulbums.
HA HA tam zvirbulēnam
H
Es sapratu,ka no Gerharda kā ekonomikas ministra nekādas jēgas tāpēc ekonomikas ministrija jāpievieno satiksmes ministrijai ? Tā varētu iet tā lieta.
HA HA tai šausmai
H
Tu beidz uzbāzties ar svešā valsti caurkritušu ministru ! Savās mājās viņai laikam darba vairs nav ?
smaidish
s
Godmanis nav īstais strādātajs, haoss ap viņu, pats to veicina, kapracis pie grožiem:((((((
nesapratu
n
izpētīju Godmaņa piedāvāto valsts iestāžu reorganizācijas plānu. Kā tas nākas, ka valsts tiešās pārvaldes iestādēs (tur tomēr ir jāatbilst kaut kādiem ierēdņu kritērijiem) štata vietu skaits samazinās, bet valsts kapitālsabiedrībās (!) - palielinās par gandrīz 2 tūkstošiem. Cik tam Aināram to šoferu? Un cik tiem šoferiem to dēlu????
TanteSidra
T
zvirbulēns 15:18 Satiksmes ministrija ar jāpievieno Ekonomikas ministrijai un miers majās :))) ------------------------------------------------------ jaa, Godmanis daudz labak izskatitos ja to Satiksmes ministriju ka departamentu pievienotu kadai citai ministrijai, varetu ari Reghionalas attistibas ministrijai kuras ministrs pashlaik izskatas vislabak no visiem esoshiem ministriem.
TanteSidra
T
Jencis un Āvuls 14:55 Ja būsiet pamanījuši -ministrs Atslēdznieks cenšas īpaši nezīmēties, bet rauš pēdējiem spēkiem cik nu vien var. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ es esmu pamanijusi un man ari ta tas lietas izskatas.
lūriķis
l
Neviens no siles labprātīgi neatkāpjās, kamēr ir sile,vai kamēr no tās aizdzen.Ja par siles pilnību atbild ēdāji,tad labprātīga aiziešana tiek pielīdzināta plānprātībai,nodevībai.Tāda interesanta situācija Latvijas politekanomiskās krīzes situācijā,jo jāņem vērā blakus faktors ES un NATO.
vilis
v
1.brivvalsts laika ari bija 10-11 ministriju,bet ne reizi Kulturas ministrijas.Vajadzetu atlikt so jautajumu uz nakosam saeimas velesanam.Kovini tur mutes dzese,laikam nav par ko runat.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas