Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Kultūras ministrs Dombrovska valdībā varētu būt Jānis Porietis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ierosinājums
I
Kultūras ministra amatam GUNTI GAILĪTI! Cilvēks, kuram tiešām rūp kultūra nevis sava naudas maka pildīšana! Kultūras cilvēks, kurš sevi pierādījis gan kā operas režisors, gan pedagogs, gan kultūras pieminekļu sargātājs, gan pasākumu organizātors... Tomēr pats galvenais - kā GODĪGS cilvēks!
Lāpītāja.
L
Ko cepaties.KādaSaeima tāda valdība,tur taču ir elementāra aritmētika. Nekādu saules mūžu šitai valdībai arī nav japastāv.Te ir fiksi jaizdara daži neatliekami darbi.Pirmkārt,Dombr.+Repšem jāsastiķē un jāparaksta ciešams līgums ar starptautiskajiem donoriem,lai būtu ko vispār maksāt,jo visu budžetu(tai skaitā visu pensiju naudiņu)sagrūda Parexsā,notrallināja iepriekšējā gadā un tagad no bankrotējušajiem ražotajiem un pakalpojumu sniedzējiem nekas vairs nodokļõs=neienāk. Tad paralēli galu aizlapīšanai bez donornaudas jāpaņem viss ko var paņemt kaut vai īslaicīgām ne brīvā tirgus metodēm,likvidējot visus aģentūru un padomju liekēžus,visus augšejā ierēdņu ešelona vieglā naudā slinki peldošos kkrēslu deldētajus=tukso atskaišu ķīpu sacerētajus. Un viss.Tad steidzīgi var atlaist visu baru un sākt no Tabula rasa.Jaunas ārkārtasvelēšanas uz rudeni.
Kofers
K
Tas bija fāters šamējam.
Ofers
O
Porietis nebija gadījumā tas, kurš PSRS laikā plānveida ekonomiku slavēja un tagad ir pārmetis kažoku otrādi? Jeb es kaut ko jaucu?
Diskutiere Astrida
D
Jānis Porietis būtu laba kandidatūra Kultūras ministra amatam.
naba
n
tik tiešām hhaleniņu demākovu,atpakaļ ,ne jau KM amatā,bet kā putnu biedēli....saeimā jo viņa savā laikā,ir TĀ PASTRĀDĀJUSE,SASTRĀDĀJUSE,....ka pat tagad, pie jaunās valdības, pat ar lielu,lūgšanu,pierunāšanu,līdzpat pēdējam brīdim,.... diemžēl nav joprojāsm neviena, [ drosmenieka ],kurš uzjemtos "'caklās darbīgas,nepārspējamas... "", KM krēslu !?!? ""
pamela
p
Domāju,ka sakārtota tiks tikai FM lai arī kā jūs gānaties,jo tai hiēnu barā kādam NAV JĀBŪT HIĒNAI.Dombrovskis vienkārši par gļēvu / pēc Segliņa uzrēciena ? lai valdītu par šito "profiņu"ierūsējušu baru.
anglosaxis
a
No komentāriem sapratu - neviens un nekas neder, viss ir slikti, viss bija slikti, viss būs slikti, tāpēc, urāāā, ir labi, jo varam turpināt brēkt, cik viss ir slikti. Sliktāk būtu, ja būtu labi, jo tad mēs nevarētu brēkt, ka viss ir slikti, un tas nu gan būtu slikti!
elektorāts
e
tu gribēji teikt - PIEBEIGTS..
Berta
B
Segliņš galīgi neder tieslietu ministra amatā! Vai tad vienreiz jau par to nepārliecinājāmies?
Neto
N
Es protams visus komentārus neizlasīju. Bet man ir savs viediklis .Pirmkārt par Godmani. Par pirmo viņa valdīšanas laiku. Varbūt nesaprata . Bet mafiozo Pārdaugavu cēla vai debesīs. Rūpniecību vajadzēja sašaurināt un pārstruktuarizēt, bet ne jau likvidēt. Bija arī pilnvarnieku ordas , kas neko nejēdzot kārtējio maksājumu saņēma. Kur vēl iekārtas, kuras bija vismodernākās un kuras pēc tam uz tām pašām attīstītajām valstīm laimīgi aizgādāja par lūžņu cenu. Par Repši. Cilvēkam ir īpatnības. Bet jebkuru var novest līdz nelīdzsvarotībai, ja par viņu nepārtraukti kladzina, ka viņš ir uzskaitē Tvaika ielā vai marsietis. Neaimirsīsim, kas izveidoja Latvijas banku, kur mūsu jaundibinātajā valstī bija vienīgais speciālists Bergs-Bergmanis, bet jau vecs. Kur tad bija Šķēle. Rēķināja kā privatzēt pārtikas uzņēmumus, kurus neskartu likvidācija arī bez viņa.
žēl
ž
Diemžēl, škiet, PS taupās priekšdienām, negrib sagandēt reputāciju bargos gados. Žēl. JL - turieties!
pajautājiet visās vietās, m
p
Nedzirdēsit nevienu pozitīvu atsauksmi. Sevrāvējs, klusais intrigants.galīgi garām. Un ko viņš ir izdarījis. būdams deputāts? NEKO! Vienīgi grozījies t.s. deputātu barā.. Dievs, atpestī no šītāda iespējam'\a kultmina!
JAN
J
Fascine tas, ka Pilsoniska savieniba nevirza kompetentus cilvekus, kas viniem ir amatiem: Druvieti vai Sadurski - izglitibai, Cepani - tieslietam; teiksim Seili - lauksaimniecibai; Kalnieti - arlietam; Kristovski - iekslietam. Pilsoniskai savienibai ir pieredzejusi cilveki, bet ta ir izvelekusies mulkoties ar mazpazistamo Liegi. Tas ir kauns! Tas ir bailes un glevuliba?
Lieps
L
Pavisam gruti ar Pilsonisko savienibu. Valdiba nevajadzetu nemt to Pilsonisko savienibu. Imants Liegis var aizstavet Latvijas intereses arlietu un aizsardzibas joma, bet nevar but ministrs Vinam ir nieciga pieredze administrativa darba Latvija. Kas attieca uz Druvieti, kuru gribeja par izglitibas ministri, un kas atteicas no Izglitibas ministra amata - sai Druvietei no kauna vajadzetu mandatu nolikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Amatu sadalījums valdībā būs sekojošs:

Ministru prezidents — Valdis Dombrovskis (JL)

Ārlietu ministrs — Māris Riekstiņš (TP)

Aizsardzības ministrs — Imants Lieģis (PS)

Tieslietu ministrs — Mareks Segliņš (TP)

Ekonomikas ministrs — Artis Kampars (JL)

Finanšu ministrs — Einars Repše (JL)

Satiksmes ministrs — Kaspars Gerhards (TB/LNNK)

Iekšlietu ministre — Linda Mūrniece (JL)

Izglītības un zinātnes ministre — Tatjana Koķe (ZZS)

Kultūras ministrs — Tautas partijas kandidāts, vēl nav nosaukts

Zemkopības ministrs — Jānis Dūklavs (ZZS)

Labklājības ministrs — Uldis Augulis (ZZS)

Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrs — Edgars Zalāns (TP)

Veselības ministrs — Ivars Eglītis (TP)

Vides ministrs — Raimonds Vējonis (ZZS)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas