Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Kreituse: nemieri var turpināties, ja vara nemainīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Nelabi metas lasot Kreituses pamācības,jo kredīta naudu sagrūdīs Parex bankā un Kreituse bija tā,kura Karginam caur krāpšanos piešķīra pilsonību.
Foto
F
Manuprāt šai sievietei jāārstē hepatīts- visa dzeltena - nevis jālamājas Internetā.
Kukū
K
Pirmajām divām dāmītēm kukū. Manuprāt komunistei Kreitusei būtu jānokaunas par savu pagātni un arī personīgo dzīvi,bet nevis jādzen pretvalstiski teksti augsskolu auditorijā. Trešo varētu paklausīties.
diemžēl
d
Tantukam jāsaprot,ka nav tie laiki,kad viņu klausīja.
TP sauklis tautai
T
DIVI PABAROTI BĒRNI KATRĀ ĢIMENĒ !!!!!!!!!!!!!! TP bija skaists sauklis, vai paši atceras ?! Kā ir realitātē ? PĀRBAROTAS DAŽAS TREKNAS CŪKAS , PABAROTAS VISAS RADINIEKU CŪKAS , VISU SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU CŪKAS................... ĢIMENE UZ IELAS , BĒRNI BEZ SKOLAS , SVF PARĀDI UZ MŪŽU..........!!! ..........
v
v
Einaar,varbuut Tavas idejas ir ko veertas,bet lidz sim to veel neesi pieraadiijis.Varbuut maini to apkaart esoso apkaartni ap sevi,kuri Tevi nesaprot vai negrib saprast. Kad vajag pienemt kardinaalus leemumus,nevag zingeet"Beedu..."Neaakstaties,bet paraadiet darbus.Varbuut scenaariju Tev piespeelee neizdevusies aktieri.
nav uzticība
n
vai kundzi apmierina tikai sekojoša vara- vīrs prezidents, bērni valdībā un pati spīkere? Ko tad labu pati darīja? vai tikai tanī laikā nebija izveidotas 24 ministrijas?Kolosāla valsts naudas izsaimniekošana.
Arturs-pensionars
A
Pat vēl šobrīd Renum.ru turpina uzturēt ziņu:73 nogalināti,200 ievainoti Rīgā. Vai tad kāds īpaši krievu valodas mazzinātajs kautkur citur lasīs,ka tas noticis1905.gada 13.janvārī.Lūk provokatori...
titina
t
veikaliem vajadzēja padomāt,ka tauta var ,,saniknoties,,un sākt demolēt logus..TĀTAD AIZVĒRT ĀRA ŽALŪZIJAS!!! Un tagad tik par huligāniem,BET KUR TAD MĪTIŅA JĒGA??? Birka kungs tiko pa radio par vakardienas notikumiem:KAS PASŪTA MŪZIKU,TAS MAKSĀS...TOČ ,ĻOTI BEZGAUNĪGS MĒRS!!! VIENA PENSIONĀREATŠIFRĒJA GODMAŅA UZVĀRDU___GODA MELIS!!!
Ass
A
Tie, kas apgalvo, ka Saeimas maiņai nav nozīmes oponēju, ka ir, jo ceru neparādītos tās partijas, kas ir galīgi sevi izsmēlušas. Tak izmeta ārā LC.( tiesa vēlāk pa logu šie ielīda Saeimā) Vai tad mums trūkst citas partijas? Vai tajos nav strādāt griboši Latvijas labumam? Tikai tā var dabūt tos pretīgos purnus ārā no Saiemas, kas par daudz aizsēdējušies.
Lapsene
L
Pietiek dziedāt,vara ir pelnījusi vēl lielākas nepatikšanas.
Kaarlis O
K
Kreituses komentaari atbilst patiesiibai.
lolita
l
Noteikti, noteikti, NOTEIKTI! Bija jānotiek šādam pasākumam - protesta akcijai, un tai bija jānotiek DOMA LAUKUMĀ! Un nekur citur! Nekādos tālos Mežparkos vai ārpus Rīgas! Doma laukums pieder tautai- un viņai ir tiesības pulcētes tur ne tikai, lai priecātos, aplaudētu un līksmotu! Strautmane, kā vienmēr- ir 100% trāpīga! Pilnīgi pievienojos tam, ka mūsu miermīlīgā tautiņa ir jau galīgi nomīdīta un pa simts lāgiem apcirpta. OK- ja tik pieklājīgi burkščēsim katrs savā dzīvoklītī, tad NU NESADZIRDĒS MŪS! Saprotiet, ja ar mierīgu kladzināšanu nepielec, tad mazliet stingrāk jāpauž tautas balss, arī jāuzkliedz. Un sen jau bija laiks.
Kaspers
K
Saeimu atlaist, protams, vajaga, bet ar to ir par maz. Ekonomiskās situācijas glābšanai tagad nepieciešama prezidentāla valdība. Mēs vairs nevaram atļauties korumpētu , pļāpājošu saeimu, kas nav spējīga vadīt valsti. Tagadējā saeima diez vai ir spējīga sastādīt normāli funkcionējošu valdību. Patreizējā prakse sastādīt valdību no deputātiem nekam neder. Visātrāk valdības problēmu varētu atrisināt prezidents.
Lāpītāja.
L
Es tev jūtu līdzi,jo es visu nedēļu komentos lasīju kā tu aicināji visus uz akciju,cerībā ka tas kaut ko dos,ka šitie ir īstie,kas spēs tautai parādīt ceļu uz kuru pusi sākt iet,dos cerību,ka tiks kaut kas panākts un pierādīts,mani komenti gluži pretēji, norādīja,ka uz šitiem nav ko cerēt...ka tautai kursa pamatoti ir sašutusi ir PAŠAI jāsāk domāt,interesēties par politiku un ekonomiku,pašai savā vidū jāskatās pēc jauniem spējīgiem cilvēkiem,nevis jāskatās mutē veciem aizsēdējušamies kloniem. Ka šī akcija nav īstā,kas mainīs situāciju,kaut gan es principā neesmu pret akcijām kā tautas gribas izpausmēm.To norādīja arī "ciniķis", un tagad tu pats pārliecinājies,kā redzu no tava komenta,ka šitie aicinātāji ne uz ko nav spējīgi un varbūt arī nemaz negrib....ka tā ir darbības imitācija ar pavisam citiem mērķiem(vismaz 2)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas