Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Kristovskis: Sarunu atsākšana ar SC ir Štokenberga subjektīvs viedoklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reslijs
R
Pabriks (leģionāra dēls),Štokenbergs (provokātors) -palūdzami ar VETO tiesībām atbrīvot Vienotību.
Re
R
""""""""""Stokijam nav ko darīt Vienotiba, vinš ir tīrais SC politikas parstavis. Kadēļ viņš pieslejas Vienotībai???
hmz
h
nu kuram bija prats ielikt pa V vadītāju to kristovski. cilveki, nu dazhreiz ari padomajiet ne ar to vietu uz kuras sediet
Ilmārs
I
"Vienotībai" ir jāatbrīvojas no SCP,nevis VL!
Ilgvars
I
Lūk,arī īstais iemesls,kāpēc Štokenbergam ar Pabriku vajadzēja atbrīvoties no VL,tāpat kā nevajadzīgs ir kļuvis viņiem pašu piedāvātais progresīvais ienākuma nodoklis!
k
k
šausmas
Lelle
L
"Aigars Štokenbergs Dienai.lv apstirpināja, ka viņaprāt varētu atjaunot sarunas gan ar SC, gan arī VL/TB-LNNK, jo lielākas koalīcijas darbs būtu efektīvāks. " Te nu es Štokenbergam pievienojos...Šī koalīcija būs stipri nestabīla un viens pats hūte stundas laikā var to nogāzt. NOŽĒLOJAMI.
MZP
M
Tagad skaidri redzam A. Stokenberga pieribu pretlatviskai lauzu grupai. Un Dombrovskis ari ir gatavs izpatikt sim cilvekam, ka ari svesvalsts zurnalistam, kuram nav ne jegas par vesturiskiem notikumiem Latvija.
Ha
H
Toties štokijs ir miljonārs un viņam uz foto zem zoda jau maza guziņa veidojas :-)
Santa
S
jenoti ir vienkārši fantastiski. Es domāju, ka šamējie pēc vēlēšanām bez kašķiem vismaz pāris mēnešus novilks, bet vēl mēnesis nav pagājis un cirks iet pilnā sparā. Šķiet, ka šādu ākstu baru vienkopus šī zemīte nav redzējusi visā tās pastāvēšanas vēsturē :)
Vecis
V
Kā tas idiots ar savām padomju urlām jau ir noriebies! Kur tādi Latvija rodas?!
ārprāts
ā
========Aigars Štokenbergs Dienai.lv apstirpināja, ka viņaprāt varētu atjaunot sarunas .........ar VL/TB-LNNK, jo lielākas koalīcijas darbs būtu efektīvāks. ============ Nu nav ko piebilst. Štokijs ir ļoti "loģisks". Tātad bez SC ņemt VL/TBLNNK koalīcijā nevar, bet ar SC var....... Tur vēl nāks laukā baigie brīnumi, - TP pirksts.
lauķe
l
Jau no laika gala nevareju saprast, kā Vienotība varēja ielaist savas rindās šo smerdelīgo blēdi...... Jāpiekrīt Inesei 18:41
jumors
j
Man izskatās, ka Štokijs ir ar visspēcīgāko mazvērtības kompleksu no visiem redzamajiem ģīmīšiem. Kluss un nemanāms- bet pēkšņi uz tribīnes nemieru vidū. Kluss un nemanāms Vienotībā- bet pēkšņi izsper ārā VL/TB. Jēgu saredzēt nevar. Vai nu vajag, lai parunā - un tagad tas notiek. Vai arī viņš ir no tiem labi ietrenētajiem stūra mājas puisīšiem. Tie parasti sataisa jezgu, kur tā nemaz nav vajadzīga. Bet saimnieki čeko masu reakciju. No Šlesera viņam tālu , tālu- otrs galējais galaktikas stūris.
Pipo
P
SCP ir ,,aklas zarnas piedeklis,, partijas ,,Vienotiba,, organosma, pie kam,sastrutojis,nekavejoties jaiejaucas kirurgiski, nepaspesiet, apvieniba saksies agonija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas