Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Kokaīna krava bija paredzēta Krievijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tauta
t
1. viss sliktais nāk no austrumiem - gan domāšana, gan noziedznieki. Kāpēc viņus neizraida no Latvijas? 2. kāpēc narkotirgoņu nodarījumus tiesneši nespēj novērtēt atbilstoši to bīstamībai? kāpēc šādi tiesneši netiek apmācīti, atlaisti no darba vai publiski intervēti, prasot argumentāciju. Jebkuru absurdu tiesnešu lēmumu ir jāvar apstrīdēt! Īpaši par narkotikām. Vai nezināt, ka maikla Duglasa dēlu tikko ietupināja uz 5 gadiem par glabāšanu un tiesnesis īpaši uzsvēra, ka viss Duglasu klans lūdzis sodu mīkstināt, cerējis uz slavenību bonusiem, bet rūpējušies tikai par dēla ādu, nav sapratuši, ka narkotikas ir neaprakstāms ļaunums cilvēcei, tādēļ nekādas atlaides! Kur Latvijas tiesnešu prāts un atbildība? nopirkti? nav bijuši? 3. kādēļ narkotirgoņiem neliek iemaksāt 100-kārtīgu atrasto narkotiku vērtību budžetā? Trūkst gribas mainīt likumdošanu tā, lai ar likumiem varētu apkarot šo rūpalu, nevis atķeksēt likumu esamību.
fiksais
f
Īstenībā krava visdrīzāk nonāks Krievijā. Gan jau kādu piedraudēs iebetonēt ar visu ģimeni un nāksies dedzināt tikai miltus. Par to summu atbrauks labākā Krievijas "zonderkomanda"... Zinot algas policijā vajdadzīgā infa pārāk daudz nemaksā...
vinnijs
v
Ak tad šādu kravu apsardzei Rīgas ostā vajadzēja veidot ostas policiju!
[email protected]
h
Kaut kur lasīju, ka LR tiesneši neizprotot narkotisko vielu bīstamību un tāpēc narkodīlerus soda samērā maigi, vai nesoda nemaz. Tādi jauki, naivi tiesneši!
robins huds
r
Vai tā - SANDRA AMOLA sēd jau - sieviešu Iļģuciema cietumā? Ja ne, vajadzētu gan.
Toms
T
zooparkslv un daunitis jau ļoti precīzi pamanīja, cik „pareizi" mūsmāju žurnālisti medz paust savas domas... :) Man vēl tikai gribētos piebilst, ka arī no LETAs aizgūtā kāda runātāja atreferējuma forma (citēju) "Kā informēja Valsts policijas (VP) Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) priekšnieks Uģis Araks..." ir pagalam neveikla - ja jau cienītā Anita Āboliņa teikumu sāk šādi, tad arī viņai nāktos paskaidrot, KĀ tad attiecīgā amatpersona informēja - skaļi, klusu, uz krēsla sēžot vai varbūt uz rokām stāvot... :) Daudz patīkamāk un saprotamāk būtu bijis, ja šī teikuma sākums būtu normālā latviešu valodā rakstīts - "Valsts policijas (VP) Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) priekšnieks Uģis Araks informēja, ka..."... Bet... tas nu lai paliek diena.lv redaktoru ziņā - ja jau viņi 'laiž cauri' šādas "pērles", tad, acīmredzot, šim portālam (tāpat kā pārējiem LV sastopamajiem) ir ļoti zemi pareizrakstības kritēriji un - arī zems pašnovērtējums....
Taa tureet
T
Par taadiem darbiem cietumos neliek, bet ar godu atbriivo un noveel labu veseliibu!
R(8)
R
Tas ir musu A+A+A lielais biznes kur nauda atrodas vinu stipendentiem un politiskajai reklamai
alberts
a
Lai Krievija izsniedz "prēmiju" kadus miljonus par to ,ka nenonaca līdz viniem,bet varbūt vini bus saniknoti par to,jo zaudejumi milzīgi.
prezīc
p
Ierosinu kokaīnu izmantot valsts budžeta lāpīšanai
šņauciens
š
pahazuka...)))Manuprāt Krievijai jau pietiek savējās herņas no austrumiem..?!)))
!
!
Rīgas osta? Tur, kur priekšsēžo LPP Šlesers? Kā to saprast un kā tas varēja notikt? Vai arī notika visu laiku un atklāja tikai tagad, jo labi piesedza? Un jā, ir jau labi zināms, kas Krievijā iegādājas kokaīnu. Droši vien ne mazums arī no Novaja Volna pilsoņiem un uz ilgtermiņa Šengenas vīzām cerošajiem.
daunitis
d
Izskanējusi arī informācija, ka no Krievijas atpakaļ nosūtītās kravas jau dodas ar ieročiem. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ !!! Muusu zhurnaalistu izgliitiibas liimeni apliecinosha peerle!
dore
d
varēja tik laist tālāk,lai tie duriki tur nošņaucas!
Normālais
N
pie atklaashasnas kaads no Organizeetas noziedziibas izmekleeshanas darbiniekiem pus briketi kabataa un alga vesalam gadam rokaa :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas