Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Kolātu steidzīgi ieceļ par radio ģenerāldirektoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LRholiķis
L
un „vingrošanas” biedra bīdīšana vispopulārākajā raidījumā. Tieši tā – bīdīšana, jo, kamēr Kolāta k-gs nebija pagaiddirektors – Liniņš nebija vispopulārākā raidījuma „Krustpunktā” štata komentētējs. Nepārprotami, ka Liniņa komentārs neatbilst šā raidījuma formātam – pat tad, ja kāds atzīst, ka Liniņa personīgais viedoklis ir tik saistošs un svarīgs, ka to jāzina visiem Latvijas iedzīvotājiem. / Par to vai LR vajadzētu reanimēt padomju laika komentētāju: Vilka – Vulfsona, Inkena, Dekšenieka u.c. veikto „smadzeņu skalošanu” nepieciešama īpaša diskusija./. Varbūt drīz mūs „skolos” arī pārējie divi „vingrotāji” – M.Bendiks un I.Latkovskis? Dz. Kolāts ( kā raidījuma „Pirmās personas” vadītājs) mani mudināja vilkt līdzību ar vienu krievu multenes kaķi, kura raksturīgais teiciens bija „Davai , rebjata, buģem žiķ mirno!” /Sarunājam zēni – dzīvosim mierā!/ .
LRholiķis
L
Tā nu iznāk, ka gadu desmitiem esmu "piesiets" pie LR, tāpēc nespēju aizmirst visas ar LR sastītās būšanas un nebūšanas. Nepārprotiet mani - es nestrādāju LR, bet daudzus gadus to klausos un visu dzirdēto piefiksēju. Par Dz. Kolāta atgriešanos divējādas izjūtas: no vienas puses prieks, no otras satraukums.Prieks, ka viņš pārvarējis tā trakā pūķa kārdinājumus. Savu jomu viņš zin līdz mielēm, bet tieši tas var kļūt par klupšnas akmeni optimizējot LR struktūru un tās izdevumus. Liela taisnība J.Paideram, kurš vairāk kā pirms mēneša rakstīja, ka LR ir pilns ar senīlām, radošu potenciālu zaudējušām personām,kas mēģina izvilkt līdz pensijai, vai pateicoties nonākšanai ēterā, "spodrina" savu vērtību komunikāciju tīklā. Vai Dz. Kolāts spēs daudziem saviem ilggadējiem kolēģiem un, varbūt pat draugiem "nogriezt" skābekli? Dažu odiozu personu un viņu raidījumu pazušana no ētera dod cerības, ka Kolātam "vēl ir spēks kaulos". Tajā pašā laikā, ļoti aizdomīga ir kādreizējā "pb" un
Fane
F
Tiešām pārsteidz vairākuma atbalsts Kolātam. Parasti jau galvenokārt zākājas. No tā var secināt, ka tauta Kolātam uzticas. Tad nu, Dzintri, nepiekrāp un uzticību attaisno! Un neļauj meitas politiskajiem uzskatiem sevi iespaidot!:))
Leiputrija
L
Kad beidzot tiks likvidētas barotnes valdēs un padomēs??? Cik ilgi vēl šitā cūcība turpināsies visu acu priekšā?
Vija
V
Es priecājos! Pret Kolātu man vienmēr bijušas sismpātijas: liekas godīgs, vienkāŗšs un cilvēcīgs. LR 1 es klausos regulāri, prieks dzirdēt Tomsonu, Zvejnieku, Muktiņu un daudzus citus!
Randy
R
Valodas 'peerle' : ......nepieciešamību LR vadīt cilvēkam, kurš "cīnās par krīzi,'' Taatad par kriizi veel jaaciinaas, taas nav, betr nu ljoti gribas laibuutu!
Kāpec ne?
K
Kāda vaina Kolātam? Gana labs diplomāts, tieši tādi ir vajadzīgi sabiedriskajos medijos, kur žurnālistikas ģēniji karo ar politiķiem. Vēlu veiksmi! Laba izvēle.
Absints
A
Kolāts man likās tāds sakarīgs, līdz gājienam šim: Lai cīnītos ar iepriekšejaš Radio vadības radītajiem parādiem, Kolāts nolēma raidīt - neko. T.i. klususmu kādu brīdi. To es nesapratu- kāpēc man, kas nav izsaimniekojis radio naudu, ir jāmaksā par to? Kāpēc man tāds sods? Vai Tu, Kolāt, domā, ka raidot tukšumu palielināsies ienākumi, jo pateicīgie klaušītāji lobēs radio? Viņi būs vairāk noskaņoti par labu radio? Vai ugunsdzēsēji var protestēt dzēšot ugunsgrēku bez ūdens tā āļujot nodegt nevainīgu cilvēku mājai?
hehe
h
Finanšu ministrija saņēmusi ĻR biznea plānu ______________ šausmīgā steigā rakstam, lai nra pirmā nenopublicē gadsimta ziņu!
viesis
v
kā Dienai ar gramatiku? :)
tauta
t
1. panākt, ka mantoto iztrūkumu solidāri sedz Semēvics ar NRTVP "uzraudzītājiem", kas to pieļāva 2. ierosināt atlaist Kļockinu alias Kleckinu, kā nespējīgu atbalstīt progresīvu raidorganizāciju attīstību 3. panākt frekvenču izmantošanas maksājumu pilnīgu atcelšanu vai absolūtu minimizēšanu - valsts organizācijas savā starpā nenorēķinās par to, kas pieder valstij. Šī shēma ir līdzigā valsts nekustamo īpašumu iznomāšanai citām valsts iestādē, no kurām tiek prasīti maksājumi par telpu īri! Valsts tā neko nepelna, bet tikai zaudē.
lux
l
Laba ziņa! Lai veicas!
west
w
Latvijā praktiski gandrīz nav oldies mūzikas radiostaciju.Pauzes varētu aizpildīt ar šāda stila latviešu un ārzemju gabaliem. Nopietnai publikai patiks,bet tīņi un pokemoni jau tāpāt nekad neklausās LR 1.
Berta
B
Apsveicu Dzintri Kolātu un lai veicas darbā! Bet mums visiem lai būtu prieks par Latvijas Radio!
guna
g
Lai izdodas noturēt LR līmeni un nepieļaut to primitivizāciju. Lai DK nepieļauj LR primitivizāciju, raidot ziņu blokā kājstarpes anekdotes, kā tas notika šodien rīta ziņās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Repše sola atrast naudu radio un televīzijai

Radio krahs

Latvijas radio audits neuzrāda neko kriminālu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas