Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Koalīcija vienojas samazināt IIN likmi līdz 25% un celt sociālo nodokli līdz 35,09%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fakts
f
Kuri balsoja iepriekšējos gados par TP vai Godmaņpartiju nebrīnieties. Lietuva un Igaunija noturējās, bet mēs iekritām krīzes tīklā.
Pucina
P
Vienotībai vēlēšanās tika dots spēcīgs mandāts šadu darbību veikšanai. Ko gribēja,to bāleliņi ievēlēja! Ka tikai ne krievvalodīgie! Nu tad tā ari dzīvosim četrus gadus.bet pa to laiku būs kārtējais grābeklis gatavs!
.
.
un (.)punkts!
elo
e
Cik mēs iegūtu, ja pirktu tikai valstī ražotu preci ( iespējamo)? vai nebūtu labs piķis?
Kā ??
K
Kāpēc neko neraksta, par par to , ka elektībai par 100% paaugstina PVN ? Vai tad tomēr elektrības PVN nepaaugstinās uz 22%?!
Anna
A
Latviešu tautas izklaide: - Balsosim par nodokļu paaugstināšanu! - Urā! Visi balsojam! Paaugstināja nodokļus ... - Tagad streikosim pret augstiem nodokļiem! - Urā! Visi streikojam! Cilvēki! Ejiet streikojiet, tas ir forši! Kaut kas man saka, ka i otrajai Latvija beigās būs no saimniecības sabrukuma. Ar to gadu ar nodokļiem sāks pilnīgi nožņaugt, maksātājiem aizbēgs, ap vasaru izrādīsies, ka nodokļus nav no kuriem ņemt, mainīt juridisko adresi uz citu valsti ir ātra lieta. Ko mūsu ārzemju pārvaldniei lika darīt, to arī daram! Reālas varas jau nav un nebūs! Jo no "PVF onkuļa” jau neizkāpt - guli un neuztraucies zem viņa un taisi viņam visādas bauda pilnībā, viņš maksā! Valsts, protams ir gals, bet citādi tas nevar būt, jo viss tiek darīts tā labā! Viss, kas ir tiek pieņemts, tie pieņemts kaitējot ekonomikai! Rezultāts būs likumsakarīgs ...Ir nepieciešami reālie risinājumi, nevis visādi murgi. Ir jāpārdot uzturēšanās atļaujas Šengenā pa 50 000 eiro - pēc 100000 jauniem eiropas draugiem Europa sāks domāt (un mēs nokārtosim visus parādus). Un pēc tam vēl 100 000 jaunie eiropieši – var būt pati Eiropa sniegs bezmaksas palīdzību Latvijai. Bads padara cilvēkus radošos. Šveicē taisa pulksteņus, šokolādi un sieru. Vācieši automašīnās un ceļus, Itāliši - vīnu un ledusskapjus, amerikāņi naudu no papīra, bet mēs taisīsim jaunus eiropiešus - citas nišas ir aizņemtas. Izskatās jocīgi – bet kasparējais ir nopietns? Vissliktākais ienaidnieks, kas ir Latvijai ir viņa pati. Jo regulāri pie varas tiek laisti tie, no kuriem pārēja pasaule vai nu smejas līdz asaram vai pļaujās, vai arī šķeterē a pirkstu pie tempļa, skatoties, kā tie grauj viņu pašu valsti un gruž to pašu cilvēkus uz iznīcīnašanas. Tātad vairs nevienam no tās jau nav jābaidās un nav arī priekš kam - sevi iznīcināšanas lieta Latvija ir priekša visai pasaulei.
avs
a
Kur ir par elektrību?Par PVN celšanu elektrībai no12 uz 22 procentiem?
Senais
S
Tagad prieks aplokšņu ražotājiem un tirgotājiem, jo neba nu liks to cālungu jau lietotā kuvierī. Taču, kas to lai zina, varbūt kāds taupīgais liks arī:))
Ēriks
Ē
Tā īsti nav skaidrs, pret ko Tu protestē? Ir LEGĀLAS un GODĪGAS firmas, kuras savu preci izplata ar neatkarīgu indivīduālu distributoru starpniecību. Tādi, piemēram, ir Zepter vai (lai gan nav dzirdēts ka viņi vēl strādātu Latvijā) Amway. Cita runa, ka varētu pastāvēt vis visādi veiklie krāpnieki, kuri labākā gad. nemaksā nodokļus, sliktākā, izmanto lētticīgos, to s apkrāpjot. Ja ir šaubas, vai tik kāds neiekļaujas otrā grupā, parādi lai tie pierāda, ka ir reģistrējušies. Ja vēl ir šaubas, ziņo par tiem. Policija nespēs izsekot katru interneta vai avīžu sludinājumu. ja esi tik sašutusi, paplivini spārniņus līdz policijai un uzraksti iesniegumu. Ja esi pa slinku to izdarīt, tad morālu pamatu pārmest kādam citam Tev nav!
Muļķītis
M
TYe viens blogā atgādina. Strukturālās reformas ir savstarpēji saskaņotas, plānveidīgas, finansiāli, sociāli un politiski izvērtētas, kā arī ar ieinteresētajām pusēm un sabiedrību izdiskutētas izmaiņas noteiktās valsts politikas jomās, kas ir vērstas uz to, lai kāpinātu valsts konkurētspēju un nodrošinātu valsts attīstības mērķu sekmīgāku sasniegšanu. Strukturālas reformas ietver attīstības vīzijas un mērķu pārskatīšanu, to sasniegšanas veidu pārskatīšanu, kā arī izpildstruktūras (institucionālās struktūras) un darbības veida (procesu) pārskatīšanu. Pēc tā top skaidrs, ko tas nozīmē un atliek vien atgādināt kancelejas vīziju, kādām tām reformām jābūt, proti: Ar skaidri definētiem mērķiem un prioritātēm; Savstarpēji saskaņotām (tās nedrīkst būt pretrunīgas); Plānveidīgām; Finansiāli, sociāli un politiski izvērtētām; Ar valdības partneriem izdiskutētām; Atklātām, sabiedrībai saprotamām. Atliek piebilst, ja tas viss tā ir, sevišķi, ja reformu raksturojošo īpašību pēdējais punkts ir atbilsts esamībai, resp. reformas ir atklātas un sabiedrībai saprotamas, tad viss kārtībā. Atliek nedaudz pagaidīt.
Elizabete
E
runājot par nodokļiem, ir kāds jautājums ekspertiem. Kopš esmu bezdarbniece, man regulāri piedāvā iekļauties visādās izplatīšanas ķēdēs. Pats pēdējais piedāvājums ir AGEL. Šo izplatītāju rīkošanās ir visai dīvaina - viņiema nav ofisu, jo tikšanās ar saviem potenciālajiem "upuriem" parasti notiek publiskās vietās - piemēram otrdienas vakars viesnīcas Latvija vestibils vai kaut kā tā. Skaisti noformētu prezentāciju pakete un priekšstats par kārtējo finanšu piramīdu, kādas jau bija BB laikā. BET, varbūt kāds ir papētījis, kā šīm struktūrām , jeb ķēdēm, ir ar nodokļu maksājumiem ? Vai valdībai tomēr nevajadzētu šādus "biznesmeņus" kaut kā ierobežot ? Kāpēc mūsu cilvēki tiek muļķoti ar visām tām ārvalstu pārtikas piedevu un kosmētikas izplatīšanām, bet netiek veidotas ķēdes, lai radītu Latvijas ražojumus un lai Latvijā saražoto izplatītu pasaulē. Kā to procesu lai pagriež otrādi ??
rpg
r
PVN likmi tomēr nevajadzēja celt! visa rīga ir pilna ar tukšām ēkām, kuras par samazinātām cenām tiktu pludinātas tirgū, ja nopietni paceltu nekustamo īpašumu nodokli. uz šo kustību iegūtu visa ekonomika, a, tagad atkal pāris bagātnieku dēļ, jānoslauc procentiņš visai tautai un biznesam:((( mīkstie!
Bomond
B
Baigie jau nu brīnumi.. Latviešam aizvien galvenais bijis-kā kungi uz viņu skatās,kā iztapt. Tagadiņ svf kungu lomā.Par savējiem- nospļauties. Viņi jau neko sliktu negrib, vnk cik tai kazai piena saprast, tik arī ir. Glaimīgs ,izpildīgs ierēdnis- vietējo susuru mentāli augstākais sasniedzamais punkts.Tāpēc jau šo tāds lērmums arī ir.
Mudakpeštai atkal amnēzija
M
O nē, jenoti grasās vēl kādu laiku ar parazītismu nodarbotiest. Ne velti saviem ielikteņiem jaunus amatus izgudro un algas paceļ. Šiem uz krīzi uzspļaut, priekš tam jau ir tauta, kuru var laupīt bezkaunīgi un bezgalīgi. Turklāt vēl bankām arī kumoss jānodrošina.
zahars
z
Izlasi šo rindiņu rakstā " samazināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmi no pašreizējiem 26% līdz 25%" tā ka pārdale palielinot proporciju par labu pašvaldībām (no 80% uz 82%)kompensē IIN procentuālo samazinājumu - pēc cipariem pat grūti pateikt vai pašvaldībām izdosies noturēt esošos nodokļu ieņēmumus..... Tā šeit tavs komentārs nav īsti korekts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas