Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - Koalīcijas partijas konceptuāli atbalsta vienošanos ar SVF

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jārīkojas loģiski
J
Ja veselības aporūpi un sociālo apdrošināšanu ir apvienojušas Vācija,Francija,Spānija,Īrija,Zviedrija,Somija,Ungārija, Horvātija,Grieķija,Indija,Japāna,D.Koreja u.t.t.,mums jārīkojas tāpat!
anonīmais šakālis
a
Nu ja neapliekamais minimums būs 35 lati, IIN līdz 500 latiem 23% un virs 500 latiem vairāk, tad tas ir pilnīgs stulbums un par progresīvo nodokli to nemaz nevar saukt, jo tie kas saņem zem tiem 500 latiem jau tagad maksā ap 80% no sava nopelnītā nodokļos! Viens no pašreizējo grūtību iemesliem ir pilnīgi stulbā nodokļu sistēma. Vieglāk ir nozagt, nekā nopelnīt, jo par zagšanu nodokļi nav jāmaksā, bet par godīgu darbu 80%! Kādas tad ir valsts prioritātes?
Vilcināties nedrīkst
V
ar pensiju samazinājuma atcelšanu!
pensionārs
p
Atstāj manevra iespējas? Tikai valdībai: piedāvāt vienu par otru apzināti stulbāku "progresīvā" ienākuma nodokļa variantu! Pensionāriem tiek atņemta iespēja pat izdzīvot!
vārna>zvirbulēnam
v
Dariet to(par novēlējumiem)pirms gulētiešanas!
Kā to saprast?
K
Sociālās aizsardzības pasākumi pēc pensionāru aplaupīšanas? Pēc sociālā budžeta miljarda latu izšķērdēšanas,pievienotās vērtības nodokļa palielināšanas pārtikai,zālēm,komunālajiem un pat apbedīšanas pakalpojumiem,2009.gada pensiju indeksācijas atcelšanas,pensiju samazināšanas par 10 un 70 procentiem? Vai tā ir atbilde uz starptautisko aizdevēju īpaši uzsvērto nepieciešamību palielināt finansējumu sociālajai jomai.Vai šādā veidā valdība domā panākt,lai nepieciešamie pasākumi budžeta deficīta samazināšanai nekaitētu galvenokārt nabadzīgajiem iedzīvotājiem?
Depo
D
Mani izbrīna, kā Kristovskis ar savu partiju var darboties Seimā. Par viņa partiju tak neviens nav balsojis!!!
Valdemārs
V
Progresīvais ienākuma nodoklis ir ļoti vajadzīgs! Nodoklis,nevis,kā var spriest pēc ārkārtīgi skopās informācijas sabiedrībai, tā parodija:pašreizējā regresīvā jeb "plakanā" nodokļa papildināšana ar progresīvo likmi (kuras lielums tiek slēpts!) jau no 500 latiem! Nav jābrīnas,ka pēc tādām bērnudārza audzēkņu cienīgām izdarībām,Starptautiskais valūtas fonds Latvijai(pareizāk-valdībai) vairs neuzticas!
zvirbulēns
z
Ja naudas apriti samazina par 500 milj,tad no ekonomikas tiek izņemta 1,5 miljardi, ekonomiskā asinrite, kas jau tā vāja, tiek vēl vairāk novājināta, gala rezultāts - defolts.
Valdis
V
Pensijas netiks samazinātas? Tas jau ir samazinātas!!
Pat, ja viss ir skaisti
P
te šajā pieprasījumā - Vairāki koalīcijas partiju pārstāvji vakar pieprasījuši, lai dokuments tiek pārtulkots latviski, turklāt ar to būtu jāiepazīstina arī sociālie partneri. varbūt pašas lielākās problēmas.
zvirbulēns
z
Jā, varētu, bet negribu!
bargais
b
Klausies, tu tak varētu pieteikties Dombrovskim par padomnieku, tikai sapucējies !
ciniķis
c
Tavas "prāta" spējas dienas komentāros ir vispārzināmas, sen tavi murgi, starp citu, nebija redzēti. No muļķiem nevar prasīt atbildību un saprašanu. Tamdēļ es nebrīnos, ka tev nav skaidra lietas būtība, bet būtību es jau teicu - aizņemšanās Latvijas valsts vārdā no SVF priekš zviedru un citām bankām ir noziegums pret tautu un valsti, bet tās kapeikas, ko viņi piedāvā budžeta lāpīšanai ir neadekvātas tām prasībām un ķīlai ( valsts ekonomiskā attīstība, sociālā stabilitāte un labklājība nākotnē) un tas ir noziegums dubultā. Varētu saprast aizņēmumu, ja tas būtu paredzēts ekonomikas attīstībai. Bet, ja vismaz puse no tā ir jāsagrūž banku caurumos, bet pārējo aizliegts izmantot ekonomikas stimulēšanai, sorry, tāds aizdevums mums nav vajadzīgs. Cena par Latviju 200 miljoni eiro ir vienkārši smieklīga, bet tādi verga dvēseles un dibenā līdēji kā tu un vēl vesela varza, kas esot izpratuši oficiālās propogandas "labvēlību" katram Latvijas iedzīvotājam, tagad te skalo smadzenes un mēģina pamatot šī aizdevuma un prasību izpildes nepieciešamību. Vari nemaz nestāstīt, ne tev ne tiem citiem es neticu ne mirkli, jo nu, jau aplaupīšana, meli un demogoģija ir kļuvusi acīmredzama. 200 miljoni, muahahahahaha, šausmīgio lēti nodevēju un verga dvēseļu izpratnē maksā Latvija. Tiksim galā arī bez šīs "palīdzības", kas no A līdz Z ir apkrāpšanas un paverdzināšanas shēma.
Visvaldis
V
Vai tiešām latvieši prātu" izkūkojuši"? Neviena valdība nebija laba, šī valdība arī nav laba... Ko't nu iesāksim? Kurš kuru nodos un kas sastādīs sarakstus ..........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas